Gość: popapraniec IP: *.acn.waw.pl 28.07.03, 13:33 ... jak wykastrować pamięć. lobotomia wykluczona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wannia Re: oczekuję propozycji 28.07.03, 13:37 przede wszystkim popracować nad swoim popapraniem. w tym wypadku parę spojrzeń wstecz nie zaszkodzi. a jak już uporasz się z popapraniem, to zacznij patrzeć przed siebie. tylko i wyłacznie. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka4 Re: oczekuję propozycji IP: 217.17.46.* 28.07.03, 16:01 Gość portalu: popapraniec napisał(a): > ... jak wykastrować pamięć. lobotomia wykluczona Ja też nie mam pojęcia, a przydałby mi się jakiś skuteczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
walentyna Re: oczekuję propozycji 28.07.03, 16:33 Gość portalu: popapraniec napisał(a): > ... jak wykastrować pamięć. lobotomia wykluczona "tylko dajcie mu czas, dajcie czasowi czas..." - sugeruje poeta. A ja - pokrętnie trochę: wyobraź sobie, że resetujesz tę swoją pamięć uwierającą... I tracisz wszystkie wnioski z minionych doświadczeń. I musisz wszystkie swoje błędy popełniać od nowa. Naprawdę chciałbyś? W Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: oczekuję propozycji 28.07.03, 20:28 Wykastruj najpierw jadra i wyrzuc psom na pozarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popapraniec Re: oczekuję propozycji IP: *.acn.waw.pl 28.07.03, 20:42 dzięki, dzięki wszystkim za słowo. Komandos : do budy! Odpowiedz Link Zgłoś