Gość: mahoney IP: 217.153.143.* 26.10.03, 22:42 i teraz straszy mnie jej duch , masz komandos moj watek , skoro ci soki plyna po udach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Zjadlem biedronke ! 26.10.03, 22:47 Slicznie mahoniu.kocham cie za twoja tworczosc.Jest sliczna.Twoja Girl bedzie ucieszona.Ona cie pokochala.Ja tez cie kocham.I niepodniecaj sie.A sokimozesz mi spic.Inne aczkolwiek.Mialem sraczke.Zajebista.Lalo mi sie. Proche przytrzymam dla ciebie.Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Zjadlem biedronke ! IP: 217.153.143.* 26.10.03, 22:53 zajebiscie , jak ktos tak do mnie mowi to mam ochote mu zygnac w oko , opamietaj sie czlowieku zadasz od innych zeby byli fer w stosunku do ciebie a sam nie jestes fer w stosunku do innych , to jak to ku@@@ jest , jak ty komus innemu to ktos inny tobie , teraz powinienem cie jakos zbluzgac wedle tej zasady ale gdzie by to poszlo i po co marnowac czas , nie tylko ty mozesz byc wk#### na cos , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Zjadlem biedronke ! IP: 217.153.143.* 26.10.03, 22:56 buzka i serio zglos sie do psychologa , to jest wlasciwy sposob rozwiazywania problemow , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Zjadlem biedronke ! IP: 217.153.143.* 26.10.03, 22:54 jak ciagle bedziesz chcial zeby ci ktos przypier@@@ to ktos to w koncu zrobi , tyle ze ten ktos moze nie byc tak mily , weytrzymaly i ku@@@ cierpliwy jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina jak... 26.10.03, 23:35 sie chce prowokowac to trzeba sie liczyc z silami przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Zjadlem biedronke ! 26.10.03, 23:57 Gość portalu: mahoney napisał(a): > i teraz straszy mnie jej duch , masz komandos moj watek , skoro ci soki plyna > po udach ale fakt, że zjadłeś wołowinę, nawet bożą nie jest wyczynem. Jednym teraz tylko powinieneś się zainteresować Miodku. Skąd ta boża krówka była, bo jeśli z wysp to bse murowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney pajak je biedronke ? ach nie IP: 217.153.143.* 27.10.03, 13:45 co chcesz malwina powiedziec , poza tym jak widze zadnych sil przeciwnika tu nie ma , no i poza tym kto by mial byc moim przeciwnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re:mahonek 27.10.03, 21:52 Gość portalu: mahoney napisał(a): XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx Mam nadzieje ze opierdoliles ta z Numerem 14 z Toronto.Gotow jestem dac ci soka na popitke.Co,dzisiaj lepiej ci?Wiesz co,z tym jobkiem to tak jest.Dzien lepiej,dzien gorzej.Wiem po sobie. A tak na marginesie,dlaczego jak bluzgasz zmieniasz nika?Czujesz sie wtedy lepiej? Myslales o Tworkach? Odpowiedz Link Zgłoś