solaris_38 07.05.09, 19:02 "Często przeżywamy życie wspinając się jak po szczeblach drabiny. Czasem - jak mówił Joseph Campbell - na szczycie odkrywamy, że ...drabina stoi pod nie właściwą ścianą..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotyswit Re: cytat 07.05.09, 19:09 "Świadomość życia jest ponad życiem, znajomość praw szczęścia - ponad szczęściem" "<<Wszystko nabiera przeciez takiego sensu, jaki chcemy mu nadac>> Asta Bolin nie utrzymywała, że słowa te zawierają jakąś filozoficzną czy inną prawdę, ale że mimo to wyrażają one coś, co jest istotne, a mianowicie, że można być aktywnym wobec swojego smutku, zacząć go urabiać" Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 solaris, zniewalasz mnie 07.05.09, 19:47 solaris_38 napisa?a: > > "Cz?sto prze?ywamy ?ycie wspinaj?c si? jak po szczeblach drabiny. Xxxxxxxxxxx Kurde, juz cie widze na ostatnim szczeblu owej drabiny z gumowym ogorem wyjaca jak wilk w tege mrozy, tyle ze ty w orgazmie. Mialas juz kiedys orgazm na drabinie pod niewlasciwa sciana? Czasami chcialbym cie zobaczyc w chwili szczytowania jak symulujesz orgazmik. Ale juz dosyc bo ktos jeszcze pomysli ze podniecam sie toba I wrzeszcze jakby mnie pszczola w jadro ukasila, do ekranika. Tak juz tylko na koniec, miewasz sex opuszkowy na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 do zniewolnika :) 07.05.09, 20:48 1. miałam 2.nie miałam acha nie udawałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: cytat 07.05.09, 20:22 Człowiek jest gotów zostać bogiem, a zamiast tego często okazuje się bałwanem ( T. Merton) Odpowiedz Link Zgłoś