Dodaj do ulubionych

Moj werdykt...Forum Psychologia

IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 12:47
Wiem, ze mialem nie pisac, ale robie wyjatek, poniewaz mam dzien wolny, zona
spi (przytulanie dziala), corka z kolezankami na zakupach, samochodu myc mi
sie nie chce, bo jak wiecie jestem leniwy...

No, ale na temat. Forum Psychologia jest bardzo specyficzne. Tylko ze
wzgledu na nazwe, przyciagnie roznych ludzi. Przyciagnie ludzi dobrych,
madrych, inteligentnych, pomocnych, szukajacych pomocy, naiwnych, ale
rowniez dwulicowych, oszolomow, kryminalistow, zboczencow, cwaniaczkow. Nie
dziwcie sie temu, zawsze tak bedzie. I tu powstaje problem. Dluzsi bywalcy
tego forum zaczeli traktowac to jako klub, poznali siebie nie tylko przez
maile ale i prywatnie i...sie odkryli. To moze byc niebezpieczne, poniewaz
ktoregos pieknego dnia, ktos naiwny wpadnie w sidla zboczenca. Mysle, ze
OltiKwieto mieli to na mysli. Sam podejrzewam, ze dodo to mezczyzna, bardzo
inteligentny, cwany. Moze sie tylko bawi...a moze nie? Siedziac sam na tym
forum od kilku miesiecy mam swoje typy ludzi, ktorzy wedlug mnie, maja cos
nie tak pod kopula. W ostatnim tygodniu, musze przyznac ze ogarnelo mnie
male przerazenie. I mysle ze dobrze, ze OltiKwieto zrobili takie
zamieszanie. Tylko nie podali prawdziwej przyczyny. Wiec ja Wam mowie, nie
ma nic zlego w pisaniu roznych watkow czy zmian nickow, dopoki wszyscy
rozumieja o co chodzi. Zlo nie spi, uwazajcie przed "odkrywaniem" sie...

Wasz

ryba

PS. Musze konczyc bo zona wstala...
Obserwuj wątek
    • oltikwieto Rybo 12.04.03, 12:59
      Chylimy czola.
      Za odwage i przenikliwosc.
      Za to ze zrozumiales nasze intencje

OLT i kwieto (zlamawszy obietnice niepisania - jednak uznajac ze w tym przypadku warto)
      • Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 13:38
        oltikwieto napisała:

> Chylimy czola.
        > Za odwage i przenikliwosc.
        > Za to ze zrozumiales nasze intencje
        >
        > OLT i kwieto (zlamawszy obietnice niepisania - jednak uznajac ze w tym
        przypadk
        > u warto)

Mysle ze powinniscie pisac i od czasu do czasu wylac kubel zimnej wody na
        glowy bywalcow tego forum, tak nawet dla przypomnienia. Mysle ze
        warto...naprawde.

I tez Wam dziekuje za poruszenie tego tematu. Warto bylo. To wiem na 100%.

Pozdrowienia,

ryba
        • nabokoff Re: Rybo 12.04.03, 13:56
          droga rybo - z czego wynosisz, że Dodo to mężczyzna???
          • alka_xx nabokoff 12.04.03, 14:07
            jak to!!! z seksmisji...;)))

• Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 14:09
            nabokoff napisał:

> droga rybo - z czego wynosisz, że Dodo to mężczyzna???

Nie odpowiem Ci na to pytanie, poniewaz mam problem z Twoim nickiem. Niewielu
            na tym forum go zrozumie a ja rozumiem...Panie nabokoff albo "zjezdzaj" -
            Polska wersja.
            • nabokoff Re: Rybo 12.04.03, 14:12
              śliska z ciebie rybka... ;)

dopytuję, bo jakoś nie mieści mi się w głowie, że Dodo mogłąby być mężczyzną -
              stąd moja ciekawość skąd u ciebie takie podejrzenia
              • Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 14:41
                nabokoff napisał:

> śliska z ciebie rybka... ;)
                >
                > dopytuję, bo jakoś nie mieści mi się w głowie, że Dodo mogłąby być
                mężczyzną -
                > stąd moja ciekawość skąd u ciebie takie podejrzenia

Ty masz wysokie IQ, ja tez (potwierdzone), wiec prosze Cie, nie prowokuj mnie.
                Tak na marginesie, wole twoj poprzedni nick. Nicki mozesz zmieniac jak
                rekawiczki, budowe zdan i styl...hmmm - troszke trudniej a nick ktory teraz
                uzywasz naprawde mi nie lezy...
                • fnoll Re: Rybo 12.04.03, 14:47
                  no dobrze, dobrze - to zapytam pod swoim tradycyjnym nickiem (może to cię
                  udobrucha) - na jakich podstawach domniemujesz, że Dodo to mężczyzna?

to nie jest prowokacja - to jest zaciekawienie, bo mnie zdumiewa to co
                  napisałeś, a skoro masz wysokie IQ, to stoi chyba za tym jakiś oparty na
                  przesłankach proces dedukcyjny, a nie zwykłe ssanie palca

więc prosze, poszerz nieco temat, a nie ślizgaj się :)

• Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 15:07
                    fnoll napisał:

> no dobrze, dobrze - to zapytam pod swoim tradycyjnym nickiem (może to cię
                    > udobrucha) - na jakich podstawach domniemujesz, że Dodo to mężczyzna?
                    >
                    > to nie jest prowokacja - to jest zaciekawienie, bo mnie zdumiewa to co
                    > napisałeś, a skoro masz wysokie IQ, to stoi chyba za tym jakiś oparty na
                    > przesłankach proces dedukcyjny, a nie zwykłe ssanie palca
                    >
                    > więc prosze, poszerz nieco temat, a nie ślizgaj się :)
                    >
                    >
                    >
                    Pozwol ze "wyslizgne" sie na lunch...Jak bedzie kiepski, to nie pozostanie mi
                    nic innego jak ssanie palca...:)
                    • fnoll Re: Rybo 12.04.03, 16:37
                      oj rybo, rybo...

wychodzi na to, że grubą nicią swój werdykt szyłeś... ;)
                      • Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 21:35
                        fnoll napisał:

> oj rybo, rybo...
                        >
                        > wychodzi na to, że grubą nicią swój werdykt szyłeś... ;)

Prokuratorze Fnoll :)). Dalem Ci wystarczajaco duzo razy do zrozumienia ze nie
                        chce o tym pisac. Ty nalegasz. Wyglada na to, ze musisz miec ostatnie zdanie.
                        Ja tez, do tego typu ludzi naleze, nie dam Ci tej satysfakcji...

Tak odbiegajac od mojego watku, do czego Ty uzywasz grubych nici? Watpie, ze
                        do szycia. Bardziej pasuja mi marionetki:))) Co Ty na to?
                        • Gość: pachnacy_majeranek Rybo masz racje IP: 210.177.136.* 12.04.03, 21:50
                          Tak masz racje Dodo to facet, tylko powiedz mi dlaczego tak dlugo wodzil za
                          nos forumowe madrosci.On zwykly sprzedawca z Giant Tiger .
                        • fnoll Re: Rybo 12.04.03, 22:21
                          droga Rybo

chyba rozumiem, dlaczego nie możesz ujawnić przesłanek, które doprowadziły cię
                          do wniosku iż Dodo jest mężczyzną

to po prostu kobieca intuicja, no nie? ;)
                          • ta_mar_ta Re: Rybo 12.04.03, 22:25
                            fnoll napisał:

> droga Rybo
                            > to po prostu kobieca intuicja, no nie? ;)

Oj fnollu, przeciez ryba jest facetem ;)
                            Ta_k mi mówi intuicja
                          • Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 22:35
                            fnoll napisał:

> droga Rybo
                            >
                            > chyba rozumiem, dlaczego nie możesz ujawnić przesłanek, które doprowadziły
                            cię
                            > do wniosku iż Dodo jest mężczyzną
                            >
                            > to po prostu kobieca intuicja, no nie? ;)

Teraz ty sie slizgasz:))) Zadalem Ci konkretne pytanie i co?

Ta_ slusznie zauwazyla ze jestem facetem:)))
                            • fnoll Re: Rybo 12.04.03, 22:42
                              Gość portalu: ryba napisał(a):

> Teraz ty sie slizgasz:))) Zadalem Ci konkretne pytanie i co?

czy chodzi ci o to pytanie? :
                              "Tak odbiegajac od mojego watku, do czego Ty uzywasz grubych nici? Watpie, ze
                              do szycia. Bardziej pasuja mi marionetki:))) Co Ty na to?"

jeśli tak - to jak na mój gust nie jest zbyt konkretne
                              jeśli chodzi o metaforyczne grube nici - to nie uprawiam kłamstwa szytego
                              grubymi nićmi, ergo - metaforycznie ich nie używam
                              dosłownie też nie
                              z amrionetkami nie mam do czynienia

to ja na to :)

może w zamian odwdzięczysz mi się w końcu odpowiedzią na moje zdecydowanie
                              konkretne pytanie: skąd twój wniosek, iż Dodo jest mężczyzną? (naturalnie ta
                              przeszła Dodo, a nie obecny specjalista od analnych orgazmów)

• Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 23:30
                                fnoll napisał:

> Gość portalu: ryba napisał(a):
                                >
                                > > Teraz ty sie slizgasz:))) Zadalem Ci konkretne pytanie i co?
                                >
                                > czy chodzi ci o to pytanie? :
                                > "Tak odbiegajac od mojego watku, do czego Ty uzywasz grubych nici? Watpie,
                                ze
                                > do szycia. Bardziej pasuja mi marionetki:))) Co Ty na to?"
                                >
                                > jeśli tak - to jak na mój gust nie jest zbyt konkretne
                                > jeśli chodzi o metaforyczne grube nici - to nie uprawiam kłamstwa szytego
                                > grubymi nićmi, ergo - metaforycznie ich nie używam
                                > dosłownie też nie
                                > z amrionetkami nie mam do czynienia
                                >
                                > to ja na to :)
                                >
                                > może w zamian odwdzięczysz mi się w końcu odpowiedzią na moje zdecydowanie
                                > konkretne pytanie: skąd twój wniosek, iż Dodo jest mężczyzną? (naturalnie ta
                                > przeszła Dodo, a nie obecny specjalista od analnych orgazmów)
                                >

Oho, zaczyna sie robic personalnie, ale czy szczerze?:) zauwaz Komandos
                                wrocil, zaczynam go lubiec...Dodo tez do pewnego stopnia lubilem...az pewnego
                                razu mnie zaskoczyl...swoja odpowiedzia i wtedy zdalem sobie sprawe z tego, ze
                                nie moze byc kobieta. To nie ma nic wspolnego z IP.
                                Przejdz dokladnie Prokuratorze, przez jej odpowiedzi na pewne watki...rowniez
                                moje. Zobaczymy do jakiej Ty dojdziesz konkluzji...

Ale odbieglismy od mojego pierwszego watku. Nie bylo moim celem dalsze
                                pognebianie Dodo, poniewaz jak napisalem moglo to byc calkiem niewinne. Uzylem
                                ten przykad dla uswiadomienia i przypomnienia innym o niebezpieczenstwach
                                blizszych znajomosci z ludzmi, ktorych tak naprawde nie znamy. Rownie dobrze
                                moglem siebie dac jako przyklad. Jak slusznie zauwazyles rownie dobrze moglem
                                byc kobieta. Niestety ryba sie nie odmienia, ale dla spokoju ducha mysle ze
                                powinienem zmienic nick na ryb. Bedac na tym forum dluzej niz ja, mam nadzieje
                                ze podzielasz moje zdanie. Fajnie sie rozmawia, czasami burzliwie, czasami z
                                humorem ale pod koniec dnia, tak naprawde sie nie znamy. A widze ze pewne
                                osobowosci przyciagaja (sam dostaje duzo maili) i teraz powiedz mi, co taka
                                osoba z ktora koresponduje przez dluzszy okres czasu odpowie mi, jak
                                zaproponuje spotkanie? Gwarantuje Ci na 90% ze sie zgodzi. Wszystko jest OK
                                jak obydwie strony maja dobre zamiary. A jak nie? Co wtedy? I mysle ze o to
                                chodzilo OltiKwieto.

Pomysl.

ryba

• fnoll Re: Rybo 13.04.03, 00:08
                                  no nareszcie :))) możesz uprzejmie podać linka do tej odpowiedzi Dodo po
                                  której zdałeś sobie sprawę, iż jest mężczyzną?

proszę, weź pod uwagę, że moje wizyty na forum od miesięcy są bardzo
                                  sporadyczne i przyznaję, że od miesięcy nie czytałem postów Dodo, a
                                  przynajmniej sobie nie przypominam - kojarzę ją z baaardzo odległych czasów

także ja nie nękam cię z jakiś perfidnych powodów, tylko usilnie próbuję
                                  zaspokoić swoją ciekawość pobudzoną twoją sugestią, iż Dodo, którą pamiętam
                                  jako kobietę, jest w istocie mężczyzną

odpowiadając na twoje pytania:

> (..) A widze ze pewne
                                  > osobowosci przyciagaja (sam dostaje duzo maili) i teraz powiedz mi, co taka
                                  > osoba z ktora koresponduje przez dluzszy okres czasu odpowie mi, jak
                                  > zaproponuje spotkanie? Gwarantuje Ci na 90% ze sie zgodzi. Wszystko jest OK
                                  > jak obydwie strony maja dobre zamiary. A jak nie? Co wtedy? I mysle ze o to
                                  > chodzilo OltiKwieto.

chodziło im o to, by ktoś przypadkiem nie wpadł na pomysł odwiedzenia Dodo w
                                  Kanadzie? hmm... jakoś nie posądzam iż o aż tak absurdalną motywację ;)
                                  jasne, pisze tu też trochę Polonii, także z Kanady - oni faktycznie mogliby
                                  stać się łupem niegodziwego internauty spod szyldu "Dodo"...

ale ja tam wolę jednak propagować zdrowy rozsądek niż siać paranoję :)
                                  • Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.04.03, 00:15
                                    I mnie rowniez chodzi, tylko i wylacznie o zdrowy rozsadek:)))

Linkow jest kilka, jak odszukam to Ci je podam, prawdopodobnie jutro, teraz
                                    musze sie przytulic do zony, to znaczy, chce sie przytulic do zony. Odpisze
                                    jutro.:)))

dobranoc

ryba
                                    • alka_xx Re: Rybo 13.04.03, 00:18
                                      czy Twoja zona tez jest rybą?

tylko z ciekawosci pytam...

a_xx
                                      • Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.04.03, 00:20
                                        alka_xx napisała:

> czy Twoja zona tez jest rybą?
                                        >
                                        > tylko z ciekawosci pytam...
                                        >
                                        > a_xx

Hihihihihi, ona jest rybenka, kochana rybenka.:)))
                                        • alka_xx Re: Rybo 13.04.03, 00:28
                                          to zycze Ci kolorowych snow w objeciach rybenki...:)))

• Gość: joanna_1 Re: Rybo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.03, 00:10
                                  przerażające, ale bardzo prawdziwe
                                  • Gość: ryba Re: Rybo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.04.03, 00:31
                                    Gość portalu: joanna_1 napisał(a):

> przerażające, ale bardzo prawdziwe

Niestety moze byc bardzo prawdziwe...
    • lisette Re: Moj werdykt...Forum Psychologia 12.04.03, 14:34
      Mnie osobiscie zadne przepychanki i eksperymenty forumowe nie interesuja. Nawet
      nie czytam takich postow. Najwazniejszy jest czlowiek i problem. Czytam tylko
      posty pisane przez czlowieka, ktory zwraca sie do forumowiczow z okreslonym
      problemem i potrzebuje rady oraz pomocy. Omijam wielkim lukiem wydumane
      problemy z ksiezyca, jakies pseudofilozoficzne dywagacje, z ktorych ignoracja
      wychodzi jak wsza zza kolnierza (celuje w tym kwieto, a wtoruje mu Imagine).
      Posty Imagine vel nabokoff, kwieto ciepiacego najwyrazniej na rozdwojenie jazni
      (olt i kwieto) i jeszcze paru innych osobnikow zwyczajnie nie czytam, bo to
      chorzy ludzie, ktorym sie wydaje ze sa zdrowi. Psychopaci, pozbawieni cienia
      empatii, zablokowani emocjonalnie.
      A czemu ma sluzyc twoj werdykt? tez jakies przepychanki, ustalanie kto jest
      kto, kto tu rzadzi, kto kontroluje?
      Kazdy ma swoja hierarchie waznosci - dla mnie osobiscie tego typu werdykty sa
      wyjatkowo jalowe i bezsensowne.
      • Gość: Renka Re: Moj werdykt...Forum Psychologia IP: *.ADSL.mnsi.net 12.04.03, 21:01
        Dajcie wiecej werdyktow..bo nudno sie robi i jade po polska kielbase w zwiazku
        z tym. Pogoda jest ladna, a weekend sie juz zaczal :))))
        Nie zapomne o moim ulubionym Heinekenie, no moze byc Warsteiner, albo Zagloba.
        hyhy :)))
        • Gość: ryba Re: Moj werdykt...Forum Psychologia IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 21:41
          Gość portalu: Renka napisał(a):

> Dajcie wiecej werdyktow..bo nudno sie robi i jade po polska kielbase w
          zwiazku
          > z tym. Pogoda jest ladna, a weekend sie juz zaczal :))))
          > Nie zapomne o moim ulubionym Heinekenie, no moze byc Warsteiner, albo
          Zagloba.
          > hyhy :)))

Dopoki, jest to Twoj wybor i swiadomie to robisz, liczac sie z konsekwencjami
          niestrawnosci, to wszystko jest OK...:))) Milego wieczoru zycze.:)))
    • Gość: Komandos57 Re:Tez napisze! IP: *.sympatico.ca 12.04.03, 22:37
      Jestes!A twoja zona tez ma kutaska?I tak sie zmieniacie na tym pojebanym Forum!
      Milo.A ja jade na wakacje do Polski.Bede ladowal w Londynie.Pomacham ci bialymi
      majtkami.
      • Gość: ryba Re:Tez napisze! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 23:32
        Gość portalu: Komandos57 napisał(a):

> Jestes!A twoja zona tez ma kutaska?I tak sie zmieniacie na tym pojebanym
        Forum!
        > Milo.A ja jade na wakacje do Polski.Bede ladowal w Londynie.Pomacham ci
        bialymi
        >
        > majtkami.

Dobrze Komandosku ze piszesz. Jak bedziesz lecial nad Londynem, popatrz sie
        przez okno samolotu i jak zobaczysz duza biala dupe z brazowym srodkiem - to
        ja - Twoj ryba...:)
        • Gość: Komandos57 Re:No wreszcie!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 12.04.03, 23:37
          Rybo,jestes cudowna.Nie wiem czy beda ci zwisac sople brudu,czy twoje cipsko
          jest naprawde brazowe?Czy ty jestes duzym chujem z malym kutaskiem?Bede sie za
          tobo rozgladal.
          • Gość: ryba Re:No wreszcie!!!!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.04.03, 23:44

> Rybo,jestes cudowna.Nie wiem czy beda ci zwisac sople brudu,czy twoje cipsko
            > jest naprawde brazowe?Czy ty jestes duzym chujem z malym kutaskiem?Bede sie
            za
            > tobo rozgladal.

Dla ulatwienia puszcze baka w Twoja strone, napewno zachwieje samolotem, wtedy
            wygladaj przez okno, napewno mnie zobaczysz...Ja tez bede sie rozgladal za
            samolotami z klonowym lisciem, napewno w was trafie...:)
            • Gość: Komandos57 Latam brytyjskimi. IP: *.sympatico.ca 13.04.03, 00:12
              Jak juz zasmrodzisz to wiedz gdzie.Wiem ze potrafisz.Smierdzisz na odleglosc.
              Sadzisz ze ta madrosc imponuje twoim czytelnikom?Duren wszystko nadrabia
              sprytem.
              • Gość: ryba Re: Latam brytyjskimi. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.04.03, 00:17

> Jak juz zasmrodzisz to wiedz gdzie.Wiem ze potrafisz.Smierdzisz na odleglosc.
                > Sadzisz ze ta madrosc imponuje twoim czytelnikom?Duren wszystko nadrabia
                > sprytem.

Komandosku, nie pisz o sobie, tylko o mnie...zawiedziony

ryba
                • Gość: Komandos57 Re: Latam IP: *.sympatico.ca 13.04.03, 00:25
                  Rybcio, nie bedziemy polemizowac kto jest wiekszym pojebem.Oddaje ci palme
                  pierwszenstwa.Moj pojebusie w walonkach.Miales jechac do Francji?Pamietasz?
                  Niech ci wkreca srube w sranie i przyczepia do Super Expresu.Przy okazji
                  przeczyszcza toba tunel.
                  Szukasz tu przyjaciol?No tak!Nawet pies nie chce sie z toba przyjaznic.
                  A teraz potraktuje cie godnie pizdo.Pisales...."polaczki"w Londynie.Ty kurwo,a
                  kim ty wlasciwie jestes?Byly esbeku w walonkach.Jebniety odyncu.Polcioto.
                  • Gość: ryba Re: Latam IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.04.03, 00:30

> Rybcio, nie bedziemy polemizowac kto jest wiekszym pojebem.Oddaje ci palme
                    > pierwszenstwa.Moj pojebusie w walonkach.Miales jechac do Francji?Pamietasz?
                    > Niech ci wkreca srube w sranie i przyczepia do Super Expresu.Przy okazji
                    > przeczyszcza toba tunel.
                    > Szukasz tu przyjaciol?No tak!Nawet pies nie chce sie z toba przyjaznic.
                    > A teraz potraktuje cie godnie pizdo.Pisales...."polaczki"w Londynie.Ty
                    kurwo,a
                    > kim ty wlasciwie jestes?Byly esbeku w walonkach.Jebniety odyncu.Polcioto.

Cos ci sie popieprzylo, nigdy nie uzywam takich zwrotow jak "polaczki".
                    Prawdopodobnie pomyliles mnie z inna ryba...Do Francji jade, to prawda, kupic
                    szlugi i koniak...no i szampan na twoj przylot. Wysle ci korek...
                    • Gość: Renka Re:komenda IP: *.ADSL.mnsi.net 13.04.03, 02:06
                      Siadam wlasnie do obiadu i absolutnie smierdzi mi tu ryba. Ryba rabnieta przez
                      komandosa odwinela sie ogonem i wyslizgla zostawiajac mu sline zwisajaca na
                      wydetych warcholskich wargach. I nawet mnie nie interesuje riposta, ktora moze
                      sobie w gnat zaszyc. Ja i tak jestem nietykalna i nie zycze sobie uwag rybo
                      trawiennych. Wystarczy mi tego buraczanego towaru wokol, az mnie mdli w dolku.
                      Wasze zdrowie rabniete rybojady, woda z mineralnych zrodel krynickich wznosze
                      Renka
                      Heineken to na specjalna okazje schowalam
                      • Gość: ryba Re:komediantka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.04.03, 08:10
                        Renko,

Swoim postem dalas mi niezle pole do popisu. Nie zrobie tego, bo jestes
                        wyjatkowo nietykalna. Wystarczy mi komandos. Rowniez, nie zycze sobie Twoich
                        uwag - zadnych uwag...
    • Gość: gitman Re: Moj werdykt...Forum Psychologia IP: debian:* / 192.168.9.* 13.04.03, 16:46
      Gość portalu: ryba napisał(a):

. Zlo nie spi, uwazajcie przed "odkrywaniem" sie...
      >

swoim gadaniem wy naprawde sciagniecie na to forum rozne nieciekawe osobki.
      a tak tu bylo kiedys milo ...
      ale co mnie to w sumie obchodzi? przeciez ja i tak tu nie pisuje... ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka