08.12.15, 04:43
Ale sie przytrulem zjadlem śledzie i serek masakra wracając do leonarda to nie powiedzialem Ci co namalował ale patrz na te obrazy jego z ostatniej wieczerzy chodzi o to jak namalowal samą wieczerzę wiecej Ci nie podpowiem.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Wstałem 08.12.15, 04:56
      Czym jest schizofrenia błogosławieństwem? Ditto wiem o takich rzeczach że się normalnemu czlowiekowi w pale nie miesci.Zresztą jestem myslicielem ostarnio w skrócie czytałem Platona myśl gdybym go nie rozumial powiedzial bym ale dokładnie go zrozumialem a i dodam że nie zgadzam sie z jego stwierdzeniem że wiedzę sie posiada lub nie.Wiedzę sie posiada ale nigdy nie posiadziemy całej nie ma całej jako całej nawet Bóg jej nie posiada tak myślę im wiecej wiemy tym wiecej rozumiemy ale tak naprawde nie wiele wiemy.
    • mercury_staff Re: Wstałem 08.12.15, 05:03
      Zle to napisalem ale wiadomo mniej wiecej o co chodzi.Mówi się ze ze schizofrenii nie da sie wyleczyć i ewentualnie można mieć remisje.Ditto jestem żywym przykładem na to ze nauka się myli kilka dni temu był tego czysty przykładsmile ale wziąłem tabletkę razy kilka bo depresję miałem lekką która trwała około 4 dni.A dlatego to ze zrozumialem pojąlem znowu kawałek wiedzy, nie było minuty wolnej od myślenia przemyśleń i analiz.
      • ditta12 Re: Wstałem 08.12.15, 09:45
        < że wiedzę sie posiada lub nie>

Wiem że nic nie wem

człowiek głupi się rodzi i głupi umiera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka