sdfsfdsf 27.07.03, 16:20 i o to chodzi, i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.neb.rr.com 27.07.03, 16:29 sdfsfdsf napisał: > i o to chodzi, i o to chodzi jak nam to powiesz bez kropli ankoholu we krwie, to uwierzym. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 16:31 imagine, lotrze:) lubie cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.neb.rr.com 27.07.03, 16:50 sdfsfdsf napisał: > imagine, lotrze:) > lubie cie cholero jedna... tez cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 16:44 sdfsfdsf napisał: > i o to chodzi, i o to chodzi No - to prawda, że o to chodzi - bo zdaje się, że wszyscy Ciebie teeeeż bardzo lubią :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 17:27 lubie cie kamforo, nic na to nie poradzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 17:43 sdfsfdsf napisał: > lubie cie kamforo, nic na to nie poradzisz :) O-o! :-) Tego mi było trzeba dzisiaj! Jakby plaster miodu na serce przykleić :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 17:33 aaa.. to o to chodzi wszystkiemu i wszystkim ;) no to ladnie sdfsfdsf - i jak Cie nie lubic powiedz?:) cossa sdfsfdsf napisał: > i o to chodzi, i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 17:36 to niemozliwe, jestem skazany na lubienie oczywiscie za toba tez przepadam cossa :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 17:39 hihi czekalam wlasnie na to ;) i by bylo jasne, tak ogolnie o wszystkich mi sie napisalo. LUBIE CIE SDFSFDSF (po raz pierwszy napisalam literka po literce Twoj nick! w dowod sympatii ofkors:) cossa sdfsfdsf napisał: > to niemozliwe, jestem skazany na lubienie > oczywiscie za toba tez przepadam cossa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.neb.rr.com 27.07.03, 17:41 cossa napisała: > hihi czekalam wlasnie na to ;) > i by bylo jasne, tak ogolnie o wszystkich mi sie napisalo. > LUBIE CIE SDFSFDSF (po raz pierwszy napisalam literka po > literce Twoj nick! w dowod sympatii ofkors:) > > cossa > > sdfsfdsf napisał: > > > to niemozliwe, jestem skazany na lubienie > > oczywiscie za toba tez przepadam cossa :) cossa, itsyourturn.com bedzie nieczynny dzisiaj. studiuj szachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molly Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 27.07.03, 21:49 Gość portalu: Imagine napisał(a): > cossa napisała: > > > hihi czekalam wlasnie na to ;) > > i by bylo jasne, tak ogolnie o wszystkich mi sie napisalo. > > LUBIE CIE SDFSFDSF (po raz pierwszy napisalam literka po > > literce Twoj nick! w dowod sympatii ofkors:) > > > > cossa > > > > sdfsfdsf napisał: > > > > > to niemozliwe, jestem skazany na lubienie > > > oczywiscie za toba tez przepadam cossa :) > cossa, itsyourturn.com bedzie nieczynny dzisiaj. studiuj szachy. Oj, Imagine, choć raz nie bądź takim weredykiem. Jest niedziela, wszyscy lubią wszystkich (Ciebie też), no to pozwól im na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka14 Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.07.03, 21:43 my Ciebie tez sdf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.d1.club-internet.fr 27.07.03, 22:47 to wszystko nic bo ja go uwielbiam ! a was tez bardzo lubie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor a miałam już cicho siedzieć 27.07.03, 22:53 i nie wytrzymałam - lubię, lubie forumowych tubylców! :)) Esdeefie, to właściwie skąd twój nick?? (i co tam słychac u niebieskich puszek??) Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: a miałam już cicho siedzieć 27.07.03, 23:07 procesor napisała: > i nie wytrzymałam - lubię, lubie forumowych tubylców! > :)) > > Esdeefie, to właściwie skąd twój nick?? > (i co tam słychac u niebieskich puszek??) widze ze nadszedl czas aby ujawnic mroczna tajemnice mojego alter ego, moj nick wzial sie z.. lenistwa, zrobilem patataj na trzech kolejnych klawiszach he he Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: a miałam już cicho siedzieć 27.07.03, 23:10 sdfsfdsf napisał: > widze ze nadszedl czas aby ujawnic mroczna tajemnice mojego alter ego, moj > nick wzial sie z.. lenistwa, zrobilem patataj na trzech kolejnych klawiszach > he he No to tak jak podejrzewałąm.. :)) Mój luby tez tak czasem robi. Lub w ramach testu pisze "Ala ma kota".. