Dodaj do ulubionych

STARE PANNY

30.09.03, 20:03
Czy bycie starą panna to obciach? I od jakiego wieku kobiety mozna mówić że
jest starą panną? Co sądzicie o staropanieństiwe?
Obserwuj wątek
    • szara_mysza Re: STARE PANNY 30.09.03, 20:08
      ups! Nie zauwazyłam ,że podobny watek juz jest!
    • Gość: girlfriend :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:43
      stare panny wymarły w XX wieku :)
      teraz sa tylko single ;)
      • jmx Re: :-)))) 30.09.03, 20:44

Haha, a za parę latek będą maxi-single ;-DDDDDDDD
        • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:51
          chyba longplay'e hahaha ;DDDDD
          • jmx Re: :-)))) 30.09.03, 20:55

Zdarta płyta ;-))))))))
            • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:59
              srebrny sidik ;)
              • alfika Re: :-)))) 30.09.03, 21:45
                8 mega :)))
            • Gość: ryb Re: :-)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 21:42
              Zdarta, czy nie, jak dobra to cena rosnie... :)))
              • jmx Re: :-)))) 30.09.03, 21:47

Ale jak zdarta to się może zacinać... ;-))
                • Gość: ryb Re: :-)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 22:04
                  Jak dobra plyta, to nie ma znaczenia czy sie zacina, moze rowniez
                  skrzeczec...tez nie jest wazne :)))

ryb
                  • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:08
                    dobra dobra :)
                    juz Ty nie udawaj ;) aksamitne głosy wrzucasz, przeciez raz się wydało ;) a nie
                    tam skrzeki...
                    • Gość: ryb Re: :-)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 22:15
                      Co sie wydalo? Nic sie nie wydalo :))) Komus sie tylko wydawalo ze sie
                      wydalo :)))
                      • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:16
                        no dobra, niech bedzie że to było po cichu i tylko do mojego ucha :)))
              • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:48
                to ja wierzę na słowo, skoro dawno zostało udowodnione pisemnie że ryb zna sie
                na muzie :)))
                • alfika Re: :-)))) 30.09.03, 21:53
                  A jak się będzie zacinać akurat przy goleniu, to co będzie?
                  • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:01
                    > A jak się będzie zacinać akurat przy goleniu, to co będzie?

masakra w Teksasie piłą tarczową , jak mniemam :)))
                    czyli ojojoj...
                    • Gość: alfika Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:04
                      O, co zrobiłaś tą piła, ze mnie wyrzuciło, a na dodatek napisało coś o moście
                      Apaczów???

• Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:07
                        jak? co? gdzie? kiedy? którędy? siostro???
                        • Gość: alfika Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:13
                          Klikałam sobie niewinnie na "odpowiedz", a tu czarnymi literami na białym sie
                          pokazało: bridge Appache.... tratatata....error - i ciofam, ciofam - a tu
                          alfika wyrzucona i odlogowana.

To od razu skojarzyłam, że to tą piłą zamach wzięłaś potężny, pokazując jak
                          muza może się załatwić skutecznie - tą piłą, znaczy się...
                          • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:18
                            Ty masz te przygody ;)
                            to chyba ta mozilla kłapie zębami? :)
                            • alfika Re: :-)))) 30.09.03, 22:23
                              Mozilla wrżnięta. WYrżnięta, miało być :)
                              Nie ma jak kłapać.

Coś poza tym mi się robi strasznego z ustami!
                              Nie wiem od czego!
                              Tak nagle żuchwa mi zaczyna ciągnąć ku dołowi i choćbym nie wiem, co robiła, to
                              strasznie szeroko mi się usta same otwierają, czemu towarzyszy jeszcze
                              zamykanie oczu!
                              Też tak masz?

I przy niektórych kilkudniowych tematach wrecz ta zuchwa staje się nachalna z
                              tym otwieraniem ust...
                              • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:40
                                > Mozilla wrżnięta. WYrżnięta, miało być :)
                                > Nie ma jak kłapać.
                                >
                                > Coś poza tym mi się robi strasznego z ustami!
                                > Nie wiem od czego!
                                > Tak nagle żuchwa mi zaczyna ciągnąć ku dołowi i choćbym nie wiem, co robiła,
                                to
                                >
                                > strasznie szeroko mi się usta same otwierają, czemu towarzyszy jeszcze
                                > zamykanie oczu!
                                > Też tak masz?
                                >
                                > I przy niektórych kilkudniowych tematach wrecz ta zuchwa staje się nachalna z
                                > tym otwieraniem ust...

no cóź ;)
                                ale dobrze, ze znana jest przyczyna tego zjawiska, bo w razie czego, bedzie
                                wiadomo kogo pozwać ;)

mnie dość dziwi skala, szczerze powiem...
                • jmx Re: :-)))) 30.09.03, 21:53

Ale chyba nie na k a ż d e j?? ;-))))
                  • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:00
                    nie, wyłącznie na tej dobrej :))))))
                    • jmx Re: :-)))) 30.09.03, 22:10

Każda jest dobra... ale nie dla każdego :-)))
                      • Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:18
                        niektóre są podobno niedobre ;)
    • Gość: Richelieu* Re: STARE PANNY IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.09.03, 22:32
      szara_mysza napisała:

> Czy bycie starą panna to obciach? I od jakiego wieku kobiety mozna mówić że
      > jest starą panną? Co sądzicie o staropanieństiwe?

patrz na mnie, jestem pięknym przykładem (tfu, nie pięknym tylko obrzydliwym)
      więc jestem obrzydliwym przykładem starej panny. Moje ciało mocno zużyte i za
      sprawą dociekań Imagine zaczęłam się gorączkowo zastanawiać nad tym co będzie
      po całkowitym zużyciu. Ech, starość nie radość. Obciach? Straszny! Wyjść
      spokojnie z domu nie można, bo gdy wyjść to sąsiedzkie firanki fruuu

obciach, obetną Ci wszystko z przodu i z tyłu a potem powiedzą, że z gołym
      tyłkiem latasz
      • Gość: girlfriend Re: STARE PANNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:41
        jest to zemsta ze strony odrzuconych kremów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka