Dodaj do ulubionych

zwiazek -help

11.11.08, 18:30
Witam, mam pewien problem ze związkiem.
Moja dziewczyna jest blisko związana ze swoim bratem, tzn spędza z nim cały dzień normalnie jak siostra z bratem
ale to co ja mam to jest do przesady.
- gdy idą ze sobą wygląda to tak jakby byli parą,(napomnę ze są w tym samym wzroście)
-kiedy idziemy np w trójkę czyli ja, ona i jej brat to tak samo, brat i siostra razem a chłopaka czyli mnie jakby nie było
dziś było do przesady az mnie to wkurzyło, pisze do dziewczyny(rano) czy byśmy sie nie spotkali, ona ok ze mi smsa napisze. przyszedł wieczór i nic żadnego sms. Przejechałem sie po mieście a tam ona z bratem poszli sobie fajerwerki oglądać
z bratem!!;/ dopowiem jeszcze ze jesteśmy razem 1.5roku

kilka razy spytałem się czemu ona tak z bratem... odp ze jest to jemu winna bo mu związek rozwaliła ;/

I co ja mam poradzić?? rzucić dziewczynę? ja rozumiem ale wybiera brata a nie mnie ;/
Obserwuj wątek
    • wredzioszek Re: zwiazek -help 12.11.08, 01:39
      moze zapytaj dobrego znajomego czy tez nie ma takiego wrazenia ze jakos jestes
      zle traktowany.bo wiesz, moze Ty jestes za bardzo zazdrosny, a moze ona
      faktycznie Cie olewa.musisz to zobaczyc.pomocna bylaby opinia osoby z boku, ale
      zyczliwej.mysle, ze relacja brat-siostra jest jedyna w swoim rodzaju i nie ma co
      byc zazdrosnym.ale jednoczesnie skoro widzisz ze dziewczyna Cie nie szuka, nie
      pragnie....to sie zastanow.mysle ze w zwiazku nie mozna czuc sie jak piate kolo
      u wozu. ale tez nie da sie zastapic siostrze brata.pytanie czy ona nie
      przegina.sprawdz czy to tylko Twoje odczucia wynikajace z zazdrosci np, a moze
      obiektywny problem.osoba z boku, przyjaciel, moglaby powiedziec jak to wyglada.a
      jak nie masz kogos komu moglbys w zaufaniu o tym powiedziec, to po prostu
      zastanow sie jak wyobrazasz sobie dobry zwiazek, czego chcesz i sprobuj dojsc do
      kompromisu ze swoja dziewczyna. a jak sie nie da to zastanow sie czy warto tak
      zle sie czuc dalej.powodzenia.
      • krotochwila_pl Re: zwiazek -help 12.11.08, 02:36
        co w tym takiego dziwnego, że jest związana emocjonalnie z rodziną
        • 3dom Re: zwiazek -help 12.11.08, 14:44
          moze ona potrzebuje jakiejs troski,opieki, ktorej jej brat dostarcza...
          ale to nie ejst normalne, ze przedklada kontakty z bratem nad kontakty z toba,
          normalne jest w zwiazkach ze wybierac musimy, ale na korzysc zwiazku zazwyczaj
          czytasz nawetw bibli :) opusci czlowiek ojca swego i matke ( choc o bracie nie
          ma ani slowa:)
          mialam podobna sytuacje... mieszkalam z facetem i jego siostra... nie dalo sie -
          a on chcial jak sam swierdzil miec dwie osoby ktore kocha blisko siebie
      • whited Re: zwiazek -help 12.11.08, 14:45
        Potwierdzone mam przez pewną osobę, nawet nie musiałem się pytać bo sama mi powiedziała ;/
        Kompromis, rozmawiałem o tym ze swoją dziewczyną. Odp mi ze jest u to winna bo kiedyś przeszkodziła mu zęby nie chodził z jakąś i ze jest blisko ze swoim bratem.

Jak by się dobierała do innego gostka to bym ją odrazy kopną a tak...;/

Pewnego dnia idziemy w grupce ona jak zwykle bliziutko braciszka ;/ postanowiłem ją troszeke olewać i rozmawiałem tylko z koleżanką która wtedy była ;] reakcja była natychmiastowa ;] moja dziewczyna zaczęła się do mnie przybliżać tzn olała braciszka ;]
        mam tak cały czas robić:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka