perse3 01.11.03, 13:09 którzy niegdys tworzyli wspaniała atmosfere tego forum?Słusznie podnoszą się głósy niezadowolenai, to forum ostatnio rzeczywiście nie zasługuje na swoją nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfika Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, 01.11.03, 15:23 Tak, tak, siejmy kolejne wątki: a mi się podoba, a mi się nie podoba, a mi się podobało, a mi się nie podobało, ale dalej mi się nie podoba - to nam poziom forum rośnie, że aż świszczy... Fala takich watków też jednak odpłynie - może wtedy zaczną się rozmowy? Oby, oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, IP: *.localdomain / 192.168.0.* 01.11.03, 17:09 alfika napisała: > Tak, tak, siejmy kolejne wątki: a mi się podoba, a mi się nie podoba, a mi się > podobało, a mi się nie podobało, ale dalej mi się nie podoba - > > to nam poziom forum rośnie, że aż świszczy... > > Fala takich watków też jednak odpłynie - może wtedy zaczną się rozmowy? > Oby, oby... > o właśnie Alfiko. Zamiast zlekceważyć koguciki na druciku dyndające wdaje się w boksowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 15:48 Chyba się wyrasta z tego, chyba wikła w coś innego... o ,jaka rymowanka... Oststnio wspominałam nasze kopytkowe spotkanka: Vicca, Iwa, Kwieto, Olt, Inka, Melba (plus ten, co płaci za modem), Pastwa i Roseanne, która balią do nas płynęła przez ocean. Pamiętacie? Co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Melbo 01.11.03, 16:09 W przygotowaniu sniadanie, z cyklu "Gruszki na Wierzbnie". Dam znac co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, 01.11.03, 22:48 Gość portalu: Melba napisał(a): > Chyba się wyrasta z tego, chyba wikła w coś innego... > o ,jaka rymowanka... > Oststnio wspominałam nasze kopytkowe spotkanka: > Vicca, Iwa, Kwieto, Olt, Inka, Melba (plus ten, co płaci za modem), Pastwa i > Roseanne, która balią do nas płynęła przez ocean. przeciez doplynelam, mam nawet zdjecie dzwonu na udokumentowanie pobytu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 13:23 Kwieto, a ja nie mam tego zdjęcia, Ty świnko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, 02.11.03, 13:26 Melbo, nie ruszaj tematu zdjęć!!! :)) Wiesz, jakie to poruszenie może wywołać? Pozdr Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 13:48 Rili? A czemuż to? Bo ja oststnio nie w temacie ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, 02.11.03, 14:05 JA mam to zdjecie, chcesz to sie zglos na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Gdzie jest Kwieto, Trzcina i inni, 01.11.03, 16:08 Ojeja. Wlasciwie chyba sam(a) sobie odpowiedziales(as) na swoje pytanie. Jesli idzie o mnie, to moj sentymentalizm ma swoje granice - nie bede kapal sie w scieku tylko dlatego, ze kiedys, gdzies, byl piekna rzeka. Pocieszam tym, ze dalej tu pisuja ciekawe osoby. A ze do znalezienia ich postow zaczyna byc potrzebna wyszukiwarka to juz inna rzecz. Coz, dobrodziejstwo demokracji, ktora w polaczeniu z mentalnoscia naszego narodu daje bardzo rozne efekty. -- "Jesli glos ludu jest glosem Boga, to glos Boga - wolaniem glupoty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ojeja, ojeja, ojeja :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 16:45 Załammy ręce nad kwietem, antytezą "mentalności naszego narodu dającej różne efekty w połączeniu z demokracją", że nam sie tu chłopak tak w tym kabarecie incognito marnuje ;) Pocieszcie go, ciekawe osoby wyszukane w wyszukiwarce, bo codzień nieszczęsny kąpie się w ścieku od czego prawdopodobnie się kiedyś wścieknie. o upadli bogowie, o moresy! dziękuje za uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
antyk1 Re: ojeja, ojeja, ojeja :)))))))) 01.11.03, 17:16 Z przykroscia powiem ze glupcy tez maja czasem racje.Tak jest w twoim wypadku w w/w wpisie girlfriend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ojeja, ojeja, ojeja :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 17:30 No widzisz. Jak chcesz, to masz rację ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
antyk1 Re: ojeja, ojeja, ojeja :)))))))) 01.11.03, 17:34 Czasami rozsmieszasz mnie.Trafiasz w 10 bez pudla.Czasami jestes I pomyslec ze kiedys cie lubialam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ojeja, ojeja, ojeja :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 17:42 > I pomyslec ze > kiedys cie lubialam! a kiedy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Girlfriend/nt 01.11.03, 17:37 wybacz, ze zwracam sie do Ciebie w ten sposob, w koncu znam Cie tylko z forumowego pisania, ale jest mi przykro, autentycznie przykro, widzac, jak od pewnego czasu nie pozwalasz, by jakikolwiek watek ostal sie w spokoju swego tematu. Co Ci przeszkadza na przyklad tutaj, ze jakas mila sobie grupka ludzi wspomina siebie i miedzy soba rozmowy. To przeciez mile, cieple i az przyjemnie popatrzec:) Qurcze, no wscieklam sie na Ciebie, Girlfriend, w zwiazku z czym ide sobie, bo jeszcze cos powiem Ci do sluchu:)Nie na prozno Chinczycy przestrzegaja przed gniewem czlowieka cierpliwego:) Tea Tea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Girlfriend/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 17:44 Moze przeczytaj jeszcze raz to, co napisał kwieto o ścieku, potem swój post do mnie i potem schowaj się ze wstydu :) Nie odgrażaj się. Mów co masz do powiedzenia, bo z duszenia w sobie biorą się choroby somatyczne i nie tylko. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Girlfriend/nt 01.11.03, 17:47 A z mowienia, co mam co powiedzenia ( za kazdym razem i na kazdy temat) - pyskowki:) Zatem pozostane bezwstydna i milczaca:) Rowniez pozdrawiam i pa:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Girlfriend/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 17:54 nie pyskówki, tylko z wypolerowanych butkow niektórych krasnoludków słoma wyziera, choć to im nie na rekę :) jak pa to pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Ach gdzie te czasy...! 02.11.03, 02:05 No własnie, gdzie sie podziały te dawne, dobre (?) czasy w których Kwieto miał coś interesującego do napisania? Bo kiedys to było! Można było sie zgadzać, złościć, zaskoczyć, zastanowić a teraz...? Ino pobłażliwy uśmiech błaka się gdzieś wokół ust i wzruszenie ramion.... Ach dawne czasy... Czy to poziom się obniżył czy moje wymaganie wzrosły? Kto odpowie i okaże sie dobrym psychologiem? ;-) Pozdrawiam wszystkich bojowników o kształt i poziom tego zacnego forum żegnając się następującymi słowami: "FPsy obiit natus est... ?" (listopad zawsze mi się z Dziadami kojarzy ;-D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach gdzie te czasy...! IP: *.magtel.net.pl 02.11.03, 11:01 Czy to poziom się > obniżył czy moje wymaganie wzrosły? Kto odpowie i okaże sie dobrym > psychologiem? ;-) Psycholog pewnie zapyta o twoje wymagania. > "FPsy obiit natus est... ?" (listopad zawsze mi się z Dziadami kojarzy ;-D) To zdanie świadczy o tym, że dla mnie poziom jest za wysoki. Nie znam się na łacinie(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Ach gdzie te czasy...! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 12:11 > Nie znam się na > łacinie(?). pójdziesz pasać świnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś