Dodaj do ulubionych

nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami

26.05.06, 17:23
Mam przepisany alprox i seronil na chorobliwa zazdrość.
koleżanka mi odradza. Ona sama wyszła z nerwicy. Wystarczy terapia z
psychologiem. Co mi grozi po tych tabletkach. Czy moge bez nich?
Obserwuj wątek
    • viatora Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 26.05.06, 22:08
      Brałam seronil jakieś 3 miesiące, nie miałam skutków ubocznych, za to miałam
      dobry nastrój, wreszci emogłam się skupić itd. To pomogło mi rozwiązać problemy
      które wpędziły mnie w depresję i nerwicę. Po 3 miesiącach odstawiłam seronil
      sama, bez konsultacji z lekarzem. Wszystko było w porządku, ale zaznaczam że
      brałam naprawdę krótko
    • wichrowe_wzgorza Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 01:37
      boj sie tabletek...
      sile masz w Sobie
    • coco-flanel Re: Nie brałam tych tabletek 27.05.06, 10:58
      Ale może warto spróbować zamiast się męczyć? Przecież chorobliwa zazdrosc to
      męka....
    • b-beagle Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 11:24
      Tylko czy tabletka na to pomoże ...... mam duże watpliwości
      • sulpicjusz Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:26
        Ludzie, przestańcie bać się tabletek.Nowoczesne środki przeciwlękowe i
        przeciwdepresyjne nie są uzależniające (tylko doraźne środki mogą spowodować
        uzależnienie).To nie narkotyki, tylko lekarstwa.Skutki uboczne na ogół nie są
        specjalnie uciążliwe.
    • trolllllllllllllllllllll Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:28
      Coś kłamiesz, to środki antydepresyjne
      • ogon_trolla Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:30
        Nabawisz sie jak kazdy mniejszej lub duzej otylosci.
        • trolllllllllllllllllllll Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:32
          Postaram sie do tego nie dopuscic
      • sulpicjusz Re: nerwica natręctw- boje się leczyć tabletkami 27.05.06, 14:57
        Środki antydepresyjne też mają działanie przeciwlękowe.Przecież jednym z często
        występujących komponentów depresji jest właśnie lęk.
    • witch-witch Re: Człowiek ma prawo się martwić o swoje 27.05.06, 15:40
      zdrowie jedząc ogłupiacze, jednak takie środki mixują mu w mózgu czysty
      koktail. I napewno w małych ilościach nie są, aż tak bardzo szkodliwe. Jednak
      w większych tak.Idziesz w górę z wagą, tępiejesz,tracisz pobudliwość seksualną.
      Jednak pozbawia cię to depresji, lęku jakoś żyjesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka