ignacy_w 11.05.03, 22:58 bardzo trudno mi było rozstać sie ze starą. Ale zrobiłem to!!!!! Chcę zacząć nowe życie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absurd Re: zacząłem 'nowe' życie 11.05.03, 23:04 ignacy_w napisał: > bardzo trudno mi było rozstać sie ze starą. Ale zrobiłem to!!!!! > Chcę zacząć nowe życie. Ignac, a to była stara pralka czy stara koszula? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: zacząłem 'nowe' życie 12.05.03, 10:59 Obawiam się, że pomimo zmiany okoliczności, ba! - nawet osobowości - ale to już przy nakładzie pracy, niestety, się odbywa - życie nadal będzie to samo - stare, znane i Twoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignacy_w Re: zacząłem 'nowe' życie 12.05.03, 23:50 ten wątek to była mała prowokacja. treść wątku oraz tytuł zapożyczyłem z wątku agresji4. chciałem zobaczyć czy reakcje na to co pisze mężczyzna będą takie same jak reakcje na analogiczne słowa kobiety. i byly inne - mi nikt nie gratulował. I dobrze. Ja osobiście gratuluje absurdowi - twoja odpowiedź była świetna. Poza tym nie zamierzam zostawać się z żoną, którą kocham i szanuje i nigdy nawet jeśli nasze drogi by powoli zaczęły się rozchodzić nie nazwałbym "starą". Ignacy. Odpowiedz Link Zgłoś