hatroha 06.08.06, 18:40 zadowolenie z siebie...czy tego można sie nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witch-witch Re: Włosi, najbardziej zadowoleni z siebie ludzie 06.08.06, 18:54 Hej, a czy Ty sam nie byles we wloszech? Mi sie wydaje ze nie mozna sie tego nauczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Włosi, najbardziej zadowoleni z siebie ludzie 06.08.06, 18:59 Właśnie jestem na miesięcznym urlopie w ...niestety w Polsce jeśli nie można sie tego nauczyc czy to oznacza, że naród polski bedzie zawsze synonimem smutasów? Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: O szwedach mówi się że naród 06.08.06, 19:10 posiada 40% ludzi szczęśliwych...jak się tego nauczyli? Nie wydaje mi się aby Polacy byli smutasami nigdzie tak się nie uśmiałam jak w Polsce...kto pamięta program radiowy i program w '3' tego jest cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Włosi, najbardziej zadowoleni z siebie ludzie 06.08.06, 20:28 Welcome home !!!:-) Wiadomo, że południowcy cieszą się słońcem dłużej niż my. Jak widac w przyrodzie tam gdzie ciepło - tam radość życia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Włosi, najbardziej zadowoleni z siebie ludzie 06.08.06, 19:02 Ja nie w temacie. Słuchaj witch,dlaczego niektórzy nazywają Ciebie "wisia" i dlaczego tego nie lubisz? Pytanie z ciekawości,nie z wredności;) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Wiarusik powiem ci... 06.08.06, 19:11 Obiecaj mi tylko jedno...nikomu tego nie powtórzysz?....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Wiarusik powiem ci... 06.08.06, 19:21 Genealogia "wisi" pochodzi od słowa 'witch', które niejaki 'czarnycharakter' za swej kadencji i reżimu na forum Psychologia wymyślił. To były czasy zamordyzmu i upiorów, 'krew się lała' az przykro było czytać...admin się wkurzył i zdecydował o pernamentnym zdjeciu nicka czarnykarakter.No ale 'wisia' została... Nie wiem co się stało z czarnymkarakterem, moze ktoś wie, to niech prześle mu moją sygniaturkę..:)))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik powiem ci... 06.08.06, 19:22 Może ukrywa się pod nikiem nostradamus? Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Wiarusik powiem ci... 06.08.06, 19:24 może Wam coś podpowiem...przekażcie sobie znak GG i pogadajcie nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Wiarusik powiem ci... 06.08.06, 19:42 Ale o co ci chodzi tylko szybko wiarusik bo musze pędzić do gęsi...z jedzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik powiem ci... 06.08.06, 19:47 Przecież mówiłem to do hatrohy. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Wiarusik powiem ci... 06.08.06, 19:49 No dobrze..:))) No to idę karmić moje ptactwo... 3-maj się Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Włosi, najbardziej zadowoleni z siebie ludzie 06.08.06, 19:02 można, trzeba i trzeba tez mieć parę czujników,aby włączały się odpowiednio, gdy poziom zadowolenia wzrasta za wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Włosi, najbardziej zadowoleni z siebie ludzie 06.08.06, 20:31 Przypomnialam sobie, że Twój PC nie wyróżnia nieprzeczytanych, więc skopiowałam to co napisałam wyżej; Welcome home !!!:-) Wiadomo, że południowcy cieszą się słońcem dłużej niż my. Jak widac w przyrodzie tam gdzie ciepło - tam radość życia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Włosi, najbardziej zadowoleni z siebie ludzie 06.08.06, 22:59 tak w domu... ale zaraz , mój dom to Włochy!!! Do Polski przyjechałem tylko na wczasy! Mentalność nie mozna tłumaczyć tylko słońcem. Więcej to samo słońce we Włoszech sprawia, że życie w dzień nieistnieje!!! Wszyscy sie kryją! Życie zaczyna się dopiero gdy słońce kryje się za horyzontem! Odpowiedz Link Zgłoś