Dodaj do ulubionych

Jak to przetrwac ?

IP: 80.51.245.* 15.12.03, 14:15
Rozstalem sie z dziewczyna. Trwalo to dlugo, w koncu ona powiedziala mi, ze
juz mnie nie kocha. Prosto w oczy.
Nie bardzo moge sobie z tym poradzic.Strasznie tesknie, raz najchetniej
blagalbym ja, zeby byc razem, pozniej czuje zlosc.
Jak dlugo to potrwa ? Co robic ? Angaowac sie na sile w nowy zwiazek ? Nie
jestem do tego zdolny.
Wiem, ze to normalny problem. Problem jaki maja/mieli miliony ludzi. Ale
jakos nie potrafie siebie samego do tego przekonac ...
Obserwuj wątek
    • Gość: gf Re: Jak to przetrwac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:18
      Miesiącami. Pozwól temu przepłynąć. Magicznych sposobów nie ma. Z czasem emocje
      zbledną :)

Aha, skoro tak powiedziała - uwierz jej.
    • aneczka44 Re: Jak to przetrwac ? 15.12.03, 17:34
      Najważniejsze to nie błagać o uczucie, z tego nigdy nie wychodzi nic dobrego.
      Zachowaj szacunek do samego siebie.

Jak dlugo to potrwa ? Co robic ? Angaowac sie na sile w nowy zwiazek ? Nie
      > jestem do tego zdolny.

I nic na siłę... Może minąć, może nie minąć ale na pewno zblednie i straci na
      sile

pozdrawiam
    • Gość: katy Re: Jak to przetrwac ? IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 15.12.03, 18:20
      Czas... to pomaga... a na drugie pytanie ( a propos związku) sam już sobie
      chyba odpowiedziałeś. Myślę że warto poczekać z angażowaniem się w relacje z
      kimś innym- żeby nikogo nie skrzywdzić. Z drugiej strony nie możesz unikać
      ludzi.
      A dawno rozstałeś się z dziewczyną?
      • Gość: Przemas Re: Jak to przetrwac ? IP: 80.51.245.* 16.12.03, 16:23
        Trudno powiedziec. To trwalo dluzszy czas. Wyprowadzilem sie, bylismy w
        separacji. Powiedziala mi to pare dni temu. Napisala w SMS, pojechalem do niej,
        zeby powiedziala mi to prosto w oczy.I powiedziala.
        Nawet do konca nie wie dlaczego. Mielismy straszne problemy ze zgraniem sie.
        Oboje mamy silne charaktery.Ale ja w odroznieniu od niej jeszcze chcialem
        walczyc.
        Twierdzi, ze moze tak naprawde bala sie byc sama, bala sie, ze zrobi blad
        calego swojego zycia. Ale poznala innych facetow i wpadla na to, ze sa tez
        inni, ze z innymi moze znalezc szczescie. Odkrycie ?!
      • Gość: Przemas Re: Jak to przetrwac ? IP: 80.51.245.* 16.12.03, 16:25
        Co do nowych zwiazkow. Nie angazuje sie.Nie jestem do tego zdolny na tym etapie.
        Szczerze mowiac mam powodzenie u kobiet, co jakis czas spotykam sie z
        zainteresowaniem jakies damy :) Niedawno powiedzialem jednej szczerze jak
        wyglada sytuacja.Nie chcialem jej zranic, gdyby ona bardziej sie zaangazowala a
        ja pozniej wycofal ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka