komandos57 Re: Komandos! 23.10.03, 01:28 bez banalow Cossa.Mozesz mnie prosic o wszysto,ale nie dzisiaj.przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Komandos! 23.10.03, 01:30 a co dzis jest takiego niezwyklego? komandos57 napisał: > bez banalow Cossa.Mozesz mnie prosic o wszysto,ale nie dzisiaj.przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Komandos! 23.10.03, 01:31 ta kurwa pisze mi "spierdalaj matkojebco" sluchaj........ Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Komandos! 23.10.03, 01:32 a moze to metafora do metafor, ktore wobec niej stosujesz? nic osobistego? komandos57 napisał: > ta kurwa pisze mi "spierdalaj matkojebco" sluchaj........ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Komandos! 23.10.03, 01:34 o,tak,metafora. ja tez tylko metaforycznie do tej kurwy pisze Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Komandos! 23.10.03, 01:37 czyli liczy sie slowo niezaleznie czy powiedziane do Ciebie czy obok Ciebie? komandos57 napisał: > o,tak,metafora. > ja tez tylko metaforycznie do tej kurwy pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Komandos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:35 bo to najcięższa obelga dla faceta dlatego tak napisałam za takiego cie mam przeszacowałam w tobie dosłownie wszystko - z inteligencja na czele jesteś ponurym zakompleksionym ćwokiem, ktory zaczepia głównie słabszych ze szczególnym uwzglednieniem tych, ktorzy sa tu nowi jesteś zerem komandos to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Komandos! 23.10.03, 01:36 wiem kurwo pojebana.tys nie zero.tys kurwa naladowana w pyszczycho Odpowiedz Link Zgłoś
ta Pozwolę się odnieść 23.10.03, 01:47 Gość portalu: girlfriend napisał(a): ( do komandosa) > jesteś ponurym zakompleksionym ćwokiem, ktory zaczepia głównie słabszych ze > szczególnym uwzglednieniem tych, ktorzy sa tu nowi To zdanie możesz odnieść także do siebie, girl. Zamień tylko "ponury" na "agresywnie wesołkowaty" i "nowych" na "starych" Zaczepiałaś tutaj wiele osób w sposób nader przykry. Mnie niedawno oklepywano za uszczypliwości. Te, w moim wydaniu, były przedszkolem wobec tego, co ty serwowałaś forumowiczom. Mam nadzieję, że ci, którzy mieli mi wówczas za złe, obiektywnie spojrzą na twoją działalność. Życzę ci wyciągnięcia wniosków z przygody na fpsy, życzę pokory, w tym szczególnie pokory intelektualnej. Bywaj Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend daruj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:53 mam o tobie, twojej agresywnosci i klepaniu truizmów zle zdanie. uwazam ze jestes pusta i mało bystra. dowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: daruj sobie 23.10.03, 01:54 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > mam o tobie, twojej agresywnosci i klepaniu truizmów zle zdanie. > uwazam ze jestes pusta i mało bystra. > dowidzenia. ///////////////////////////////////////////// ty kurewko zes bystra.zjebana umyslowo pojebana suko Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: daruj sobie 23.10.03, 02:04 Idź już, przeciąg... Pa_pa_pa_patkowo żegna Łzy, kwiaty, chusteczki. Jutro wywieszą transparent: WITAMY bo ty nie odejdziesz i takie jest Papatkowo Ta_goopia Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Pozwolę się odnieść 23.10.03, 01:53 ta napisała: > Zaczepiałaś tutaj wiele osób w sposób nader przykry. > ___________________- Mysle, ze moge rowniez sie odniesc, jako pierwsza "ofiara " Girl. Zgadzam sie, jest bardzo kontrowersyjna, potrafi wkurzyc, jest nieopanowana (dzisiejszy dialog z komandosem), radykalna w pogladach itd itd, ale mimo wszystko szkoda! Jest jak kolorowy ptak, dla mnie bedzie mi jej brakowac na fpsy, i to bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Pozwolę się odnieść 23.10.03, 01:55 melanie napisała: XXXXXXXXXXXXXX jest kolorwa jak pizda babuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend trafiłam celnie ko-mendę i tyle... n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 ty nie mozesz trafic 23.10.03, 01:42 bo zes zwykla kurwa.zalana moczem do pelna.jebnieta w oko Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: ??? 23.10.03, 01:42 Koncze ten "wspanialy dzien" Ide spac... Dobranoc ryb Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: ??? 23.10.03, 01:43 jutro twoje bustwo cie ukoi.bedzie czekac na ciebie rybo.ta pojebka zruchana w przelyka Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ??? 23.10.03, 01:45 komandos57 napisał: > jutro twoje bustwo cie ukoi.bedzie czekac na ciebie rybo.ta pojebka zruchana w > przelyka Komandos, zwariowałeś? Do Ryba - dobra!noc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx a więc...? 23.10.03, 02:07 "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie". ... to nie satysfakcja tylko smutek. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: a więc...? 23.10.03, 02:10 Tak, to smutne. Jutro wszystko admini wytna, nikt sie nie dowie, jaka wojna sie rozegrala, i ze girl polegla:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a więc...? 23.10.03, 02:14 ta kurwa nie zlegnie.ona bedzie .to pojebanie,zjebane przelyka kurwiatko.wasza maskotka bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a więc...? 23.10.03, 02:21 Ja chyba nigdy ludzi nie zrozumiem. Szczególnie z "tego" forum ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a więc...? 23.10.03, 02:23 co tu jest do zrozumienia,co? psychologia w majtkach dzieciecych?tytul szczytny,tresc gowniana Odpowiedz Link Zgłoś