kasiunia212 03.10.07, 14:56 wciąż myślę o facecie z którym byłam 10 lat temu (przez miesiąc, cudowny miesiąc)pomimo,że od 4 lat jestem z kimś innym?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: Dlaczego 03.10.07, 15:13 kasiunia212 napisała: > wciąż myślę o facecie z którym byłam 10 lat temu (przez miesiąc, cudowny miesiąc)pomimo,że od 4 lat jestem z kimś innym?????????? Pewnie jak byscie spedzili razem kilka miesiecy to juz bys dawno o nim zapomniala, a tak nie zdarzyl zwyczajnie zrobic przecietnego wrazenia na Tobie :")) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Dlaczego 03.10.07, 16:12 sa różne sposoby odrzucenia tego co JEST odrzucasz zarówno w przeszłości odrzucając że nie było tak różowo jak postanowiłaś widzieć i teraz kiedy odrzucasz obecnego na korzyść urojonego lepiej być samemu niż oszukiwać partnera z wygody - to grozi odejściem w sprzy6jających warunkach a on nie będzie do tego przygotowany będzie sie czuł oszukany bo JEST oszukiwany dla wygody? odejdź od obecnego faceta lub pokochaj go i ty i on zasługujecie na miłość Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Dlaczego 03.10.07, 17:02 Bardzo prawdopodobne, że z tym, z którym jesteś od 4 lat nie jest Ci ostatnio najlepiej. To może być brak zrozumienia, brak seksu albo jeszcze coś innego. Dlatego widząc prozę życia zaczynasz marzyć o tamtej szalonej miłości i żałujesz, że trwało to tak krótko. Jakby na to nie patrzeć, dzieje się coś niedobrego i dobrze by było zastanowić się nad przyczyną, a nawet porozmawiać o tym z partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
jasminowo Re: Dlaczego 03.10.07, 17:50 To najzupełniej naturalne idealizowanie nieobecnego. Naturalne jako uczucie ale warto coś z tym zrobić, bo może zniszczyć obecne życie. Odpowiedz Link Zgłoś