netinaf 29.06.07, 16:35 jest sygnał taki słaby, że na pewno jest wiadome,że sygnał taki czy owaki istnieje, bo kazdy z nas ma taki sygnał. Nie dociera sygnał. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netinaf Re: twój sygnał 29.06.07, 17:23 no cóz, jak tam bilanse i notowania giełdowe? Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: twój sygnał 29.06.07, 17:39 kohol i siwa,dajcie sobie siana z tymi kinkami,hieroglifami i netinafem,albo kasujecie od razu albo zostawiacie tez bzdury ku zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: twój sygnał 29.06.07, 17:53 basket, a kiedy ty doliczyles się forumowiczów, którzy oprócz adminów wsytepuja na forum. Idź się leczyć, albo siedź w swoim radiu jak sardynka. Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: twój sygnał 29.06.07, 17:55 acha i przynosisz wstyd i hańbę rodowi dziennikarskiemu. aBo wiesz, za duzo obyłam się z ilomaś ilościami ton papieru zapisanego w drukarni, żeby nie wyśmiać cię do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: twój sygnał 29.06.07, 18:26 hm, jak juz wspominałam, swoje laurki możesz sobie wsadzić w wątek. To nie jest dziennikarstwo, to jest no cóż, próba kolejnego wymuszenia. Skąd wiem, że koljenego? No cóz, lata doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: twój sygnał 29.06.07, 18:17 czy basket i pies to jedna i ta sama osoba? i...? Odpowiedz Link Zgłoś
r.e.a.l.i.s.t.a Re: twój sygnał 29.06.07, 17:56 Ktos na forum prostytutki sprowadzil i nie bylem to ja. Moze to ty pies, lub twoj zjedzony przyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: twój sygnał 29.06.07, 18:21 nie mam przyjaciół,a z tym czymś nie zadaję się,jestem zbyt wyrafinowanym kone serem.Wprawdzie ostatnio ćwiczę nową rolę na fp,ale to tylko rola. Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: twój sygnał 29.06.07, 18:27 a jak tam powrót do zony na klęczkach. Ponoć klęczki zostały prztyjęte mocnymi brawami. Odpowiedz Link Zgłoś