ja_adam 29.03.07, 10:28 Jestem mistrzem w pisaniu CV ale ta wizytówka przypomina mi spadanie kropel deszczu do rynsztoka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_adam Re: Wizytówka 29.03.07, 10:30 pomózcie mi ..pokazcie jakie Wy macie wizytówki... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wizytówka 29.03.07, 10:50 ja mam nieciekawą (a raczej prawie żadną) - wystarczy kliknąć. Trudno mi tak wpasowć się w okienka czy rubryki. Nie lubię zycia poliniowanego czy ułozonego w kratki. Poza tym pewnie bym kogoś albo cos pominął:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Wizytówka 29.03.07, 10:56 to może na tym to polega na zmuszaniu do pomijania, wyrzucania, oczyszczania...zostaje wtedy wielkie JA czyli małe NIC:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Wizytówka 29.03.07, 11:01 małe NIC na zewnatrz wielkie JA ukryte. Wizytówka jest niczym i do niczego nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Wizytówka 29.03.07, 11:04 Ewa52 Ty sie mi tu nie odzywaj, skoro nie masz własnej idź popracować nad sobą:)) :) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: A jaka wizytowke masz na mysli:))) 29.03.07, 11:15 jest wiele. Jezeli masz problem z graficzna wizytowka to moge ci ja wykonac i podeslac na maila:=) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: A jaka wizytowke masz na mysli:))) 29.03.07, 11:20 nie było mniejsca by napisać, że kiedys zajmowałem sie grafiką, więc...po mojej prawej jest stos wzorcowych wizytówek (przeglądam je bo na dniach mam sobie wyrobic nową słuzbową... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Jaka - wymagania 29.03.07, 11:26 wizytwóka prosta acz intrygująca ze szczyptą orientu, coś co kojarzy sie z cynamonem, ma zawierać imie i nazwisko telefon e-mail uklad graficzny wg Twojej intuicji, materiał przyjemny w dotyku jak białe bawełniane majteczki lekko i niedbale naciągnięte na biodra, format nieskładany, krój dowolny, przetłoczenie ma być jakie? intuicja podpowie ilość 2 tysiące cena nie gra roli Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: Jaka - wymagania 29.03.07, 11:44 ja nie drukuje, ale kolega ma drukarnie.-) Skoro zajmowales sie grafika, to umiesz bawic sie w te klocki:=) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Jaka - wymagania 29.03.07, 11:52 w sumie bardziej chodzi mi o wizytówkę internetową.... czasami rozmawiamy z kimś, wystarczyłoby wejść na wizytówke i wiele uprzedzeń nabrało by bardziej ludzkiego wymiaru... Takze zastanawiam się ile musiałbym w tych 1500 znakach stanowiących własnie o ludzkim nastawieniu do mnie ...do innych... -pomyslałem sobie, że moze lepiej wkleic 15 linków z youtube by dac sie poznac od strony która mnie najbardziej kręci np 1. www.youtube.com/watch?v=l_ka74ScoK4 2.www.youtube.com/watch?v=tIF5enX6rSo 3.www.youtube.com/watch?v=pWoijQubRMA (...) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: No tak, 29.03.07, 12:04 Taka wizytowka wymaga otworzenia swojego weba, czykli stronicy internetowej. A programow do *sklejania* stronic i umieszczania na nich wideo jest cala masa. Mozna sciagnac trial z Adobe GoLive, albo Macromedia Dreamveawer. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: No tak, 29.03.07, 13:04 jak pokazac 1500 znakami, ze jest sie czlowiekiem renesansu i bynamniej nie dannym de vito Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Taisy *^*^*^* 29.03.07, 13:10 no to zaczynamy wybierać ;-) stosownie do pogody :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Jaka - wymagania 29.03.07, 13:29 to swietny pomysl z tymi youtubami, muzyka (gust) swietnie oddaje charakter czlowieka:) fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: Wizytówka 29.03.07, 13:08 a księgi gości nie dajesz, ulubionych str.? itp.? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Wizytówka 29.03.07, 13:16 Po twoje wizytówce zastanawiam się nad wnioskiem do Rady Programowej, by umiescić Twoje CV w rubryce -matki, żony, kochanki.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Wizytówka 29.03.07, 13:23 złote włosy opadające poza łopatki...o ile to cos po lewej, niedoświetlone, to widok z lustra i za to iż w ulubionych forach jest pozycja -rak szyjki macicy Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: Wizytówka 29.03.07, 13:35 Albo guz. Nowotworowy. O zotyych włosach nie mogło być mowy. Najwyżej o złotej karcie kredytowej. Poza łopatki odpada ci głowa. Muszą byc poza. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Wizytówka 29.03.07, 13:46 złota karta kredytowa nic mi nie mówi- ten ktoś może być w takim samym stopniu wirem wariatem idiotą co człowiekiem za którego warto stracić zycie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Wizytówka 29.03.07, 13:55 staram sie czytać między wierszami... i sam czasami nie wiem dlaczego ktos mnie pociąga do siebie. Często puszczam cugle intuicji...ona gna, zresztą często ją ponosi łamiąc intelekt Odpowiedz Link Zgłoś