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 22:54 Gość portalu: Malwina napisał(a): > to wszystko nic bo ja go uwielbiam ! > a was tez bardzo lubie :-) Hi hi...zaraz się zacznie licytacja, kto kogo bardziej lubi, kto uwielbia a kto się wstrzymuje od głosowania ;-) Jak tam wyścigi konne, Malwino? ;-) Wygrałaś może jakąś fortunkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.icpnet.pl 28.07.03, 11:12 kamfora napisała: > Jak tam wyścigi konne, Malwino? ;-) Wygrałaś może jakąś fortunkę? > Był tak wątek, gdzie pisalście jak sobie kogo wyobrażacie w realu. Pomyślałem (choć nie napisałem;), że Malwina to taka Joanna Chmielewska ( a raczej bohaterka jej książek), którą dawno czytywałem. I tu nagle się okazuje, że Malwinka w koniki gra - czyli pasi do moich wyobrażeń;) Pozdrowienia chł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.icpnet.pl 28.07.03, 11:13 PS. Też Was lubię, choć ze mnie psycholog jak z koziej ... piszczałka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) chłoście! :) IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.07.03, 11:27 trafiłes w 10! ja rowniez mialam takie podejrzenia, co do Malwiny... ciekawe tylko czy spędziła w lochach 'nad-loarskiego' zamczyska czas jakiś? ;) (patrz:moja ulubiona niegdyś pozycja: 'Cale zdanie nieboszczyka') no i: czy dzierga? ;) pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) acha! :) IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.07.03, 11:29 acha! bo bede miala przegibane: jestescie spoks ludziska :))) to tak bez emocji i wpadania w stany niezdrowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: chłoście! :) IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 28.07.03, 11:30 eeee, pudlo ! nie gram i nie zagram ! nie bawi mnie wcale jak mozna sie ekscytowac taka nuda ! myslalam ze oszaleje z rozpaczy w las vegas, o ranyyy, jam nie ryba a propos, gdzie sie podzial(a) nasz(a) ryb(a) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: chłoście! :) IP: *.icpnet.pl 28.07.03, 11:31 coś za bardzo się broni hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: chłoście! :) IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 28.07.03, 11:48 ani mnie to grzebi ani zieje :-) Gość portalu: chłost napisał(a): > coś za bardzo się broni hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 22:57 powiedzialem lubie? nieprawda, ja was szalenczo kocham ;) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: bardzo was wszystkich lubie:) 27.07.03, 23:11 sdfsfdsf napisał: > powiedzialem lubie? nieprawda, ja was szalenczo kocham ;) I to wszystko tak zupełnie na trzeźwo?? Ty się przyznaj co się dzieje? Zakochałeś sie?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 23:57 sdfsfdsf napisał: > powiedzialem lubie? nieprawda, ja was szalenczo kocham ;) Hmm... Szczęśliwie składa się tak, że to forum to Psychologia. Pomożemy Ci ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: bardzo was wszystkich lubie:) 28.07.03, 23:13 I mnie tez????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: bujaj się z takim lubieniem 29.07.03, 08:17 damnant quod non intelligunt Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll ha! odkryłem powód! :D 29.07.03, 03:52 jest tu: www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=395&w=4758960 pzdr fnoll virtualny detektyw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee stare i niemodne :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 08:36 fnollu, taki z Ciebie detektyw jak z koziej /meee;)/ d... trąba - to po pierwsze; a po drugie: ja to się ma do sdf-owego uwielbienia Forum? bo dla mnie dość dalekie ma to powiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: stare i niemodne :( IP: 195.136.33.* 29.07.03, 08:39 podejrzewam, ze tu chodzilo o wskazanie szerokiego spojrzenia autora na swiat, na lubienie roznych watkow ..i zabaw:).. > fnollu, taki z Ciebie detektyw jak z koziej /meee;)/ d... trąba - to po > pierwsze; a po drugie: ja to się ma do sdf-owego uwielbienia Forum? bo dla mnie > > dość dalekie ma to powiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: stare i niemodne :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 08:44 a! to OK :) chociaż nadal mało śmiesznym wydaje mi się ściąganie komuś gaci przy publice. Zwłaszcza, że to juz było parę m-cy wczesniej. Nie każdy ma odpowiedni dystans do siebie. pzdr. p.s. jak tam wtorek? lepszy humorek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: stare i niemodne :( 29.07.03, 08:56 o tym dystansie to juz po raz drugi slysze khem, khem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: stare i niemodne :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 10:06 sdfsfdsf napisał: > o tym dystansie to juz po raz drugi slysze khem, khem :) *** pisałam 'generalnie' :) ale wiesz jak jest: uderz w stół, a nożyce: ciach! ciach! ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: stare i niemodne :( IP: 195.136.33.* 29.07.03, 08:57 > chociaż nadal mało śmiesznym wydaje mi się ściąganie komuś gaci przy publice. hehehe.... no przeciez to publiczna wypowiedz byla..... aaa... no chyba, ze zmienil zdanie w ...TEJ drobnej sprawie:) > p.s. jak tam wtorek? lepszy humorek? :) najlepszy to jest w piatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: stare i niemodne :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 10:10 Gość portalu: jar napisał(a): > > chociaż nadal mało śmiesznym wydaje mi się ściąganie komuś gaci przy publi > ce. > > hehehe.... no przeciez to publiczna wypowiedz byla..... aaa... no chyba, ze > zmienil zdanie w ...TEJ drobnej sprawie:) czy drobna ta SPRAWA - nie wiem ;) chciał sie dzielic, to sie podzielił, ale gremium inszym było. hmmmm czasem człowiek pokazuje różne swe oblicza, w zaleznosci od okolicznosci przyrody, nieprawdaż? jest czas na pokazanie hmmmm you know what, a czas jest też, by yntelygencją błysnąć (czego sdf'owi nie odmawiam, choć często nie zgadzam się z jego opiniami). pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: stare i niemodne :( 29.07.03, 12:41 Gość portalu: meee:) napisał(a): > jest czas na pokazanie hmmmm you know what, a czas jest też, by yntelygencją > błysnąć (czego sdf'owi nie odmawiam, choć często nie zgadzam się z jego > opiniami). inteligencja też ma płeć, i myśli czasem nieuczesane, a czasem przystrzyżone, hej Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: stare i niemodne :( 29.07.03, 12:38 Gość portalu: meee napisał(a): > fnollu, taki z Ciebie detektyw jak z koziej /meee;)/ d... trąba - to po > pierwsze; a po drugie: ja to się ma do sdf-owego uwielbienia Forum? bo dla mnie > dość dalekie ma to powiązanie. nie ważne jak się ma, to dopiero powiąże prokuratora, ważne jest samo nagranie i zbieżność dat, wystarczy jeszcze fotka i obszerny felieton, i już sdfsfdsf grzeje gazety łamy :) bo za tym stoi jakiś proces, za tym jego goleniem i uwielbieniem, i MY ten proces pdkryjemy, i nie będzie nam jakaś koza meeeczeć, że beee z nas detektywi, i order w klapę wlepią, hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: stare i niemodne :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 12:51 fnoll napisał: > Gość portalu: meee napisał(a): > > > fnollu, taki z Ciebie detektyw jak z koziej /meee;)/ d... trąba - to po > > pierwsze; a po drugie: ja to się ma do sdf-owego uwielbienia Forum? bo dla > > mnie > > dość dalekie ma to powiązanie. > > nie ważne jak się ma, to dopiero powiąże prokuratora, ważne jest samo nagranie > i zbieżność dat, wystarczy jeszcze fotka i obszerny felieton, i już sdfsfdsf > grzeje gazety łamy :) > > bo za tym stoi jakiś proces, za tym jego goleniem i uwielbieniem, i MY ten > proces pdkryjemy, i nie będzie nam jakaś koza meeeczeć, że beee z nas > detektywi, i order w klapę wlepią, hej O Ty! detektywie - hej! :) zaszczytów sie zachcieeewa, he/j/? czyżby nadszedł czas, by ujawnić się, wyjść z czeluści netu i sławnym się stać? i to na czyich zgliszczach ta sława ma wzrosnąć (hmmmm ;)? kolegi Fo-rumowego? a poza tym, wedle kanonu Malwiny, jest to zdrada! bo kto sławnym sie staje, ten do zdrajców Narodu przynależy! cycat: ***************** Re: jak dziś można zdradzić Naród? Autor: Gość: Malwina IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr Data: 29-07-2003 09:04 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- no wiec wystarczy miec : podwojne obywatelstwo obywatelstwo kraju ktory przygarnal (uslyszane od polonii amerykanskiej) odniesc sukces zawodowo finansowy byc slawnym nie adorowac papieza byc ateista byc lewicowcem nie miec kompleksow z powodu pochodzenia ******* i ja to rozumiem, tak po swojemu, koziemu. a teraz kończę, bo kurcze, ta suka mnie do szału doprowadzi: puszcza takie bąki, że kurcze, powtórze za fnollem: hej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agas71 Re: bardzo was wszystkich lubie:) IP: 213.17.175.* 29.07.03, 11:32 Bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś