maqdzia1 26.05.06, 17:23 Mam przepisany alprox i seronil na chorobliwa zazdrość. koleżanka mi odradza. Ona sama wyszła z nerwicy. Wystarczy terapia z psychologiem. Co mi grozi po tych tabletkach. Czy moge bez nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viatora Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 26.05.06, 22:08 Brałam seronil jakieś 3 miesiące, nie miałam skutków ubocznych, za to miałam dobry nastrój, wreszci emogłam się skupić itd. To pomogło mi rozwiązać problemy które wpędziły mnie w depresję i nerwicę. Po 3 miesiącach odstawiłam seronil sama, bez konsultacji z lekarzem. Wszystko było w porządku, ale zaznaczam że brałam naprawdę krótko Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 01:37 boj sie tabletek... sile masz w Sobie Odpowiedz Link Zgłoś
coco-flanel Re: Nie brałam tych tabletek 27.05.06, 10:58 Ale może warto spróbować zamiast się męczyć? Przecież chorobliwa zazdrosc to męka.... Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 11:24 Tylko czy tabletka na to pomoże ...... mam duże watpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
sulpicjusz Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:26 Ludzie, przestańcie bać się tabletek.Nowoczesne środki przeciwlękowe i przeciwdepresyjne nie są uzależniające (tylko doraźne środki mogą spowodować uzależnienie).To nie narkotyki, tylko lekarstwa.Skutki uboczne na ogół nie są specjalnie uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllll Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:28 Coś kłamiesz, to środki antydepresyjne Odpowiedz Link Zgłoś
ogon_trolla Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:30 Nabawisz sie jak kazdy mniejszej lub duzej otylosci. Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllll Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:32 Postaram sie do tego nie dopuscic Odpowiedz Link Zgłoś
sulpicjusz Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:57 Środki antydepresyjne też mają działanie przeciwlękowe.Przecież jednym z często występujących komponentów depresji jest właśnie lęk. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Człowiek ma prawo się martwić o swoje 27.05.06, 15:40 zdrowie jedząc ogłupiacze, jednak takie środki mixują mu w mózgu czysty koktail. I napewno w małych ilościach nie są, aż tak bardzo szkodliwe. Jednak w większych tak.Idziesz w górę z wagą, tępiejesz,tracisz pobudliwość seksualną. Jednak pozbawia cię to depresji, lęku jakoś żyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś