rysio_99 03.01.09, 22:14 czy myślicie, że jest możliwe aby kochać kobietę tak samo mocno za 5, 10, 20 lat wspólnego życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar.lena Re: związek 04.01.09, 01:50 Tak. Ale zmienia sie rodzaj tej milosci. Nie jest az tak gwaltowna. Dojrzewa. Jesli spelniona, to staje sie z namietnosci bardziej tkliwoscia i przywiazaniem. Jesli niespelniona, z rzeczywistej przeradza sie w milosc do wlasnych wyobrazen. Moi rodzice - tez dobry przyklad.... Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Widać nie rozumiesz pojęcia miłość. 04.01.09, 14:34 Zresztą mało kto to pojęcie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio_99 Re: Widać nie rozumiesz pojęcia miłość. 04.01.09, 22:57 moon_witch napisała: > Zresztą mało kto to pojęcie rozumie. po prostu czasami obserwuje ludzi(małżeństwa)i widzę, że wszystko się zmienia i gdzieś zanika ta namiętność, nie kiedy mężczyzna przestaje szanować swoją kobietę. Nie wiem chciałbym aby w moim związku moja przyszła żona czuła się spełniona, szczęśliwa i kochała tak samo jak na początku. Może ta obawa jest spowodowana rozczarowaniem ze związku moich rodziców?sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ebilinder Re: Widać nie rozumiesz pojęcia miłość. 05.01.09, 18:01 Zyczę znalezienia takiej kobiety na jaką zasługujesz - takiej, która będzie potrafiła Cię kochać równie mocno po roku znajomosci jak i po 30 rocznicy ślubu. Nie ma rzeczy niemożliwych... Wystarczy chciec, jak to mówią. Odpowiedz Link Zgłoś