mds71 24.02.09, 05:19 jestesmy razem od ok 7 lat. mieszkamy razem od 4. ostatnio mielismy zly czas. jest bardzo zle. on chyba zadurzyl sie w innej. czy jest jakis sposob, zeby go odzyskac? wariuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groszek-5 Re: w kryzysie 24.02.09, 12:07 Ani nikogo sila nie zatrzymasz ani nikogo do milosci nie zmusisz.Jedyna rada:szczera rozmowa.Jesli tak jest jak myslisz to raczej pogodzic sie z tym i odejsc z twarza.Bedzie bol,cierpienie,ale i zachowanie swej godnosci.Ludzie rozstaja sie po 30-40 latach i przezywaja jakos.A Ty jestes mloda osoba i stosunkowo krotko w tym zwiazku i nie ma dzieci.Lepiej niech to nastapi teraz niz za 20 lat.Glowa do gory i badz optymistka. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt u mnie tez kryzys... 24.02.09, 15:57 mds71 napisała: ostatnio mielismy zly czas. jest bardzo zle. zgadza sie. w zeszlym roku zainwestowalem spore pieniadze na gieldzie. miast zyskac - 1/3 juz mi szlag trafil. a ma byc podobno jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: u mnie tez kryzys... 24.02.09, 19:39 > zgadza sie. w zeszlym roku zainwestowalem spore pieniadze > na gieldzie. miast zyskac - 1/3 juz mi szlag trafil. > > a ma byc podobno jeszcze gorzej Wroc do Polski!!!!!!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tlustakrowa Re: u mnie tez kryzys... 24.02.09, 20:36 nie potrafisz, nie pchaj się na afisz Odpowiedz Link Zgłoś
tlustakrowa Re: u mnie tez kryzys... 24.02.09, 20:38 zgadza sie. w zeszlym roku zainwestowalem spore pieniadze na gieldzie. miast zyskac - 1/3 juz mi szlag trafil. nie potrafisz, nie pchaj się na afisz tak miało byc Odpowiedz Link Zgłoś