spinline 17.05.08, 16:49 To zapach. Szukam zapachu, który mnie wewnętrznie uspokoi, ukoi i wzniesie na wyrzyny. Znacie to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spinline Re: Moja terapia... 17.05.08, 16:50 na warzywa też mnie może wznieść:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akwarysta84 Re: Moja terapia... 17.05.08, 17:01 Też mam taki zapach, zapach forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Moja terapia... 17.05.08, 17:05 Tez forse lubimy:-) Pokaz mi tego kto nie lubi. Kocham zapach - róż. Czasami ludzie z dalekich krajów przywoża takie piękne zapachy z Indii i tak cudnie pachnie cały wagon w metro.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
akwarysta84 Re: Moja terapia... 17.05.08, 17:09 Bo ta terapia jest dość prosta. Mnie poprostu jakoś ten zapach uspokaja... A zapach róż, no niewiem... Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Moja terapia... 17.05.08, 17:14 Pieniadz jest mila oznaka dobrego przeplywu enrgii,ze tak powiem. Wedlug starych wierzen aby w domu zawsze byly pieniadze nalezy w wejsciu do domu miec spora wiake ...zboza. Najlepiej pszenicy. Wtedy nigdy nie zbraknie ci pieniedzy.-) A czasami mysle ze pieniadz jest pozorna "terapia" gdy ktoś nie dobzre czuje się sam ze sobą to pieniądze nie dają mu żadnej radości. Odpowiedz Link Zgłoś
akwarysta84 Re: Moja terapia... 17.05.08, 17:23 > A czasami mysle ze pieniadz jest pozorna "terapia" > gdy ktoś nie dobzre czuje się sam ze sobą to pieniądze nie dają mu > żadnej radości. hehe...niewiem bo, aktulanie nie mam. Ok, to może być jeszce inny zapach, zapach zwycięstwa. O ten też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Moja terapia... 17.05.08, 17:25 ja juz sie nawojowalam:=))) teraz naprawde chodzi mi oz apach ktory wzbudza energie do dzialania. Ponoc taki zapach jestw zapachu cytryny i pomaranczy. Wiec ide po zakupy:=)))) Odpowiedz Link Zgłoś
akwarysta84 Re: Moja terapia... 17.05.08, 17:35 I tu kryje się paradoks, sama chyba właśnie po części go rozwiązałaś. Niema zapachu "energii do działania", jeśli cały zapach zwycięstwa,sukcesu się ulotnił to nie odzyskasz energii. Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Moja terapia... 17.05.08, 18:28 jeśli cały zapach > zwycięstwa,sukcesu się ulotnił to nie odzyskasz energii. ::: Juz odzyskalam. zaraz ubieram moje trampki i ide pobiegac:=))) Odpowiedz Link Zgłoś