sdfsfdsf 15.11.03, 13:58 ryb wkrotce prawdopodobnie pojawie sie w twoich okolicach, czy wobec tego moglbys mi dac pare...hmm rad i wskazowek? na maila albo na jakims czacie jak bedziesz mial czas, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.11.03, 21:14 Widzisz jaki ze mnie ignorant? Bylem tutaj okolo 15 i nie zauwazylem ze pisales do mnie...Czyli teza moje zony sie potwierdza, ze widze tylko to co chce widziec...:) Dzieki Komandos za pchniecie watka w gore :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.11.03, 21:17 Dostalem mail, zaraz odpowiem ryb Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Zawsze na cos zem przydatny! 15.11.03, 21:18 Wiec zrob plan.Znajdz weterynarie,zoo,kowala.Zebys czasu nie tracil jak ten czub pokaze sie u Ciebie.I bym byl zapomnial......szpital psychiatryczny.Tam juz go umow. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: ryb 15.11.03, 21:53 Kup jeszcze smycza.Bo na czym bedziesz tego durnia prowadzal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.11.03, 21:58 Przeciez ja sam na smyczy, nawet nie wiesz ile ich mam dookola mojej dlugiej szyjki. Dzieki Wszechmogacemu, ze kazdy ciagnie w inna strone to jeszcze jakos trzymam balans :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.11.03, 22:25 Szyjka nazywam u mnie wszystko co jest przed pletwa ogonowa...Tylko nie wiem jak to sie poprawnie nazywa. Jedni mowia ze jest to...ahhh Widze ze dzisiaj lagodny jestes, ja mam tylko jedna metode na powitanie, bardziej sadystyczna...moja twarz. 100% gwarancja na jek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ryb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 01:03 czy by Sdefan po to do Lądka jechał, żeby z niego na Psy korespondencje słać??? a wszak słał był dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdziolek Turysta 05.12.03, 15:35 Ciekawi mnie przebywanie sdfsfdsf w Anglii.Na co liczy taki facet jak ty,ktory nie wie co ze soba zrobic w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Turysta 05.12.03, 15:40 wyjechal bo nie mogl juz zniesc pierdziolkow Odpowiedz Link Zgłoś
pierdziolek Re: Turysta 05.12.03, 15:43 malvvina napisała: > wyjechal bo nie mogl juz zniesc pierdziolkow >> A tam sam jest pierdziolkiem.Sadze ze znalazl juz sobie dziewczyne.Tu wyboru nie mial. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Turysta 05.12.03, 15:52 no dobra, ale ty jestes mistrzem pierdziolkow a on nie mogl zniesc konkurencji teraz bedzie krolowal w kraju gdzie pierdziolki istenieja w zagranicznym wydaniu - mniej boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfsfdsf Re: Turysta IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.12.03, 15:56 pierdol sie baranie Odpowiedz Link Zgłoś
pierdziolek Re: Turysta 05.12.03, 15:59 To twoja dyscyplina sportu.Tam mozesz fikac.Tu wszystkie cie olaly baranku. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdziolek Re: Turysta 05.12.03, 16:09 Gość portalu: sdfsfdsf napisał(a): > pierdol sie baranie >> Widzisz jak ci klimat sprzyja!Nawet tam sleczysz przed komputerkiem i sledzisz akcje na Forum.Osaczony we wlasnym sosie balwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Turysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 16:35 oj, Komandos, Komandos :) żeś lewą racicą znów wstał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś