Gość: ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 02:40 antyk1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyk1 Re: komandos sie przenikował 25.10.03, 02:41 Jestes duza kurwa.Twoja matka jest stara kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk1 Re: Girlfriend 25.10.03, 02:56 antyk1 napisała: > Twoj ojciec to soltys z Tworek.Twoj dziadek byl jebca twojej matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:46 nie komandos, moc_ca oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: poprawka 25.10.03, 19:09 A kto to jest Marusia_Ogoniok? Tez Komandos? Ja nie mam zadnych talentow detektywistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: poprawka 25.10.03, 20:04 Gość portalu: ;) napisał(a): > nie komandos, > moc_ca oczywiście. Pooodło oczywiście. papatki,dwukropek,trzy nawiasy Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: poprawka 25.10.03, 20:09 No niech bedzie ze ja.Oby wszyscy byli szczesliwi.hura.....slicznie ale jak to zrobie,to powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW [...] IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: poprawka 25.10.03, 20:24 Gość portalu: TW napisał(a): > Spierdalaj stad idioto XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX nie denerwuj sie kotku.spokojnie.wez szybciutko relanium,jutro pomoge ci w umieszczeniu cie w Tworkach.Oj ty moj bobasku sliczny,ojoj.lubie cie bardzo.daj buziaczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: poprawka 25.10.03, 20:21 mysle ze dla komandosa pzrenikowanie byloby jak najbardziej wskazane , widac ze chce zerwac z dawnym chamstwem , takze najlepiej zrzucic skore Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: poprawka 25.10.03, 20:31 mahoney napisał: > mysle ze dla komandosa pzrenikowanie byloby jak najbardziej wskazane , widac ze > > chce zerwac z dawnym chamstwem , takze najlepiej zrzucic skore XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX wlasnie dla ciebie mohoniu zalozylem stringi i przechadzam sie przed ekranikiem.Buziaczki.Skory nie zmienie.zem do diabla nie kameleon.Kochasz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Nie,komandos sie nie przenikowal. 25.10.03, 19:48 I ty czubata girl nie pisz mi dyrdymal na moja skrzynke.Galopuj dalej.I komandos sie nie przenikuje.... Odpowiedz Link Zgłoś