szara_mysza 30.09.03, 20:03 Czy bycie starą panna to obciach? I od jakiego wieku kobiety mozna mówić że jest starą panną? Co sądzicie o staropanieństiwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara_mysza Re: STARE PANNY 30.09.03, 20:08 ups! Nie zauwazyłam ,że podobny watek juz jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:43 stare panny wymarły w XX wieku :) teraz sa tylko single ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: :-)))) 30.09.03, 20:44 Haha, a za parę latek będą maxi-single ;-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:51 chyba longplay'e hahaha ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:59 srebrny sidik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 21:42 Zdarta, czy nie, jak dobra to cena rosnie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 22:04 Jak dobra plyta, to nie ma znaczenia czy sie zacina, moze rowniez skrzeczec...tez nie jest wazne :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:08 dobra dobra :) juz Ty nie udawaj ;) aksamitne głosy wrzucasz, przeciez raz się wydało ;) a nie tam skrzeki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 22:15 Co sie wydalo? Nic sie nie wydalo :))) Komus sie tylko wydawalo ze sie wydalo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:16 no dobra, niech bedzie że to było po cichu i tylko do mojego ucha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:48 to ja wierzę na słowo, skoro dawno zostało udowodnione pisemnie że ryb zna sie na muzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :-)))) 30.09.03, 21:53 A jak się będzie zacinać akurat przy goleniu, to co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:01 > A jak się będzie zacinać akurat przy goleniu, to co będzie? masakra w Teksasie piłą tarczową , jak mniemam :))) czyli ojojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:04 O, co zrobiłaś tą piła, ze mnie wyrzuciło, a na dodatek napisało coś o moście Apaczów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:07 jak? co? gdzie? kiedy? którędy? siostro??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:13 Klikałam sobie niewinnie na "odpowiedz", a tu czarnymi literami na białym sie pokazało: bridge Appache.... tratatata....error - i ciofam, ciofam - a tu alfika wyrzucona i odlogowana. To od razu skojarzyłam, że to tą piłą zamach wzięłaś potężny, pokazując jak muza może się załatwić skutecznie - tą piłą, znaczy się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:18 Ty masz te przygody ;) to chyba ta mozilla kłapie zębami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :-)))) 30.09.03, 22:23 Mozilla wrżnięta. WYrżnięta, miało być :) Nie ma jak kłapać. Coś poza tym mi się robi strasznego z ustami! Nie wiem od czego! Tak nagle żuchwa mi zaczyna ciągnąć ku dołowi i choćbym nie wiem, co robiła, to strasznie szeroko mi się usta same otwierają, czemu towarzyszy jeszcze zamykanie oczu! Też tak masz? I przy niektórych kilkudniowych tematach wrecz ta zuchwa staje się nachalna z tym otwieraniem ust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:40 > Mozilla wrżnięta. WYrżnięta, miało być :) > Nie ma jak kłapać. > > Coś poza tym mi się robi strasznego z ustami! > Nie wiem od czego! > Tak nagle żuchwa mi zaczyna ciągnąć ku dołowi i choćbym nie wiem, co robiła, to > > strasznie szeroko mi się usta same otwierają, czemu towarzyszy jeszcze > zamykanie oczu! > Też tak masz? > > I przy niektórych kilkudniowych tematach wrecz ta zuchwa staje się nachalna z > tym otwieraniem ust... no cóź ;) ale dobrze, ze znana jest przyczyna tego zjawiska, bo w razie czego, bedzie wiadomo kogo pozwać ;) mnie dość dziwi skala, szczerze powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:00 nie, wyłącznie na tej dobrej :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:18 niektóre są podobno niedobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: STARE PANNY IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.09.03, 22:32 szara_mysza napisała: > Czy bycie starą panna to obciach? I od jakiego wieku kobiety mozna mówić że > jest starą panną? Co sądzicie o staropanieństiwe? patrz na mnie, jestem pięknym przykładem (tfu, nie pięknym tylko obrzydliwym) więc jestem obrzydliwym przykładem starej panny. Moje ciało mocno zużyte i za sprawą dociekań Imagine zaczęłam się gorączkowo zastanawiać nad tym co będzie po całkowitym zużyciu. Ech, starość nie radość. Obciach? Straszny! Wyjść spokojnie z domu nie można, bo gdy wyjść to sąsiedzkie firanki fruuu obciach, obetną Ci wszystko z przodu i z tyłu a potem powiedzą, że z gołym tyłkiem latasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: STARE PANNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:41 jest to zemsta ze strony odrzuconych kremów ;) Odpowiedz Link Zgłoś