sdfsfdsf 04.10.03, 12:20 jak spedzacie zwykle weekendy? siedzac przed tv lub monitorem, chodzac na spacery, czy rozwijajac swoje zainteresowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend Re: weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 12:50 Będę pływać, jeść marmoladę z kumkwatów, oglądać szczegółowo nowy layout Wyborczej i pisać maile do kogoś. Raczej co tydzień robię coś innego. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 12:56 nie, z Grecji :)))) ja nie umiem zrobić marmolady, ale umiem z nią zrobić naleśniki :) to jest mój popisowy numer i po prawdzie jedyny z tych kulinarnych... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: weekend 04.10.03, 13:07 Na szalenstwach z Młodą:)) W tygodniu zwykle nie mam dla niej zbyt wiele czasu. Odbijamy to sobie w weekendy:) Dluuugie spacery, bieganie po lesie, zbieranie kasztanow <liści, kwiatków, kamyków, muszelek - niepotrzebne skreslic>. Wycieczki gdzie sie da:) Spotkania rodzinne. Bieganio-jezdzenie na rowerku < ja biegam, ona jedzie>:))) Gotowanie dziwnych potraw. Itp itd Ale w ten weekend jestem daleko od niej. Bede baardzo zajeta -ale bede tesknic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna dzięki, Jasmintea 04.10.03, 14:04 ja dziś dość podobnie zabawy z pociesznym dzieckiem i cieszę się, że jest jeszcze trochę-lato (co gotujesz dziwnego? :) ja też, ja też :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: weekend 04.10.03, 13:58 sdfsfdsf napisał: > jak spedzacie zwykle weekendy? siedzac przed tv lub monitorem, chodzac na > spacery, czy rozwijajac swoje zainteresowania? weekendy spędzam jak i cały tydzień, rozwijając swoje zainteresowania ;) kawałek zainteresowań Aby dotrzeć tam gdzie mogę bawić się w rozwijanie urządzam spacery i przejażdżki. Tv rzadko oglądam, a jeśli już to to co sobie w piątkowej telewizyjnej na czerwono zakreśliłam, a mam mało czerownego zwykle. Monitor już lepiej, chociaż piękna deszcowa pogoda za oknem i krzew bijący rękoma o jałmużnę o okno w kuchni stał się całkiem goły to ciągnie mnie tu. Jakieś zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś