Gość: W.L. IP: proxy / 204.48.22.* 14.01.03, 13:01 Czy można kochać kogoś i nie pożądając go jednocześnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Miłość a pożądanie ? IP: *.abo.wanadoo.fr 14.01.03, 13:18 aha :-) dziecko i rodzicow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Miłość a pożądanie ? 14.01.03, 14:12 Jestem wyrodna - mi do głowy przyszedł najpierw mój pies... Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Miłość a pożądanie ? 14.01.03, 14:29 Można. I odwrotnie też. Pzdr Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
wannia Re: Miłość a pożądanie ? 14.01.03, 15:47 Mamę, tatę i... psa Fafika ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Miłość a pożądanie ? IP: *.unl.edu 14.01.03, 17:06 Gość portalu: W.L. napisał(a): > Czy można kochać kogoś i nie pożądając go jednocześnie ??? Mozna. Powiem wiecej. Odsuniecie pozadania jest jedynym testem na prawdziwosc milosci. Albo innymi slowy: milosc nie ma nic wspolnego z pozadaniem. My tylko je utozsamiamy z miloscia, gdyz wielokrotnie te dwa stany ducha przenikaja sie, istniejac rownolegle. Pozadanie jest fenomenem cielesnym, milosc spirytualnym. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Miłość a pożądanie ? IP: 213.186.93.* 14.01.03, 17:22 Jak więc mam "odsunąć" swoje pożądanie bo chciałbym się przetestować ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Miłość a pożądanie ? IP: proxy / *.w.club-internet.fr 14.01.03, 17:26 sublimuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Miłość a pożądanie ? IP: 213.186.93.* 14.01.03, 17:43 Dobra. Spóbuję rzeźbić ale boję się że będą mi gołe baby wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Miłość a pożądanie ? IP: *.unl.edu 14.01.03, 17:28 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Jak więc mam "odsunąć" swoje pożądanie bo chciałbym się przetestować ? > ;-) Nic nie musisz robic. Lata zrobia swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Miłość a pożądanie ? IP: 213.186.93.* 14.01.03, 17:48 W dobie Viagry to może być spory czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstremistka Re: Miłość a pożądanie ? 14.01.03, 19:10 > Mozna. Powiem wiecej. Odsuniecie pozadania jest jedynym testem na prawdziwosc > milosci. Albo innymi slowy: milosc nie ma nic wspolnego z pozadaniem. Jak mozna kogos kochać nie akceptujac jego fizyczności? Nie wyobrażam sobie tego zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Miłość a pożądanie ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.01.03, 20:03 Dlaczego starasz się rozdzielić miłość i pożądanie, a nie łączyć? Jaki przeprowadziłbyś test gdyby te uczucia występowały równolegle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Miłość a pożądanie ? IP: *.unl.edu 14.01.03, 19:48 Gość portalu: W.L. napisał(a): > Czy można kochać kogoś i nie pożądając go jednocześnie ??? Odpowiedz sobie sama na pytanie : czy pozadanie implikuje milosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Miłość a pożądanie ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 21:08 > Odpowiedz sobie sama na pytanie : czy pozadanie implikuje milosc ? Pożadanie nie implikuje miłości, ale miłość implikuje porządanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika errata! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 21:10 Gość portalu: Weronika napisał(a): > > Odpowiedz sobie sama na pytanie : czy pozadanie implikuje milosc ? > > Pożadanie nie implikuje miłości, ale miłość implikuje porządanie. Wiem jak sie pisze "pożądanie" , ale mi sie palec omsknął!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: errata! IP: *.unl.edu 14.01.03, 21:29 Gość portalu: Weronika napisał(a): > Gość portalu: Weronika napisał(a): > > > > Odpowiedz sobie sama na pytanie : czy pozadanie implikuje milosc ? > > > > Pożadanie nie implikuje miłości, ale miłość implikuje porządanie. > > Wiem jak sie pisze "pożądanie" , ale mi sie palec omsknął!!! Po ... rzadna z Ciebie kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: errata! 14.01.03, 22:26 Gość portalu: Weronika napisał(a): ? > > > > Pożadanie nie implikuje miłości, ale miłość implikuje porządanie. > zawsze?..a co z wypaleniem sie pożądania?..Przecież to nie oznacza, że i miłość wygasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy Re: Miłość a pożądanie ? IP: *.ipartners.pl / 195.94.203.* 15.01.03, 08:44 Gość portalu: W.L. napisał(a): > Czy można kochać kogoś i nie pożądając go jednocześnie ??? może można, ale po co? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś