mema 26.10.03, 22:45 bo jestem na diecie. to tak w temacie jedzenia. A tak bajdełej... swojsko tu u was ; ) mema_nowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: nie zjadłam kolacji 27.10.03, 00:24 witaj na psychologii mema ;)) pozdr.cossa mema napisała: > A tak bajdełej... swojsko tu u was ; ) > mema_nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: nie zjadłam kolacji IP: *.localdomain / 192.168.0.* 27.10.03, 00:53 mema napisała: > bo jestem na diecie. > to tak w temacie jedzenia. > A tak bajdełej... swojsko tu u was ; ) > mema_nowa dziś na kolację tylko pająk na słodko i biedronka na ostro nietuczące, niskokaloryczne, bogate w mikroelementy co Pani sobie życzy? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: nie zjadłam kolacji 27.10.03, 07:40 :)) Witaj, mema :) I uważaj na zapędy tutejsze do leczenia z diet ha ha :))) Ale ja tez wczoraj nie jadłam kolacji - zapomniałam, a teraz własnie mi się przypomniało. Hmmmm.... To sie nazywa skleroza i na to już dieta nie pomoże, obawiam się. Odpowiedz Link Zgłoś
mema Re: nie zjadłam kolacji 27.10.03, 14:08 (jem obiad w pośpiechu i przy komputerze- oczywiscie dietetyczny) dziękuje za powitanie :) mema_nadal_nowa Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: jemy razem :) 27.10.03, 14:17 ale u mnie to się nazywa drugie śniadanie - coś dużo zajęć w ten poniedziałek :) I też przed komputerem, ale całkiem nie dietetyczne :))))))))))))) Jogobella poziomkowa ze świeżutkim rogalikiem, mniam :) Mema, podręczę Cię niedługo opisem pyszności, zaraz przestaniesz się katować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: nie zjadłam kolacji IP: *.unl.edu 27.10.03, 15:41 swojsko ? poczekaj jak niektorzy z pracy wroca: a rozne tu mamy profesje, od domoroslych psychologow, poprzez garkotluki, konczac na specach od azbestow. Dzien sie chwali po zachodzie slonca. PS. Nigdy nikomu zadna dieta nie pomogla. Jedz wszystko, tylko o polowe mniej. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: nie zjadłam kolacji 27.10.03, 15:58 mema napisała: > bo jestem na diecie. > to tak w temacie jedzenia. > A tak bajdełej... swojsko tu u was ; ) > mema_nowa opuszczanie posiłków wcale nie wpływa dobrze na chudnięcie, organizm zwalnia metabolizm i przy następnym posiłku zmagazynuje więcej. Lepiej jedz 5-6 małych posiłków dziennie, koniecznie w regularnych odstępach czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mema Re: nie zjadłam kolacji 27.10.03, 16:16 "dobre rady zawsze w cenie" kunka, dzięki za zainteresowanie, ale nie prosiłam o radę. (lubisz, kiedy ktoś nieproszony udziela ci rad? ja nie, więc sie wkurzyłam) A tak bajdełej... jestem lekarzem- trochę sie na dietach znam. :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: nie zjadłam kolacji IP: *.unl.edu 27.10.03, 16:36 a tak wodelej, bycie lekarzem nie oznacza rozumienia, w tym przypadku czym dieta jest i co jest naprawde istotnym w tym zagadnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro tu się możesz wstydu najeść n/t IP: *.future-net.pl 27.10.03, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: nie zjadłam kolacji 27.10.03, 17:11 to ja zjem dzis za Ciebie? moge? bo zadna dieta mnie sie nie ima!/chyba przez imagina!;) Odpowiedz Link Zgłoś