Gość: Maria IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 21:45 Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.unl.edu 14.12.01, 21:50 Gość portalu: Maria napisał(a): > Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? Maria, a co Ty tu na przeszpiegi przyszlas ? To forum o problemach i radosciach, a nie sondaz zakladow odziezowych ? Na ucho Ci powiem: wyroslem juz z kalesonow. Interpretuj to jak chcesz,hihihi. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? 14.12.01, 22:17 Kalesony sa fajne! (Andrzej sie nie zna) Kiedys, jak chodzilem lowic ryby pod lodem - kalesony byly jedynym sposobem aby przetrwac siedzenie na srodku jeziora, gdy wiatr hula od brzegu do brzegu, a Ty sterczysz jak idiota i gapisz sie w splawik wystajacy z dziury wyrabanej w lodzie. I siedzisz tak godzine, dwie, trzy.... Ostatnio nie mam do czynienia z tak ekstremalnymi sytuacjami :")) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.unl.edu 14.12.01, 22:25 kwieto napisał(a): > Kalesony sa fajne! (Andrzej sie nie zna) > Kiedys, jak chodzilem lowic ryby pod lodem - kalesony byly jedynym sposobem aby > > przetrwac siedzenie na srodku jeziora, gdy wiatr hula od brzegu do brzegu, a Ty > sterczysz > jak idiota i gapisz sie w splawik wystajacy z dziury wyrabanej w lodzie. > I siedzisz tak godzine, dwie, trzy.... > > Ostatnio nie mam do czynienia z tak ekstremalnymi sytuacjami :")) Nie zna sie bo tu na preryji nieprzystojno by bylo w kalefiksach paradowac, nie mowiac, ze tu ze swieca zbiornikow wodnych szukac, a co dopiero piscesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 21:39 No właśnie! A jak nie nosicie to noście koniecznie! To nic strasznego. Szkoda waszego zdrowia, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszub Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 17:05 Do tych, którzy noszą: a kiedy ostatnio zdarzyło się wam być więcej niż 1/2 h na podwórku? Podejrzewam, że w przypadku większości z tu obecnych probem zimna nie istnieje (chyba, że dla kogoś katorgą jest 5 min. na dojście do tramwaju). A swoją drogą, czy spodnie kobiece są cieplejsze? I proszę mi nie mówić o grubszej tkance tłuszczowej, bo to już się nieco zdezaktualizowało...(a może są kobiety w kalesonach!?!) Odpowiedz Link Zgłoś
anomen Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? 17.12.01, 02:43 no pewnie kto nie nosi kaleson albo ma nadmierne problemy z dbałością o własny wizerunek, albo jest masochistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: 65.128.156.* 17.12.01, 03:31 oj nie lubie kalesoniakow, o wiele wygodniej w takich cieplych rajtuzkach, ojciec nieboszczyk mnie tego nauczyl (tez nosil). Ale jeszcze nie bylo tak bardzo zimno w tym roku. Rozyczki ciagle kwitna. A w zimnie to ja sie nie lubuje, wiec jak trzeba sie docieplac,to trzeba, i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
qocur Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? 27.12.01, 12:20 anomen napisał(a): > no pewnie > kto nie nosi kaleson albo ma nadmierne problemy z dbałością o własny wizerunek, > > albo jest masochistą. A może po prostu nie potrzebuje? Przyszło Ci to do głowy? Ja ostatni raz nosiłem przy czterdziestostopniowym mrozie i silnym wietrze - ale to było dawno temu w Kanadzie, u nas w kraju takie zimy się nie zdarzają... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 01:33 Andrzej nie wie co mowi.Ja nosze kalesonki... jesli chce sie sprawiac przyjemnosc swojej kobiecie przez dlugie lata ;) trzeba chronic jajeczka przed odmrozeniami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 15:52 ...no i kalesonki są takie podniecające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.dziennikarstwo.uni.wroc.pl 05.01.02, 09:50 Noście, noście - są bardzo miłe. Myślę, że panowie tak naprawde noszą je częściej niż się do tego przyznają...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskier Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: 213.77.2.* 08.01.02, 15:53 Gość portalu: borys napisał(a): > Andrzej nie wie co mowi.Ja nosze kalesonki... jesli chce sie sprawiac > przyjemnosc swojej kobiecie przez dlugie lata ;) trzeba chronic jajeczka przed > odmrozeniami :)) Dobrze mówisz - wizerunek wizerunkiem, ale o klejnociki też trzeba dbać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: 217.96.109.* 08.01.02, 16:02 Dla mnie kalesonki sa antyseksualne - ale ukochany mężczyza we szystkim wygląda bosko - dlatego kobietki namawiajcie swoich panów by nosili kalesonki - przez to będą zdrowsi i wy będziecie miały z nich więcej pozytku:) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy tak noszę w teczce 08.01.02, 16:50 jak rano jest zimno to nakładam w domu, jak temperatura spadnie w ciągu dnia to nakładam w toalecie przed wyjściem z pracy. Najgorzej jest jak w czasie jazdy tramwajem spadnie nagle i muszę bieć przez ulicę bez kalesonów, a tu mrozi Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.*.*.* 09.01.02, 15:22 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titi Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.telia.com 14.01.02, 09:38 No i slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Panowie! Czy zimą nosicie kalesony? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 22:53 Niuniek i Titi, dwaj twardziele ;)) Poczekajcie "kilka" latek a nic już Wam nie stwardnieje... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś