tenesee 18.09.07, 09:24 powiedzcie jak mam przekonać samą siebie, żeby nie napisać mejla albo smsa do kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shangri.la Re: jak przekonać siebie i nie napisać 18.09.07, 09:44 Wyobraż sobie, że nie dostaniesz odp;) Odpowiedz Link Zgłoś
tenesee Re: jak przekonać siebie i nie napisać 18.09.07, 10:15 no nie dostanę szkoda ale człowiek jest taki głupi Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: jak przekonać siebie i nie napisać 18.09.07, 10:17 Chcesz sobie ulżyć?:) Jeśli ma być obrażliwy, to lepiej odpuść sobie taką "ulgę".... Jeśli wyznanie miłości niechcianej, tym bardziej odpuść:) Odpowiedz Link Zgłoś
tenesee Re: jak przekonać siebie i nie napisać 18.09.07, 10:21 chyba ani jedno ani drugie ale masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: jak przekonać siebie i nie napisać 18.09.07, 10:23 A może to jednak ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
tenesee Re: jak przekonać siebie i nie napisać 18.09.07, 10:29 chyba nieważne shangri.la masz rację. Nie napiszę. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Ech, żeby tak ...... 18.09.07, 10:32 ....każdy problem można było rozwiązać w siedem postów......;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tenesee Re: Ech, żeby tak ...... 18.09.07, 10:36 :) Nie, to tylko zamiatanie pod dywan ale czasem chyba trzeba tak robić, a najlepiej jeszcze byłoby zacementować, może wtedy problemy nie rozłaziły się znowu na wszystkie strony Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Ech, żeby tak ...... 18.09.07, 10:41 Wiesz , po latach doświadczeń w zamiataniu pod dywan, które wyszło mi przysłowiowym bokiem, dochodzę do wniosku, że jątrzącą się ranę lepiej jest wypalić żywym ogniem, niż cementować:) Odpowiedz Link Zgłoś
tenesee Re: Ech, żeby tak ...... 18.09.07, 10:47 rany być nie powinno bo właściwie nic nie było zamiotę ładnie, żeby nikt się nie domyślił Odpowiedz Link Zgłoś
13kotek13 Najlepszy sposób i sprawdzony 18.09.07, 11:15 to taki, abyś napisała, nieważne czy maila czy smsa, napisz to co Tobie lezy na sercu, ale tego NIE wysyłaj. Ty się oczyścisz z emocji i jednocześnie nie dołożysz sama sobie niepotrzebnych ewentualnych kolejnych emocji związanych z czekaniem na odzew, albo przeżywaniem odpowiedzi w stylu, który Cię nie zadowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
tenesee Re: Najlepszy sposób i sprawdzony 18.09.07, 11:36 może to i dobry pomysł :) powiedz może wiesz jeszcze jak zapomnieć o paru sprawach, które żyć nie dają, jak wyrzucić te myśli natrętne Odpowiedz Link Zgłoś
13kotek13 Re: Najlepszy sposób i sprawdzony 18.09.07, 12:54 Widzisz, to nie takie proste. Sama zmagam się z czymś, co mnie spotkało i co boli mnie do dzisiaj. Myśli powracają niczym bumerang. Przeżywam pewne rzeczy na nowo. Dzieje się tak,bo noszę w sobie wiele żalu. Nie wiem, co spotkało Ciebie, nie wiem co możesz czuć, jednak jedyny złoty środek to czas. On zaleczy wszystko. Czasami potrzeba go nieco więcej, czasem mniej, w zależności od tego, co nas boli. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: jak przekonać siebie i nie napisać 18.09.07, 11:49 tenesee napisała: > powiedzcie jak mam przekonać samą siebie, żeby nie napisać mejla albo smsa do > kogoś. A może jednak wyślij :) Najczęściej wyjaśniona sytuacja jest o wiele lepsza od zamiatania pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś