sniyg 15.11.03, 13:36 Tak to forum, w jednym z wątków, określiła niejaka GF. Z ciekawości przeczytałem kilka wątków z samej góry. I takie mnie naszły refleksje, co to się z tą naszą inteligencją klasośredniową porobiło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alfika Re: zaczynam miec wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 13:39 ...że zaprzyjaźnione siły reakcji usiłują zrobić tu forum o forum :))) Tytuł następnego watku równiez będzie o forum - jakem wróżka. A, może nie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 13:41 Najważniejsze, ze Ty błyszczysz inteligencją od pierwszego posta. Z góry uprzedzam - licz na innych, na mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. 15.11.03, 13:45 patrz, Siostro, jaki dziwny nawyk - zamiast od "dzień dobry" zaczyna się od takowego zakładania wątków - a feee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 13:52 Chyba że to stały bywalec-wielonickowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. IP: *.localdomain / 192.168.0.* 15.11.03, 13:54 Gość portalu: gf napisał(a): > Chyba że to stały bywalec-wielonickowiec :) ależ skąd sniygu w tym roku jeszcze nie było to pierwsza dostawa Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. 15.11.03, 13:57 Sniyg padze w Nowej Zeladyji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. IP: *.localdomain / 192.168.0.* 15.11.03, 14:41 sniyg napisał: > Sniyg padze w Nowej Zeladyji! e, w Nowej Zelandyji to chyba na lato się zbiera łowiecki z zagrody się wypędza na wypas a kiedy syćkie wyidom na pole to wygląda jakoby sniyg na polu lezoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 14:44 Łowiecki to dziś na niebie. Jedna przy drugiej wręcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 14:51 A u mnie ołowiu sie najadły :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:02 ojoj! nie wychodź bez pasolonty (jak mawia dziecko z sąsiedztwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. 15.11.03, 15:05 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > e, w Nowej Zelandyji to chyba na lato się zbiera > łowiecki z zagrody się wypędza na wypas > a kiedy syćkie wyidom na pole to wygląda jakoby sniyg na polu lezoł My momy tu w Nowej Zelandyji barany ale w rzondzie. Jo tak piyknie po slonsku godom, a niy po góralsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. IP: *.localdomain / 192.168.0.* 16.11.03, 01:52 sniyg napisał: > > My momy tu w Nowej Zelandyji barany ale w rzondzie. > Jo tak piyknie po slonsku godom, a niy po góralsku. godosz? dżizus krajst, jo nie godom, żech za głupio na to, 25 lat na Ślunsku i nic sniyg, gdzie Cię aż do NZ wywiało Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. 15.11.03, 13:55 Dzień dobry alfiko, dzień dobry gf. Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: A dzień dobry! 15.11.03, 14:12 Szybko sie uczę. Szczególnie lubię sie uczyć od lepszych od siebie. Inteligentów ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: A dzień dobry! 15.11.03, 14:15 Rozumiem, że czujesz się dopiero teraz uczony inteligenckiego wyrazenia "dzień dobry". :))))))))))) Nie martw się, nie takie rzeczy tu się tłumaczy potrzebującym. Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: A dzień dobry! 15.11.03, 14:21 Dziekuję bardzo, alfika, cieszę się, że mogę na ciebie liczyć. Bo wydaje mi się, że na GF już niestety nie. Chyba poczuła się nieco urażona, ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: A dzień dobry! 15.11.03, 14:22 Obawiam się, że masz małe rozeznanie :)))))))))))) Ale to stan przejściowy :) Tymczasem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: A dzień dobry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 14:26 Zasada pierwsza: ten, kto Ci akurat nie odpowiada może się na boku jakimś płaczącym dzieckiem zajmować lub robic sobie ice-coffie lub wyjść z pieskiem na siusiu. Nothing personal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: A dzień dobry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:03 hihi, zboczenie zawodowe? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Getcik inteligencko-studencko-klasośredniowy. 16.11.03, 01:28 sniyg napisał: > I takie mnie naszły refleksje, co to > się z tą naszą inteligencją klasośredniową porobiło? Na Psy zeszła, panie dziejku, na Psy.... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf ;DDDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:42 punkt!!!! :DDDDDDDDD (uvielbiam takie!!!) Odpowiedz Link Zgłoś