Gość: mimirimi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 17:29 Zastanawiam się, czy Cię nie znam -a jesli znam, to juz mnie poznałes :) p. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdfsfdsf Re: Imagine, skąd Ty piszesz? 25.09.03, 17:35 imagine mieszka w malej chatce w tybecie, zaraz obok swiatyni, miejscowi przynosza mu pozywienie i ubrania, wpada do dalajlamy na herbate, laczy sie z forum psychologia za pomoca telepatii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimirimi Re: Imagine, skąd Ty piszesz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 17:37 hihihi, sdfsfdsf! Wpisywanie Twego nick'a to niezla medytacja, swoją drogą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Imagine, skąd Ty piszesz? 25.09.03, 18:16 Można sobie ułatwić na różne ciekawe sposoby, he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, skąd Ty piszesz? IP: *.unl.edu 25.09.03, 18:33 z glebi serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Imagine, skąd Ty piszesz? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.09.03, 18:53 Dzieki Bogu ze piszesz z glebi serca, bo juz myslalem ze piszesz z glebi glowy i zaczalem sie o siebie martwic. Teraz, jak ktos mi powie ze jestem bez serca to jakos to przezyje... ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone Re: Imagine, skąd Ty piszesz? IP: 62.233.200.* 25.09.03, 19:08 :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz Re: Imagine, skąd Ty piszesz? IP: 80.51.244.* 25.09.03, 20:30 Imagine all the people, living for today. You may say I'm a dreamer. But I am not the only one. John Lennon Gdyby się głębiej przyjrzeć; komuchy się musiały cieszyć z tego utworu (patrz na całość tekstu). Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Imagine, skąd Ty piszesz? 25.09.03, 20:36 ja tez sie ciesze bo sluchasz J.L. a nie wiesz kim byl i jakie mial poglady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, skąd Ty piszesz? IP: *.unl.edu 25.09.03, 20:55 nie obrazac mojego Lennona Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: Imagine, skąd Ty piszesz? 25.09.03, 20:58 A cala Nebraske nosisz w sercu czy tylko kawalek? A serce nosisz w plecaku? Wyrywa Ci sie czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine, skąd Ty piszesz? IP: *.unl.edu 25.09.03, 21:19 swiat caly, nie jeno Nebraske, w sercu pomieszcze. wyrywa mi sie ku skrzywdzonym, zaniedbanym i odrzuconym ... tam i dla nich bije najmocniej. howk, Wodz Imagine, SuperDuper Intendent na Popoludniowa Dakote i Nebraske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb No, girlfriend... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.09.03, 21:28 To ja Ciebie teraz skrzywdze, bo Cie odrzuce. Jeszcze sie musisz troche zaniedbac i Imagine jest Twoj !!! :))) Ja wracam do cossy. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend przestraszyłeś się że wybieram sie do L. hihi ;))? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:47 przecież ja już jestem skrzywdzona, nieszczęśliwa i co tam melania jeszcze chce :) a! obsobaczona, jak mi kwieto doniósł ;)))) mało Ci sadysto ;)))) ? ale dobra rzuć mnie, niech się dowiem jak to jest być rzuconą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: przestraszyłeś się że wybieram sie do L. hihi IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.09.03, 22:51 Wcale sie nie przestraszylem :))) Napisalem to z zazdrosci, ha :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: przestraszyłeś się że wybieram sie do L. hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:00 czyżbym Cię nie dość kochała, haha :)))) a nie! ikskjuz mą próżność...wiem: I. nie dość Cię kocha :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: przestraszyłeś się że wybieram sie do L. hihi 25.09.03, 23:14 no ladne rzeczy sie tu dzieja ;) Rybie, zartowalam z ikra - jestes wolny jak ptak tfu jak ryba ;) szybki slub jeszcze szybszy rozwod ;) plum! cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > Wcale sie nie przestraszylem :))) Napisalem to z zazdrosci, ha :))) > > > ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: przestraszyłeś się że wybieram sie do L. hihi IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.09.03, 23:22 No co Ty cossa? To tylko przyjaciolka, nawet nie polozylem glowy na jej lonie a Ty mnie juz o zdrade posadzasz :))) Pozdr. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend jak to nie położyłeś? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:25 virtualną głowę na virtualnym łonie to pies? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: jak to nie położyłeś? ;) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.09.03, 23:28 Oh nie, dobrze ze o wirtualnych snach i marzeniach nie mowimy... uffff :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: przestraszyłeś się że wybieram sie do L. hihi 25.09.03, 23:58 oj Rybie - malo zdrad na forum? ;)) o nic nie posadzam wolna reke daje ;) myslalam, ze sie ucieszysz ;))) pozdrawiam cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > No co Ty cossa? To tylko przyjaciolka, nawet nie polozylem glowy na jej lonie > a Ty mnie juz o zdrade posadzasz :))) > > > Pozdr. > > > ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: przestraszyłeś się że wybieram sie do L. hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 00:05 no właśnie ciekawe... :) czy to nie ryb postulował, żeby było jak w prawdziwym klubie, haha? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Imagine, skąd Ty piszesz? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.09.03, 23:11 Tylko chcialem sie upewnic, nic wiecej :))) Zapytam Cie o cos na Twoim watku. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb To bylo do girlfriend n/t IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.09.03, 23:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend pytajcie, a będzie Wam odpowiedziane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:13 albo i nie, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś