maks.pejn 04.03.07, 19:41 poszukuję osoby, która będzie w stanie zinterpretować mi wyniki testów mojego i mojej kobiety - nie do końca rozumiemy znaczenie wszystkich cyferek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: MMPI - interpretacja 04.03.07, 20:34 prosżę bardzo,lubię stawiać horoskopy Odpowiedz Link Zgłoś
maks.pejn Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 13:25 oki, wyślę - jak tylko odpowiesz mi króciutko do jakich skal należą: Mf6, AUT oraz czy wskaźnik Learyego mówi coś o samoobwinianiu się. bo tak jakoś to na razie Ci nie ufam, przykro mi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 13:32 twoj problem,twoj brak zaufania,twoja przykrość,nie moja,a interpretuje się całość,bo można skonstruować całkiem ciekawy horoskop wychodząc z dD do W co daje F-,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
maks.pejn Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 13:55 poszło na maila i o odpowiedź też tam poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
maks.pejn Re: MMPI - interpretacja 08.03.07, 18:32 puk-puk nie chcę poganiać - chciałbym tylko wiedzieć czy dostaniemy te horoskopy czy mam szukać innego wróżbity? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 13:42 to żle,że nie potrafisz ufać ludziom i jest to przyczyną twoich niepowodzeń i przykrości jakich dostarcza ci życie,może to być rownież przyczyną trudnosci w związkach z innymi osobami,masz problem do rozwiązania,najlepiej skorzystać w tym przypadku z fachowej pomocy terapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
maks.pejn Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 13:46 podaj numer telefonu - może zadzwonię się wyżalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 13:51 właściwie,to nikt normalny nie robi badań w dobrze układającym się związku. Nie zajmuję się terapią,przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
maks.pejn Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 13:58 nadinterpretujesz nie pisałem prośby w celu uzyskania interpretacji krzyżowej czy jak to się tam ma zwać niezależnie - owszem. najpierw test wypełniłem sobie ja. potem moja kobietka też zechciała. Odpowiedz Link Zgłoś
1jaga Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 15:32 A znasz związek który max po dwóch latach nie ma problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
maks.pejn Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 17:24 ja nie znam nasz też nie jest w 100% zdrowy kłócimy sie jak chyba każda para - ale jeśli od 4 lat potrafimy tez sie godzić i gorzej nigdy nie jest to chyba w porządku. do głowy by mi nie przyszło aby leczyć swój czy czyjkolwiek związek za pomocą jakichkolwiek testów. bo od leczenia nie jestem ja. a chodziło mi właśnie o 2 niezależne "horoskopy" ;), cholerną interpretację cyferek a nie nadinterpretację mojej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 15:30 mój numer to 085 65-44-806 Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 16:53 czy rozmówca wysłuchał żalów i udzielił wsparcia i porady ? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: MMPI - interpretacja 05.03.07, 11:46 już wyzdrowieli,gdyż nie pokazują się na forum Odpowiedz Link Zgłoś