Gość: maratończyk IP: *.future-net.pl 09.10.03, 19:47 no co chcesz wiedzieć, a (nie)wstydzisz się zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:40 girlfriend/ nie sadzisz ze ten kolo to jakis swirowaty pryszczaty teenager? :) ps. moje pytanie do maratonczyka: jestes swirek czy tylko zwykla ciotka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:49 owszem, też tak myślę - a kieszonkowe wydaje na te panny w sklepach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:52 Nieeeeeeeeeee no nieeeeeeeee chyba nie masz na mysli tych "zdziwionych kas" z S-shopu? ;) ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:57 myslę, ze maratończyk z taką lalą tworzy malowniczą parę (może nawet ma ich cały harem? kto go wie...) i to właśnie to jej/im te ciuchy w sklepach i te brylanty za te kieszonkowe kupuje :)))) to są te jego "niefrasobliwe kobiety" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:59 Piekne podsumowanie girlfriend :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:01 Nifrasobliwe i do tego kazda jedna przez niego rozdziewiczona zostala - osobiscie wyjmowal z celofanu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:03 rozwiazałeś jego problem "gdzie szukać dziewicy" !!!! w sexshopie, haha :))))))) genialne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk liryk zboczeńcu pomyliły Ci się strony IP: *.future-net.pl 10.10.03, 00:28 rusz którąś głową wreszcie i skończ to żenujące wystąpienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend maratończyk, tu nie Teleranek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:07 może zajrzyj na strone Ulicy Sezamkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk niedorośli na stronie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 11:44 a zajrzę gdzie chcę, mam nadzieję,że dzieci tu nie bywają bo niedorośli na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend jedno dziecko tu bywa - maratończyk :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk zapatrzona w siebie Girlfriend, to nietoperz IP: *.future-net.pl 10.10.03, 12:18 ja wiem jeszcze o kilku innych, ale nie jestem tak zapatrzony w siebie więc widzę więcej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend czemu powtarzasz drugi raz? słyszeliśmy. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: czemu powtarzasz drugi raz? słyszeliśmy. n/t IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:38 tu było pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk wibratory Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 00:06 skoro już o substytutach mowa to może opowiesz o swoich wibratorach Girlfriend Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: wibratory czuba maratonczyka 10.10.03, 00:09 mam dla ciebie widly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: wibratory Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:03 chętnie bym opowiedziała, ale nie posiadam i nigdy nie posiadałam - może i błąd :) synku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: wibratory Girlfriend IP: 195.136.33.* 10.10.03, 11:09 moglas cos zmyslec <zawiedziona_mina> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: wibratory Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:26 poproś maratończyka, on Ci napewno chętnie nazmyśla do woli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: wibratory Girlfriend IP: 195.136.33.* 10.10.03, 11:31 > poproś maratończyka, on Ci napewno chętnie nazmyśla do woli ;))) ee tam.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: wibratory Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 11:46 to tłumaczy wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: wibratory Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:55 owszem, wolę żywego człowieka, co i Tobie doradzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: wibratory Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:40 nie jestem ludożercą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: wibratory Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:46 poodło - jesteś. żeby jeszcze smakoszem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: 195.136.33.* 10.10.03, 09:15 > myslę, ze maratończyk z taką lalą tworzy malowniczą parę (może nawet ma ich > cały harem? kto go wie...) i to właśnie to jej/im te ciuchy w sklepach i te > brylanty za te kieszonkowe kupuje :)))) > to są te jego "niefrasobliwe kobiety" ;D jednakze z cala powaga musze powiedziec, ze chyba jednak sie myslisz (zaznaczam 'chyba', gdyz pewne watpliwosci som), z lala dziewica nie moglby pojsc do sklepu bo rozpakowanie z celofanu juz ja rozdziewi...eeee...ops.. fakt, w pudelku moze byc,... ale wtedy nie moglaby zachowywac sie niefrasobliwie, niefrasobliwe zachowanie podejrzewam,, ze wystapiloby gdyby byla juz rozdziewiczpona i na(wy)dmuchana, wtdy jak najbardziej,... ta niefrasobliwosc w probie stania, siedzienia, trzymania za lapki i patrzenia w oczka...hmmm..., i tu jest watpliwosc, sadze, ze to musi byc ciocia (nie mylic z 'ciocia')? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk na/jar/any kolejny zboczeniec IP: *.future-net.pl 10.10.03, 11:55 aleś się "na temat"? najarał koleś, teraz już wiem dlaczego ten jar w Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend yesoo, maratończyk ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:56 kompleks "oblężonej twierdzy" hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: na/jar/any kolejny zboczeniec IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:01 > aleś się "na temat"? najarał koleś, teraz już wiem dlaczego ten jar w Tobie ja tez kocham swoje gumowe lale, wszystkie..tylko, ze nie dziewice...dlatego rozumiem ciebie...naprawde:(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: na/jar/any kolejny zboczeniec IP: *.future-net.pl 10.10.03, 12:25 ja nie mówiłem,że kocham lale gumowe, ale dobrze żeś się przyznał,że lubisz grzebać w śmietniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: na/jar/any kolejny zboczeniec IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:29 > ja nie mówiłem,że kocham lale gumowe, ale dobrze żeś się przyznał,że lubisz > grzebać w śmietniku alez tu nie ma sie czego wstydzic..smialo smialo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: na/jar/any kolejny zboczeniec IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:41 ja się brzydzę nie wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Girlfriend,kiedy przestaniesz myśleć macicą IP: *.future-net.pl 09.10.03, 23:52 lub jak ciota liryk macicą na niby Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 uposledzony mar..kiedy przestaniesz myśleć macicą? 09.10.03, 23:55 Gość portalu: maratończyk napisał(a): ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tragiczny pojebusie z tworek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend maratończyk,kiedy przestaniesz myśleć o macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:06 strasznie jesteś monotematyczny, przyjacielu nasz ;) i w przeciwieństwie do Komandosa - pozbawiony wdzięku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk monotematyczne widzenie Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 12:15 nie mam powodów by przestać myśleć o tym o czym każdy zdrowy mężczyzna myśli; ponieważ zdaję sobie jednak sprawę z tego,że zrozumienie tego przez Ciebie mogłoby być trudne,albowiem otaczasz się jedynie jakimiś adorującymi inaczej popaprańcami, daruję sobie dalsze uzasadnienia... To,że wdzięczą się do Ciebie debile(wszystko jedno czy zdeklarowani czy jedynie aspirujący do takiej etykiety)specjalnie nie powinno więc dziwić... co do monotematyczności? może monotematycznie jedynie patrzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: monotematyczne widzenie Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:29 czy mógłbyś popapranych debili wymienić z nicka czy zabraknie Ci odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: monotematyczne widzenie Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:45 nie ma problemu,każdemu mówię to w oczy, popatrz po wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: monotematyczne widzenie Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:47 wiedziałam, że zabraknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.future-net.pl 09.10.03, 23:46 wiem,że lubisz się pieścić, więc powtórzę mój Liryku,ty mordko, że jestem taką samą ciotką jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend czyżby Liryk celnie Cię trafił? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: czyżby Liryk celnie Cię trafił? n/t IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:06 Widac po reakcji ze strzal w dyszke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:50 czy potwierdzasz,że masz z Girlfriend wspólny interes, jestescie ciotki syjamskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 23:01 :) nie no boj sie Booga ... myslisz ze jak Ty cotka to i wszyscy? nie nie kolego nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratonczyk Re: Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:04 nie wszyscy tylko Wy dwoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 19:35 :) jeszcze raz Ci mowie - skoro sam przyznales sie zes pedzio to ok ja to rozumiem :) gomowe lale dziewice etc. rozunmiem - ale nie mow do innych ludzi ze tez sa homoseksualistami bo to argument tak plytki jak nisza na Twoj rozumek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.future-net.pl 12.10.03, 01:05 (-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: czyżby Liryk celnie Cię trafił? n/t IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:47 rozumiem Girlfriend,że masz w tym interes, jakaś sitwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend kompleks oblężonej twierdzy? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk nie twierdze,że nie IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:09 nie,twierdze,że nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: 195.136.33.* 10.10.03, 11:43 :) ha ha ha niesamowite argumenty masz pedałku nastoletni :) lec do swojej lalki KEN i sie wyplacz w krawat ;) zycze szczescia w tym zwiazku :) pryszczaty przyjacielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:55 mam lęk wysokości czy mogę pójść na piechotę, dłużej potrwa, będziesz miał więcej czasu by komu innemu oglądać pryszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:34 :) ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:05 > wiem,że lubisz się pieścić, więc powtórzę mój Liryku,ty mordko, że jestem taką samą ciotką jak ty o boshe..nie..nieeeee... ty jestes ciotka???.. na stopki dz... ja mysklalem, ze ty jestes normalny facet i kochasz gumowe lale i do sklepu je zabierasz i do kina teatru..i wogole..a ty..a ty po propstu masz nierowno w glowie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:59 jar ty też masz równo w głowie poukładane, tyle,że siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.future-net.pl 09.10.03, 23:47 wiem,że nic nie wiem,a ty wiesz wszystko,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: To Ty coś wiesz??? n/t. 09.10.03, 23:50 Gość portalu: maratończyk napisał(a): > wiem,że nic nie wiem,a ty wiesz wszystko,prawda? nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nie martw sie.w Tworkach juz bedziesz wiedzial wiecej.poprawi ci sie.tragiczny czubie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: muszę Wam to powiedzieć 09.10.03, 20:51 Gość portalu: maratończyk napisał(a): > no co chcesz wiedzieć, a (nie)wstydzisz się zapytać? ja chcę wiedzieć czy to co wiem po scałkowaniu i podniesieniu do kwadratu jest odwrotnie proporcjonalne do tego co Ty przebiegłeś na dystansie swoich nastu lat tylko wstydzę się o to spytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: muszę Wam to powiedzieć IP: *.future-net.pl 10.10.03, 00:33 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: muszę Wam to powiedzieć 10.10.03, 00:36 Gość portalu: maratończyk napisał(a): > nie wiem ,,,,,,,,,,,,,,,,, smialo czubie! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: muszę Wam to powiedzieć 09.10.03, 21:00 Gość portalu: maratończyk napisał(a): > no co chcesz wiedzieć, a (nie)wstydzisz się zapytać? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wszystko wiem o tobie pojebie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 nie musisz 10.10.03, 18:52 nie musisz.wszyscy wiedza zes reagiczny pojeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk komandos wreszcie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 19:02 wiem,że jesteś ich rzecznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: komandos wreszcie 10.10.03, 19:47 czubie kopniety.nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratonczyk komandos 57 to chyba ciut przy krótki IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:12 a mierzyłeś u innych, dodaj sobie 57 to może być za krótki nawet jak dla girlfriend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: komandos 57 to chyba ciut przy krótki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:18 masz jakieś problemy w realu? kobiety Cie nie chcą? jesteś żałosnym towarzystwem, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk vice versa girlfriend IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:28 dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś