Dodaj do ulubionych

muszę Wam to powiedzieć

IP: *.future-net.pl 09.10.03, 19:47
no co chcesz wiedzieć, a (nie)wstydzisz się zapytać?
Obserwuj wątek
    • Gość: girlfriend To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:34
      • Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:40
        girlfriend/ nie sadzisz ze ten kolo to jakis swirowaty pryszczaty teenager? :)
        ps. moje pytanie do maratonczyka: jestes swirek czy tylko zwykla ciotka?
        • Gość: girlfriend Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:49
          owszem, też tak myślę - a kieszonkowe wydaje na te panny w sklepach ;)))
          • Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:52
            Nieeeeeeeeeee no nieeeeeeeee chyba nie masz na mysli tych "zdziwionych kas" z
            S-shopu? ;) ha ha ha
            • Gość: girlfriend Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:57
              myslę, ze maratończyk z taką lalą tworzy malowniczą parę (może nawet ma ich
              cały harem? kto go wie...) i to właśnie to jej/im te ciuchy w sklepach i te
              brylanty za te kieszonkowe kupuje :))))
              to są te jego "niefrasobliwe kobiety" ;D
              • Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:59
                Piekne podsumowanie girlfriend :)
              • Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:01
                Nifrasobliwe i do tego kazda jedna przez niego rozdziewiczona zostala -
                osobiscie wyjmowal z celofanu ;)
                • Gość: girlfriend brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:03
                  rozwiazałeś jego problem "gdzie szukać dziewicy" !!!!
                  w sexshopie, haha :)))))))
                  genialne...
                • Gość: maratończyk liryk zboczeńcu pomyliły Ci się strony IP: *.future-net.pl 10.10.03, 00:28
                  rusz którąś głową wreszcie i skończ to żenujące wystąpienie
                  • Gość: girlfriend maratończyk, tu nie Teleranek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:07
                    może zajrzyj na strone Ulicy Sezamkowej?
                    • Gość: maratończyk niedorośli na stronie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 11:44
                      a zajrzę gdzie chcę, mam nadzieję,że dzieci tu nie bywają bo niedorośli na
                      pewno
                      • Gość: girlfriend jedno dziecko tu bywa - maratończyk :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:57
                        • Gość: maratończyk zapatrzona w siebie Girlfriend, to nietoperz IP: *.future-net.pl 10.10.03, 12:18
                          ja wiem jeszcze o kilku innych, ale nie jestem tak zapatrzony w siebie więc
                          widzę więcej,
                          • Gość: girlfriend czemu powtarzasz drugi raz? słyszeliśmy. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:27
                            • Gość: maratończyk Re: czemu powtarzasz drugi raz? słyszeliśmy. n/t IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:38
                              tu było pierwszy raz
              • Gość: maratończyk wibratory Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 00:06
                skoro już o substytutach mowa to może opowiesz o swoich wibratorach Girlfriend
                • komandos57 Re: wibratory czuba maratonczyka 10.10.03, 00:09
                  mam dla ciebie widly!
                • Gość: girlfriend Re: wibratory Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:03
                  chętnie bym opowiedziała, ale nie posiadam i nigdy nie posiadałam - może i
                  błąd :) synku...
                  • Gość: jar Re: wibratory Girlfriend IP: 195.136.33.* 10.10.03, 11:09
                    moglas cos zmyslec <zawiedziona_mina>

;)
                    • Gość: girlfriend Re: wibratory Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:26
                      poproś maratończyka, on Ci napewno chętnie nazmyśla do woli ;)))
                      • Gość: jar Re: wibratory Girlfriend IP: 195.136.33.* 10.10.03, 11:31
                        > poproś maratończyka, on Ci napewno chętnie nazmyśla do woli ;)))

ee tam.. ;)
                  • Gość: maratończyk Re: wibratory Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 11:46
                    to tłumaczy wszystko
                    • Gość: girlfriend Re: wibratory Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:55
                      owszem, wolę żywego człowieka, co i Tobie doradzam :)
                      • Gość: maratończyk Re: wibratory Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:40
                        nie jestem ludożercą
                        • Gość: girlfriend Re: wibratory Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:46
                          poodło - jesteś.
                          żeby jeszcze smakoszem...
              • Gość: jar Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: 195.136.33.* 10.10.03, 09:15
                > myslę, ze maratończyk z taką lalą tworzy malowniczą parę (może nawet ma ich
                > cały harem? kto go wie...) i to właśnie to jej/im te ciuchy w sklepach i te
                > brylanty za te kieszonkowe kupuje :))))
                > to są te jego "niefrasobliwe kobiety" ;D

jednakze z cala powaga musze powiedziec, ze chyba jednak sie myslisz
                (zaznaczam 'chyba', gdyz pewne watpliwosci som), z lala dziewica nie moglby
                pojsc do sklepu bo rozpakowanie z celofanu juz ja rozdziewi...eeee...ops..
                fakt, w pudelku moze byc,... ale wtedy nie moglaby zachowywac sie
                niefrasobliwie, niefrasobliwe zachowanie podejrzewam,, ze wystapiloby gdyby
                byla juz rozdziewiczpona i na(wy)dmuchana, wtdy jak najbardziej,... ta
                niefrasobliwosc w probie stania, siedzienia, trzymania za lapki i patrzenia w
                oczka...hmmm..., i tu jest watpliwosc, sadze, ze to musi byc ciocia (nie mylic
                z 'ciocia')?
                • Gość: maratończyk na/jar/any kolejny zboczeniec IP: *.future-net.pl 10.10.03, 11:55
                  aleś się "na temat"? najarał koleś, teraz już wiem dlaczego ten jar w Tobie
                  • Gość: girlfriend yesoo, maratończyk ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:56
                    kompleks "oblężonej twierdzy" hihi ;)
                  • Gość: jar Re: na/jar/any kolejny zboczeniec IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:01
                    > aleś się "na temat"? najarał koleś, teraz już wiem dlaczego ten jar w Tobie

ja tez kocham swoje gumowe lale, wszystkie..tylko, ze nie dziewice...dlatego
                    rozumiem ciebie...naprawde:(...
                    • Gość: maratończyk Re: na/jar/any kolejny zboczeniec IP: *.future-net.pl 10.10.03, 12:25
                      ja nie mówiłem,że kocham lale gumowe, ale dobrze żeś się przyznał,że lubisz
                      grzebać w śmietniku
                      • Gość: jar Re: na/jar/any kolejny zboczeniec IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:29
                        > ja nie mówiłem,że kocham lale gumowe, ale dobrze żeś się przyznał,że lubisz
                        > grzebać w śmietniku

alez tu nie ma sie czego wstydzic..smialo smialo...:))
                        • Gość: maratończyk Re: na/jar/any kolejny zboczeniec IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:41
                          ja się brzydzę nie wstydzę
          • Gość: maratończyk Girlfriend,kiedy przestaniesz myśleć macicą IP: *.future-net.pl 09.10.03, 23:52
            lub jak ciota liryk macicą na niby
            • komandos57 uposledzony mar..kiedy przestaniesz myśleć macicą? 09.10.03, 23:55
              Gość portalu: maratończyk napisał(a):
              ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
              tragiczny pojebusie z tworek!
            • Gość: girlfriend maratończyk,kiedy przestaniesz myśleć o macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:06
              strasznie jesteś monotematyczny, przyjacielu nasz ;)
              i w przeciwieństwie do Komandosa - pozbawiony wdzięku :)
              • Gość: maratończyk monotematyczne widzenie Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 12:15
                nie mam powodów by przestać myśleć o tym o czym każdy zdrowy mężczyzna myśli;
                ponieważ zdaję sobie jednak sprawę z tego,że zrozumienie tego przez Ciebie
                mogłoby być trudne,albowiem otaczasz się jedynie jakimiś adorującymi inaczej
                popaprańcami, daruję sobie dalsze uzasadnienia... To,że wdzięczą się do Ciebie
                debile(wszystko jedno czy zdeklarowani czy jedynie aspirujący do takiej
                etykiety)specjalnie nie powinno więc dziwić... co do monotematyczności? może
                monotematycznie jedynie patrzysz...
                • Gość: girlfriend Re: monotematyczne widzenie Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:29
                  czy mógłbyś popapranych debili wymienić z nicka czy zabraknie Ci odwagi?
                  • Gość: maratończyk Re: monotematyczne widzenie Girlfriend IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:45
                    nie ma problemu,każdemu mówię to w oczy, popatrz po wątkach
                    • Gość: girlfriend Re: monotematyczne widzenie Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:47
                      wiedziałam, że zabraknie :)
        • Gość: maratończyk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.future-net.pl 09.10.03, 23:46
          wiem,że lubisz się pieścić, więc powtórzę mój Liryku,ty mordko, że jestem taką
          samą ciotką jak ty
          • Gość: girlfriend czyżby Liryk celnie Cię trafił? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:08
            • Gość: liryk Re: czyżby Liryk celnie Cię trafił? n/t IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:06
              Widac po reakcji ze strzal w dyszke ;)
              • Gość: maratończyk Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:50
                czy potwierdzasz,że masz z Girlfriend wspólny interes, jestescie ciotki
                syjamskie?
                • Gość: liryk Re: Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 23:01
                  :) nie no boj sie Booga ... myslisz ze jak Ty cotka to i wszyscy? nie nie
                  kolego nie :)
                  • Gość: maratonczyk Re: Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:04
                    nie wszyscy tylko Wy dwoje
                    • Gość: liryk Re: Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 19:35
                      :) jeszcze raz Ci mowie - skoro sam przyznales sie zes pedzio to ok ja to
                      rozumiem :) gomowe lale dziewice etc. rozunmiem - ale nie mow do innych ludzi
                      ze tez sa homoseksualistami bo to argument tak plytki jak nisza na Twoj
                      rozumek :)
                      • Gość: maratończyk Re: Girlfriend i Liryk mają wspólny interes IP: *.future-net.pl 12.10.03, 01:05
                        (-)
            • Gość: maratończyk Re: czyżby Liryk celnie Cię trafił? n/t IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:47
              rozumiem Girlfriend,że masz w tym interes, jakaś sitwa?
              • Gość: girlfriend kompleks oblężonej twierdzy? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:49
                • Gość: maratończyk nie twierdze,że nie IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:09
                  nie,twierdze,że nie
          • Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: 195.136.33.* 10.10.03, 11:43
            :) ha ha ha niesamowite argumenty masz pedałku nastoletni :) lec do swojej
            lalki KEN i sie wyplacz w krawat ;) zycze szczescia w tym zwiazku :) pryszczaty
            przyjacielu :)
            • Gość: maratończyk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:55
              mam lęk wysokości czy mogę pójść na piechotę, dłużej potrwa, będziesz miał
              więcej czasu by komu innemu oglądać pryszcze
              • Gość: liryk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:34
                :) ha ha ha
          • Gość: jar Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: 195.136.33.* 10.10.03, 12:05
            > wiem,że lubisz się pieścić, więc powtórzę mój Liryku,ty mordko, że jestem
            taką samą ciotką jak ty

o boshe..nie..nieeeee... ty jestes ciotka???.. na stopki dz... ja mysklalem, ze
            ty jestes normalny facet i kochasz gumowe lale i do sklepu je zabierasz i do
            kina teatru..i wogole..a ty..a ty po propstu masz nierowno w glowie:(
            • Gość: maratończyk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:59
              jar ty też masz równo w głowie poukładane, tyle,że siano
      • Gość: maratończyk Re: To Ty coś wiesz??? n/t. IP: *.future-net.pl 09.10.03, 23:47
        wiem,że nic nie wiem,a ty wiesz wszystko,prawda?
        • komandos57 Re: To Ty coś wiesz??? n/t. 09.10.03, 23:50

> wiem,że nic nie wiem,a ty wiesz wszystko,prawda?
          nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
          nie martw sie.w Tworkach juz bedziesz wiedzial wiecej.poprawi ci sie.tragiczny
          czubie.
    • r.richelieu Re: muszę Wam to powiedzieć 09.10.03, 20:51

> no co chcesz wiedzieć, a (nie)wstydzisz się zapytać?

ja chcę wiedzieć czy to co wiem po scałkowaniu i podniesieniu do kwadratu jest
      odwrotnie proporcjonalne do tego co Ty przebiegłeś na dystansie swoich nastu
      lat
      tylko wstydzę się o to spytać
      • Gość: maratończyk Re: muszę Wam to powiedzieć IP: *.future-net.pl 10.10.03, 00:33
        nie wiem
        • komandos57 Re: muszę Wam to powiedzieć 10.10.03, 00:36

> nie wiem
          ,,,,,,,,,,,,,,,,,
          smialo czubie!
    • komandos57 Re: muszę Wam to powiedzieć 09.10.03, 21:00

> no co chcesz wiedzieć, a (nie)wstydzisz się zapytać?
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      wszystko wiem o tobie pojebie.
    • komandos57 nie musisz 10.10.03, 18:52
      nie musisz.wszyscy wiedza zes reagiczny pojeb
      • Gość: maratończyk komandos wreszcie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 19:02
        wiem,że jesteś ich rzecznikiem
        • komandos57 Re: komandos wreszcie 10.10.03, 19:47
          czubie kopniety.nic dodac nic ujac.
          • Gość: maratonczyk komandos 57 to chyba ciut przy krótki IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:12
            a mierzyłeś u innych, dodaj sobie 57 to może być za krótki nawet jak dla
            girlfriend
            • Gość: girlfriend Re: komandos 57 to chyba ciut przy krótki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:18
              masz jakieś problemy w realu? kobiety Cie nie chcą?
              jesteś żałosnym towarzystwem, dobranoc.
              • Gość: maratończyk vice versa girlfriend IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:28
                dobranoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka