narko_manka 21.06.07, 22:11 Samo slowo GAZETA bez wyborcza to die Zeitung, ale nie wiem, ile w tym prawdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narko_manka Re: Slyszalam, ze 21.06.07, 22:38 Bracia Kaczynscy nie chcieli miec nic wspolnego z Niemcami, oddac Niemcom, co niemieckie, wiec oddac wszystko sprzed zelaznej kurtyny i spie..c Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Slyszalam, ze 21.06.07, 22:50 Ada, ty ostatnio o Niemcach i Żydach... Kolejar przystąpił do partii kobiet. Chyba trzeba stworzyć podforum - polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Slyszalam, ze 21.06.07, 22:54 asidoo napisała: > Ada, ty ostatnio o Niemcach i Żydach... > Kolejar przystąpił do partii kobiet. > Chyba trzeba stworzyć podforum - polityka? Niemiecka telewizja dokumentalno-informacyjna, reporter tak przystojny i polnocnej urody niemieckiej, ale ciemne wlosy i dyskusja, ale bardziej dla smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Slyszalam, ze 21.06.07, 22:57 Teraz to rozumiem! Też lubię mężczyzn o zdecydowanej urodzie i z charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Slyszalam, ze 21.06.07, 22:58 asidoo napisała: > Teraz to rozumiem! Też lubię mężczyzn o zdecydowanej urodzie i z charakterem. Ja uwielbiam polnocne rysy twarzy, no ten typ mi sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Slyszalam, ze 22.06.07, 03:03 pani w kiosku ładnie uśmiechnęła się do mnie, kiedy powiedziałam jej dzień dobry. ale radykalnie zmieniła minę, kiedy dodałam: "poproszę gazetę wyborczą". no kurde, czy to moja wina, że nie potrafię czytać żadnego innego programu tv poza tym z "gazety"? a die Zeitung, to rzeczywiście gazeta, o ile dobrze pamiętam. (albo: czasopismo. od die Zeit - czas) Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 dobrze pamietasz, ale czasopismo (periodyk) to 22.06.07, 04:35 die zeitschrift Odpowiedz Link Zgłoś