Gość: Paweł IP: 62.233.214.* 19.06.06, 01:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irini Owszem i nie musze robić durnych testów 19.06.06, 05:35 Prezydent Bush powinien odejść i to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
s.haesner Re: Czy jesteś młoda duchem? 19.06.06, 07:06 To psychozabawa tylko dla kobiet? A mężczyżni młodzi duchem? Na szczęście są tacy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisareczka Re: Czy jesteś młoda duchem? IP: *.chello.pl 19.06.06, 08:59 Eeee...Ten test kłamie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jelena86 Paszport 19.06.06, 09:17 Nowy paszport wyrabia się w ciągu miesiąca, a nie "kilku dni"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Paszport IP: *.rev.stofanet.dk 19.06.06, 09:55 tak to prawda,ale ile sie czlowiek nameczy przy tych zdzirach w urzedzie paszportowym to jest wlasnie ten miesiac zycia krocej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Re: Paszport IP: *.chello.pl 19.06.06, 10:33 Paszport wyrabia się w ciągu kilku dni a nawet w ciągu max dwóch. Oczywiście wiemy w jakich warunkach. pozdrawiam wszystkich którzy produkują takie testy, nie ma to jak zajmować sie w życiu czymś tak beznadziejnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady-r zgadza się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:05 ...opinia o mnie ale jeśli jest tak dobrze to czemu nie mogę znależć przyjaciół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zgadza się. IP: *.dsl.club-internet.fr 19.06.06, 10:45 ha ha ha :))) Jestem mloda duchem (i cialem) nie tylko wg testu !!! Zegnam zgorzkniale zrzedy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokser garki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:33 garki to urządzenia szatana Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer jestem nie tylko kobieta ale nawet 19.06.06, 12:16 o mlodej duszy! :DDDDDD Oto moje wyniki testu: M.S. Jesteś Kobietą o Młodej Duszy Potrafisz się bawić i śmiać, ale kiedy trzeba, bywasz poważna. Jesteś optymistką. Doceniasz to, co tu i teraz. Przyjaciele cię lubią i cenią, wiedzą, że można nie tylko bawić się z tobą, ale też na ciebie liczyć. Nie szczędzisz innym radosnego uśmiechu, bo zdążyłaś się przekonać, że na uśmiech każdy odpowiada uśmiechem, i traktujesz to jako jedną z głównych życiowych strategii. W miłości podobnie: jesteś spontaniczna i oddana, starasz się pogodzić swoje potrzeby z potrzebami partnera. Rozumiesz, że to, co najważniejsze, płynie z wnętrza. Interesujesz się otaczającym cię światem, uczysz się nowych rzeczy, rozwijasz zainteresowania. Słowem: energię inwestujesz w życie. Nasza rada: tylko tak dalej! Umiejętnie łączysz w sobie cechy osoby dorosłej i dziecka, które potrafi się cieszyć życiem. Twoim sekretem jest fakt, że umiesz brać z życia to, co najlepsze. Dlatego uskrzydla cię wszystko, co może dodać energii: miłość, przyjaźń, piękna muzyka. Poczucie, że życie jest warte, by je kochać, pozwala się czuć dobrze nie tylko tobie, ale także tym, którzy cię otaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaskolka Kobieta-Dziecko : )) IP: 212.181.115.* 19.06.06, 12:55 Jesteś Kobietą o Młodej Duszy Potrafisz się bawić i śmiać, ale kiedy trzeba, bywasz poważna. Jesteś optymistką. Doceniasz to, co tu i teraz. Przyjaciele cię lubią i cenią, wiedzą, że można nie tylko bawić się z tobą, ale też na ciebie liczyć. Nie szczędzisz innym radosnego uśmiechu, bo zdążyłaś się przekonać, że na uśmiech każdy odpowiada uśmiechem, i traktujesz to jako jedną z głównych życiowych strategii. W miłości podobnie: jesteś spontaniczna i oddana, starasz się pogodzić swoje potrzeby z potrzebami partnera. Rozumiesz, że to, co najważniejsze, płynie z wnętrza. Interesujesz się otaczającym cię światem, uczysz się nowych rzeczy, rozwijasz zainteresowania. Słowem: energię inwestujesz w życie. Nasza rada: tylko tak dalej! Umiejętnie łączysz w sobie cechy osoby dorosłej i dziecka, które potrafi się cieszyć życiem. Twoim sekretem jest fakt, że umiesz brać z życia to, co najlepsze. Dlatego uskrzydla cię wszystko, co może dodać energii: miłość, przyjaźń, piękna muzyka. Poczucie, że życie jest warte, by je kochać, pozwala się czuć dobrze nie tylko tobie, ale także tym, którzy cię otaczają. SUPER ! i tak zamierzam trzymac : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp czy jestes mloda duchem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:32 wlasnie taka jestem, chociaz za pare dni koncze 57 lat Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: czy jestes mloda duchem 19.06.06, 16:31 - wynik testu : "Mloda duchem i tak trzymac" - Ha!Ha! Ale to dlatego, ze zmadrzalam z wiekiem! Gdybym ten test zrobila jako mloda osoba to wyszlo by , ze jestem "baaaardzo stara duchem" - uwierzycie?! Tak zostalam wychowana - obowiazki pierwsze, powaga i bardzo sieriozna postawa zyciowa. Do tego wszystkiego z pod znaku "panny" - no nic tylko plakac! I co? Wyciagnelam wlasciwe wnioski - czlowiek uczy sie cale zycie - dzisiaj dziwie sie, ze ludzie nie odkryli takiej prostej prawdy, ze to "grzech" zatruwac zycie sobie i innym wokol siebie. Wszystkim zycze znalezienia dystansu do siebie i codziennych klopotow. Caluski:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Jejku! 19.06.06, 16:49 Jakże głupie są te pytania i komentarz do wyniku! Dlaczego redaktorzy (redaktorki) traktują swoich czytelników (czytelniczki) jak kompletne idiotki ? Przecież to jest na poziomie kiepskiego pisemka dla głupich nastolatek z zawodówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yunna Re: Jejku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:32 Dlaczego nastolatki z zawodówek muszą być glupie? A mi wyszlo że jestem dorosla od dziecka - zawsze to wiedzialam, a teraz jeszcze ten test...uff a myślalam że jestem dziwaczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica pieknie. 19.06.06, 18:30 Jesteś Kobietą o Młodej Duszy Potrafisz się bawić i śmiać, ale kiedy trzeba, bywasz poważna. Jesteś optymistką. Doceniasz to, co tu i teraz. Przyjaciele cię lubią i cenią, wiedzą, że można nie tylko bawić się z tobą, ale też na ciebie liczyć. Nie szczędzisz innym radosnego uśmiechu, bo zdążyłaś się przekonać, że na uśmiech każdy odpowiada uśmiechem, i traktujesz to jako jedną z głównych życiowych strategii. W miłości podobnie: jesteś spontaniczna i oddana, starasz się pogodzić swoje potrzeby z potrzebami partnera. Rozumiesz, że to, co najważniejsze, płynie z wnętrza. Interesujesz się otaczającym cię światem, uczysz się nowych rzeczy, rozwijasz zainteresowania. Słowem: energię inwestujesz w życie. Nasza rada: tylko tak dalej! Umiejętnie łączysz w sobie cechy osoby dorosłej i dziecka, które potrafi się cieszyć życiem. Twoim sekretem jest fakt, że umiesz brać z życia to, co najlepsze. Dlatego uskrzydla cię wszystko, co może dodać energii: miłość, przyjaźń, piękna muzyka. Poczucie, że życie jest warte, by je kochać, pozwala się czuć dobrze nie tylko tobie, ale także tym, którzy cię otaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
mgz gó.. prawda... 19.06.06, 18:46 ...nie jestem "kobietą o młodej duszy"; jestem facetem Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: gó.. prawda... Ha!Ha!Ha! 19.06.06, 19:50 - no, ale dusze mozesz miec kobieca. No, ale powaznie! Jedno drugiemu nie przeszkadza! Ciesz sie, ze masz mloda dusze niezaleznie od tego, czy jestes mezczyzna, czy kobieta. Nota bene ten test moze byc zastosowany dla obu plci.:) Odpowiedz Link Zgłoś
m744 psycholog 19.06.06, 20:22 Bardzo proszę twórcę testu o wyjaśnienie dlaczego traktuje czytelników jak osoby nie w prłni rozwinięte psychicznie.Taka odpowiedz może pomóc w głębszym poznaniu siebie co na przyszłość ma szanse zaowocować nie produkowaniem takich bubli.Pozdrawiam i życzę mimo wszystko dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: psycholog 19.06.06, 20:50 przepraszam bardzo! - bardzo powazne osoby. Czy nie moglibyscie tak raz sprobowac sie usmiechnac!? Tak zwyczjnie jak z milego drobiazgu. Podobno sam proces smiechu ma juz wlasciwosci oczyszczajace psychike. Ha!Ha!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathaw1 psychotest 19.06.06, 21:45 Test potwierdzil to co od dawna wiedziałam;) ale czasem warto sprawdzic czy nie mylimy sie , albo (co gorsza) czy nie zapedzilismy sie w swoich przekonaniach........Młodosc górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shachar bardzo prosze 20.06.06, 03:07 nie smiejcie sie z nieszczescia naczelnej i innych,publikujacych w Poradniku Domowym to wszystko na co ich stac ale odwaznie probuja funkcjonowac w spoleczenstwie i to sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś