pluszowy_mis 27.10.03, 10:20 no właśnie...jak to jest być drugą żoną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Druga Re: Druga żona IP: *.zab.citynet.pl / *.zab.citynet.pl 27.10.03, 17:14 KOszmarnie powiadam Wiem coś o tym Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Druga żona 28.10.03, 04:09 Druga żona to ta, która jest między 1.a 3. Tak mniej więcej jak w nierówności 1ɚɛ Ale w zasadzie to podobnie. Nawet bardzo MM Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Druga żona 28.10.03, 04:11 MIało być W nierówności 1 < 2 < 3 Nie wiem skąd te pudełka Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Druga żona 28.10.03, 07:28 pluszowy_mis napisała: > no właśnie...jak to jest być drugą żoną? znacznie lepiej niz pierwsza poniewaz pierwsza byla ale juzjej nie ma wiec jest sie TERAZNIEJSZA z reguly lepsza, bowiem juz wiadomo po przejsciach z poprzedniego malzenstwa jakie bledy sie popelnialo i teraz sie ich nie powtarza, wydaje mi sie ze druga zona jest w lepszej sytuacji (wzne sa tez powody dla ktorych pierwsze malzenstow sie rozpadlo) - nie mowie o wdowienstwie chociaz cynicznie powiem w takim przypadku :lepiej zyc jako druga zona niz nie zyc jako pierwsza, chocby ta pierwsza niezyjaca juz byla najlepsza - ale byla... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugazona Re: Druga żona IP: 62.148.79.* 29.10.03, 15:14 Fajnie. Mąż już w miarę wychowany Nie to co prosto od mamusi oderwany Świadomy, że idealnych ludzi, jak też idealnych kobiet czy żon nie ma Wie czego szuka w kobiecie i nie czepia się głupich szczegółów Spokojniejszy Bardziej mu zależy na przetrwaniu związku Owszem występują trudności organizacyjne jak też uczucie bezsensownej zazdrości o przeszłość, zwłaszcza jeśli są dzieci z pierwszego małżeństwa Trzeba to brać pod uwagę i zdecydować się na bycie drugą żoną jeśli całościowy bilans wypadnie korzystnie Pozdrawiam drugażona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górywdeszczu Re: Druga żona IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 17:53 Jest N O R M A L N I E. Jeden warunek. Druga żona musi wybić sobie z głowy bezsensowna zazdrość. Mam drugą żone. Jak wyglądała pierwsza, nie pamietam. Poza tym wszystko najnormalnie w swiecie. ------------------------- Bieszczady jesienią, to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś