Dodaj do ulubionych

laboratorium psychoedukacji

24.05.09, 12:27
Witajcie,
czy ktoś tam chodzi, zna to miejsce, był np. na jakichś zajęciach albo na
grupie otwarcia?
Chciałabym się dowiedzieć czegoś o nich - nigdy nie korzystałam z pomocy
psychologicznej a zaczynam teraz nowy etap życia i chyb potrzebuję trochę
pomocy z zewnątrz. Dajcie proszę znać
Pozdrawaim
Obserwuj wątek
    • spiritshot Re: laboratorium psychoedukacji 24.05.09, 16:09
      Prezentują podejscie psychodynamiczne oparte na tradycyjnej psychoanalizie. Metoda jest bardzo fajna i skuteczna, ale najczęściej długoterminowa...

Proponuję poszukać czegoś pod hasłem psychoterapii krótkoterminowej... ale to wszystko zależy od problemu...
      • poziomka_32 Re: laboratorium psychoedukacji 26.05.09, 21:12
        Dzięki
        Widzę jednak że mało kto ma z nimi jakieś doświadczenie
    • k-57 fajnie trafilas 26.05.09, 21:16
      poziomka_32 napisała:
      > psychologicznej a zaczynam teraz nowy etap życia i chyb
      potrzebuję trochę
      > pomocy z zewnątrz. Dajcie proszę znać
      > Pozdrawaim

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      fajnie trafilas, wlasnei pomagam roznej masci nieszczesnikom. z
      nadzieja ze nie czujesz sie niedowartosciowana, niedopchnieta
      chociazby ogorem. ta cyferka przy twoim niku to? ilisc facetow
      ktorzy juz cie zaliczyli, czy tyle wiosen masz.....czy...dziur w
      klach.....smialo mow..jestem cierpliwy
    • tractorman Re: laboratorium psychoedukacji 17.01.14, 00:12
      Ja skorzystałem z terapii w grupie otwarcia 25lat temu to zmieniło moje życie .Na dobre.
      Mnie pomogło .Dobre jest to że za kurs trzeba zapłacić to mobilizuje do pracy. Wtedy 5 dni był to koszt jednej wypłaty . Z perspektywy czasu było warto. Nie słuchajcie bzdur o
      wyjeżdzie w góry itd. Kilkudniowy pobyt w ośrodku jest bardzo intensywny i jest to doświadczenie nieporównanie intensywniejsze niż kozetka raz w tygodniu. Ja polecam
      ale czy konkretnej osobie pomoże gwarancji nie ma.
    • nanie2 Re: laboratorium psychoedukacji 17.01.14, 09:41
      Kiedyś chciałam tam iść na warsztat. Nigdy nie mieli miejsca, trudno się dostać. Kiepska obsługa.
    • lorusza Re: laboratorium psychoedukacji 21.01.14, 15:14
      mam bardzo pozytywne wrazenia, sa profesjonalnia ale wiadomo, nie wszystko pasuje kazdemu. najlepiej skorzystac z konsultacji jezeli nie jestes pewna czy to dla ciebie

grupa otwarcia jest naprawde niepowtarzalnym przezyciem... czesto trudnym ale jesli sie zdecydujesz to oddajesz sie w dobre rece:) nawet jeden taki wyjazd potrafi wiele zmienic :)
      • clarissa3 Re: laboratorium psychoedukacji 21.01.14, 16:01
        grupa otwarcia jest naprawde niepowtarzalnym przezyciem... czesto trudnym ale j
        > esli sie zdecydujesz to oddajesz sie w dobre rece:) nawet jeden taki wyjazd pot
        > rafi wiele zmienic :)

Zgadzam sie - bylam na jednym z pierwszych wyjazdow - wieki temu - i... chyba znow sobie na taki pojade bo mam nadzieje ze sie nic nie zmienilo i tam tak do gardla wszyscy skakac na okraglo nie bede jak w realu, a dopoczac od tego mi sie juz bardzo chce.. i wiare w ludzi odnowic ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka