Dodaj do ulubionych

Czy jesteś młoda duchem?

IP: 62.233.214.* 19.06.06, 01:00
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • irini Owszem i nie musze robić durnych testów 19.06.06, 05:35
      Prezydent Bush powinien odejść i to szybko.
    • s.haesner Re: Czy jesteś młoda duchem? 19.06.06, 07:06
      To psychozabawa tylko dla kobiet?
      A mężczyżni młodzi duchem?

Na szczęście są tacy. :)
      • Gość: pisareczka Re: Czy jesteś młoda duchem? IP: *.chello.pl 19.06.06, 08:59
        Eeee...Ten test kłamie..
    • jelena86 Paszport 19.06.06, 09:17
      Nowy paszport wyrabia się w ciągu miesiąca, a nie "kilku dni"...
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: Paszport IP: *.rev.stofanet.dk 19.06.06, 09:55
        tak to prawda,ale ile sie czlowiek nameczy przy tych zdzirach w urzedzie
        paszportowym to jest wlasnie ten miesiac zycia krocej....
        • Gość: c3p0 Re: Paszport IP: *.chello.pl 19.06.06, 10:33
          Paszport wyrabia się w ciągu kilku dni a nawet w ciągu max dwóch. Oczywiście
          wiemy w jakich warunkach. pozdrawiam wszystkich którzy produkują takie testy,
          nie ma to jak zajmować sie w życiu czymś tak beznadziejnym.
    • iluminacja256 Ciekawe kto takie głupoty wymyśla? 19.06.06, 09:56
    • Gość: Lady-r zgadza się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:05
      ...opinia o mnie ale jeśli jest tak dobrze to czemu nie mogę znależć przyjaciół?
      • Gość: gosc Re: zgadza się. IP: *.dsl.club-internet.fr 19.06.06, 10:45
        ha ha ha :)))

Jestem mloda duchem (i cialem) nie tylko wg testu !!!

Zegnam zgorzkniale zrzedy !
    • Gość: bokser garki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:33
      garki to urządzenia szatana
    • mathias_sammer jestem nie tylko kobieta ale nawet 19.06.06, 12:16
      o mlodej duszy! :DDDDDD

Oto moje wyniki testu:

M.S.

Jesteś Kobietą o Młodej Duszy
      Potrafisz się bawić i śmiać, ale kiedy trzeba, bywasz poważna. Jesteś
      optymistką. Doceniasz to, co tu i teraz. Przyjaciele cię lubią i cenią, wiedzą,
      że można nie tylko bawić się z tobą, ale też na ciebie liczyć. Nie szczędzisz
      innym radosnego uśmiechu, bo zdążyłaś się przekonać, że na uśmiech każdy
      odpowiada uśmiechem, i traktujesz to jako jedną z głównych życiowych strategii.
      W miłości podobnie: jesteś spontaniczna i oddana, starasz się pogodzić swoje
      potrzeby z potrzebami partnera. Rozumiesz, że to, co najważniejsze, płynie z
      wnętrza. Interesujesz się otaczającym cię światem, uczysz się nowych rzeczy,
      rozwijasz zainteresowania. Słowem: energię inwestujesz w życie. Nasza rada:
      tylko tak dalej! Umiejętnie łączysz w sobie cechy osoby dorosłej i dziecka,
      które potrafi się cieszyć życiem. Twoim sekretem jest fakt, że umiesz brać z
      życia to, co najlepsze. Dlatego uskrzydla cię wszystko, co może dodać energii:
      miłość, przyjaźń, piękna muzyka. Poczucie, że życie jest warte, by je kochać,
      pozwala się czuć dobrze nie tylko tobie, ale także tym, którzy cię otaczają.
      • Gość: Jaskolka Kobieta-Dziecko : )) IP: 212.181.115.* 19.06.06, 12:55

SUPER ! i tak zamierzam trzymac : ))

• Gość: jp czy jestes mloda duchem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:32
      wlasnie taka jestem, chociaz za pare dni koncze 57 lat
      • annamarta8 Re: czy jestes mloda duchem 19.06.06, 16:31
        - wynik testu : "Mloda duchem i tak trzymac" - Ha!Ha! Ale to dlatego, ze
        zmadrzalam z wiekiem! Gdybym ten test zrobila jako mloda osoba to wyszlo by ,
        ze jestem "baaaardzo stara duchem" - uwierzycie?! Tak zostalam wychowana -
        obowiazki pierwsze, powaga i bardzo sieriozna postawa zyciowa. Do tego
        wszystkiego z pod znaku "panny" - no nic tylko plakac! I co? Wyciagnelam
        wlasciwe wnioski - czlowiek uczy sie cale zycie - dzisiaj dziwie sie, ze ludzie
        nie odkryli takiej prostej prawdy, ze to "grzech" zatruwac zycie sobie i innym
        wokol siebie. Wszystkim zycze znalezienia dystansu do siebie i codziennych
        klopotow. Caluski:):):)
    • zapytaniaznak Jejku! 19.06.06, 16:49
      Jakże głupie są te pytania i komentarz do wyniku!
      Dlaczego redaktorzy (redaktorki) traktują swoich czytelników (czytelniczki) jak
      kompletne idiotki ?
      Przecież to jest na poziomie kiepskiego pisemka dla głupich nastolatek z zawodówki!
      • Gość: yunna Re: Jejku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:32
        Dlaczego nastolatki z zawodówek muszą być glupie?
        A mi wyszlo że jestem dorosla od dziecka - zawsze to wiedzialam, a teraz jeszcze
        ten test...uff a myślalam że jestem dziwaczna :)
        • gszesznica pieknie. 19.06.06, 18:30
    • mgz gó.. prawda... 19.06.06, 18:46
      ...nie jestem "kobietą o młodej duszy";
      jestem facetem
      • annamarta8 Re: gó.. prawda... Ha!Ha!Ha! 19.06.06, 19:50
        - no, ale dusze mozesz miec kobieca. No, ale powaznie! Jedno drugiemu nie
        przeszkadza! Ciesz sie, ze masz mloda dusze niezaleznie od tego, czy jestes
        mezczyzna, czy kobieta. Nota bene ten test moze byc zastosowany dla obu plci.:)
    • m744 psycholog 19.06.06, 20:22
      Bardzo proszę twórcę testu o wyjaśnienie dlaczego traktuje czytelników jak
      osoby nie w prłni rozwinięte psychicznie.Taka odpowiedz może pomóc w głębszym
      poznaniu siebie co na przyszłość ma szanse zaowocować nie produkowaniem takich
      bubli.Pozdrawiam i życzę mimo wszystko dobrego samopoczucia.
      • annamarta8 Re: psycholog 19.06.06, 20:50
        przepraszam bardzo! - bardzo powazne osoby. Czy nie moglibyscie tak raz
        sprobowac sie usmiechnac!? Tak zwyczjnie jak z milego drobiazgu. Podobno sam
        proces smiechu ma juz wlasciwosci oczyszczajace psychike. Ha!Ha!:)
    • mathaw1 psychotest 19.06.06, 21:45
      Test potwierdzil to co od dawna wiedziałam;) ale czasem warto sprawdzic czy nie
      mylimy sie , albo (co gorsza) czy nie zapedzilismy sie w swoich
      przekonaniach........Młodosc górą!!!
      • shachar bardzo prosze 20.06.06, 03:07
        nie smiejcie sie z nieszczescia naczelnej i innych,publikujacych w Poradniku
        Domowym
        to wszystko na co ich stac
        ale odwaznie probuja funkcjonowac w spoleczenstwie i to sie liczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka