agresja4 09.06.03, 23:47 Ile można rozprawiać o kimś, czy wałkować wciąż ten sam temat? Przepraszam, że zapytam - czy WY macie tak naprawdę swoje życie? Czy też ..."żyjecie" dzięki forum? :) ): Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
re_ne Re: popaprało WAS? 09.06.03, 23:50 Na to pytanie odpowiesz sobie sama, jak sama tego doswiadczysz, czego Ci nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: popaprało WAS?re_ne 09.06.03, 23:54 oby! A jesli juz, to zglos sie do mnie, a dam Ci wskazowki, ale nie te od zegarka, bo te to sam potrzebuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: popaprało WAS? 09.06.03, 23:54 Wyluzuj chlopie, bo odstraszysz wszystkie potencjalne Agnieszki! Odpowiedz Link Zgłoś
nieto Już szuka ! 10.06.03, 00:02 anahella napisała: > Wyluzuj chlopie, bo odstraszysz wszystkie potencjalne Agnieszki! Ledwo to napisałaś a juz szuka nowej ;))) Patrz na jego post wyżej n. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll WAS? 10.06.03, 00:09 przewertowałem mój wysłużony już kieszonkowy słowniczek i okazało się, pechowo, że poszukiwaną przeze mnie stronę ktoś bezczelnie wyrwał (może to byłem ja sam, ale klnę się na honor mego dziadka księdza, że nie byłem wtedy sobą) i przez to trudno mi się odnieść do zadanego przez ciebie pytania proszę, wyjaśnij mi co to znaczy "popaprać" czy chodzi ci o to, że "MY" siadamy przed klawiaturą w ubłoconym ubraniu? ale cóż w tym zdrożnego do diaska? i czy to, że ktoś prosto z dworu idzie do komputera jest wystarczającą podstawą do tego, aby wyrokować iż nie dysponuje innymi rozrywkami pod swym dachem? uważam to za nafużycie i stanowczo żądam przeprosin, ale na nie nie liczę bo pewnie ty też należysz do tej podłej mafii krakowskiej szkalującej dobre imię nicków które przyszły na to forum by przynieść ludziom przyjaźń, przyjaźń, przyjaźń no i miłość kocham cię agresjo dlaczego tak podle mnie nienawidzisz? nauczony fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ Re: WAS? 10.06.03, 00:28 Olej to fnoll, niech to spłynie po tobie jak woda po rynnie. I napisz do mnie na priva, to ci coś dam. Mam ładną kolekcję zdjęć i parę adresów. Też was kocham i bardzo lubię Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś