cossa 21.12.03, 01:09 nalezec do ktoregos z obozow? bo ja nie chce lubie jednych innych mniej ale nie oznacza to, ze chce afiszowac sie z checia, niechecia jeden tylko plakacik: szalenie polubilam czytanie RR ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: Czy musze? 21.12.03, 01:17 o, nie ;) to jednorazowy wybryk o ile sie orientuje RR niezrzeszona ;) ja rowniez sie staram ;) jak posuwaja sie prace nad flaga? i czy ustalono juz czy mundurki beda zielone w zolte czy zolte w zielone? ;) pozdr.niezrzeszona.cossa alfika napisała: > no to się zaobozowałaś :D > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* moje niezrzeszenie partyjne IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 01:33 nie wynika z głębokich przekonań forotycznych tylko ze zwykłej choroby cielęcus dziwoloncus stoję pośrodku jak gupi jasio a nad głową przelatują nicki, czasem mnie trafiają, znaczy szlagi trafiają ;) żadnego nie potrafię złapać, znaczy nicka nie potrafię założę sobie własną wronią krra.krra partię szach i sama będę królem, królową i czyścicielem kibli cossuś, ta kracząca wrona to ja, bo ja wiem ja to jest czytać 10 nicków jedenj osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: moje niezrzeszenie partyjne IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 01:39 > cossuś, ta kracząca wrona to ja, bo ja wiem ja to jest czytać 10 nicków jedenj > osoby Normalnie dziób opada. A tak miło się krakało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krra.krra Re: moje niezrzeszenie partyjne IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 01:55 jeszcze Ci Azorze wykraczę cudaniewidy i co wtedy zrobisz z takim inwentarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: moje niezrzeszenie partyjne IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 02:01 O cuda poproszę. Niewidów nie chcę. Chyba, że jakieś specjalne, np. widzialne. No już dobrze, dobrze. Kracz se, kracz czarny Kruczku do Azorka. Ino się nie złość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: moje niezrzeszenie partyjne 21.12.03, 02:10 uff.. ;) Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > cossuś, ta kracząca wrona to ja, bo ja wiem ja to jest czytać 10 nicków jedenj > osoby > Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: moje niezrzeszenie partyjne 21.12.03, 10:51 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > stoję pośrodku jak gupi jasio a nad głową przelatują nicki, czasem mnie > trafiają, znaczy szlagi trafiają ;) żadnego nie potrafię złapać, znaczy nicka > nie potrafię Zachowaj niewinność :) Ślicznie ci w tym stanie :)) Chcę mieć sevra pod paryżem ;) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Czy musze? IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 01:13 RR powiadzasz? Zaraz luknę. Który to obóz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf hihi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 01:19 > RR powiadzasz? > Zaraz luknę. > Który to obóz? jak to? Twój przecie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 01:24 Hm, sprawdziłem. Nie mam jej lojalki. Aaa, już wiem. To taka forumowa złośnica. Niech przybywa na posiłek. Serwuję ryż z glutami kisielnymi. Ostre narzędzia (widelce) zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: hihi :) 21.12.03, 01:30 Ryż z glutami kisielnymi?? Aaaa, rozmarzyłam się, toż to pychota była ! Makaron z glutami budyniowymi też się zdarzył :) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 01:36 Wiedziałem, że nie jestem nienormalny. Nadal tak twierdzę. Ryż z glutmi nie pasił komuś na wątku "Murphy'owym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethlinn Re: hihi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 13:30 Mi nie pasił;-) Zakładam obóz anty glutowo-ryżowy! Na pohybel!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 14:12 Masz babo ryż ;) Działaj pozytywnie. Załóż obóz pro-potrawkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 01:43 owszem mam ostre narzędzie, dziób i złośnicą jestem, ale bez forumową, i nie od zawsze, ale od wtedy gdy odkryłam, że indianie się farbują na pomarańczowo w kropki, a niech że ich gęś kopnie, czego rezultatem było puszczenie farby przez innych jeszcze trochę to mi przejdzie, z prawego palca na lewy więc co Az.orku serwujesz? chińskie walki w kisielu? pycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 01:56 Masz w dziób za to, że nie poznam w 1000-postowym wątku kompendiuma o sgh. Z kolei dzięki Ci, że ukróciłaś męki rozmówców i moje (czytelnika). Ależ ptaszyno, po walce kisielowej trza się myć. Wrr... Chyba, że się jakoś z tego mycia wyliżemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: hihi :) 21.12.03, 01:58 Nie trza się myć tylko domieszać ryżu :) Wtedy można zlizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 02:08 ta napisała: > Nie trza się myć tylko domieszać ryżu :) > Wtedy można zlizać. do potrawki z wrony i Az.ora domieszać ryżu? a może jeszcze buraczki dołożysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: hihi :) 21.12.03, 02:25 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > do potrawki z wrony i Az.ora domieszać ryżu? a może jeszcze buraczki >dołożysz? > ;) aaa to potrawkę z azora i wrony ktoś serwuje? Ryż to ja do glutów kisielowych uparcie bym pchała, bo kiedyś zasmakowałam z menażki tej cudownej potrawy :) Swoją drogą, jak przypomnę sobie, co jadało się w czasach wędrówek z menażkami, to jestem pełna uznania dla ówczesnej inwencji kulinarnej. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 02:11 o właśnie, wyliżemy gotowa jestem nie tylko Cię wylizać, ale i skórę ściągnąć wyprawić i powiesić nad kominkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: hihi :) 21.12.03, 02:29 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > o właśnie, wyliżemy > gotowa jestem nie tylko Cię wylizać, ale i skórę ściągnąć > wyprawić i powiesić nad kominkiem ???? buuuu, ale najpierw trzeba upolować, krwiożercza...;) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 02:58 no dobra, dobra będę dla Azora łaskawa, poczekam na Jego linienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 02:48 Az tak mnie cenisz? Póki żyję moja skóra ma być na swoim przyrodzonym miejscu! Ale się nie złość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 03:02 skóra na przyrodzonym ma być póki żyjesz? wnoszę z tego żeś nie Żyd a jeśli nie Żyd to jakiej rasy jesteś Azorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 03:30 kruk biały? ciepło, ciepło ale i tak figa, bo ta bajka, która teraz przyszła mi w związku z tym do głowy mocno kurewska jest dlatego tak cenne są białe kruki bosz więc jaka rasa białego kruka ja idę, a Ty, jakcitamnaprawdę, wymyśl, bo kruk krukowi oka nie wykole, ale już wrona krukowi może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 03:36 Idź i nie złość (się) więcej. Dobrej nocy RR. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: hihi :) 21.12.03, 15:28 jak mam spać spokojnie gdy wiem, że mnie robisz w balona, w konia, rżniesz głupa ze mnie i jaja ze mnie robisz. wrr i jeszcze nogą tupnę Azorku hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 15:41 > jak mam spać spokojnie gdy wiem, że mnie robisz w balona, w konia, rżniesz > głupa ze mnie i jaja ze mnie robisz. No ładne kwiatki... Od kiedy to flirtowanie tak się określa? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: hihi :) 21.12.03, 15:53 Gość portalu: az napisał(a): > No ładne kwiatki... > Od kiedy to flirtowanie tak się określa? No brzydkie kwiatki od kiedy flirtowanie polega na dzwonieniu tak aby słuchający nie wiedział w którym kościele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 15:57 Zgodnie z wątkowym zaleceniem: - na początek roztwórz drugie ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: hihi :) 21.12.03, 17:55 zgodnie z moim zaleceniem, nalej syropu na łyżeczkę, otórz szeroko usta, powiedz AAA i wypij bo coś pokasłujesz a ja to pokasływanie słyszę zza ściany i się martwię, że mnie zarazisz Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: hihi :) 21.12.03, 17:58 juz zem wypil ruma z herbata.a gardlo.rzeczywiscie boli mnie.Zaraz sie bede przegrupowywal i musze spadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 18:07 Bóg Ci zapłać dobra, cierpliwa kobieto. Się ino zakrztusiłem. Za ścianą powiadasz? Thx. A ja myślałem, że zza okna te kraki. No to idę. Zza ścianę. Tu donosy piszą. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: hihi :) 21.12.03, 18:19 tak, idź za ścianę i zobacz czy mnie tam nie ma albo czy tam jestem tragicznie, no, przerażająco słyszę i nie kojarzę, kto ma tak dziwolonkowate przekonania no, pliiiiz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 01:58 Hm, sprawdziłem. Nie mam jej lojalki. co to jest jolajka dla niezalogowanego? nie ma takiego cuś. Zaloguj się to zrobię Cię w ćwierci tak zielonego jak Cossę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: hihi :) IP: *.magtel.net.pl 21.12.03, 02:07 Nie kieruję się kolorami. Trochę czuciem. Reszta to ynteligencja. Nie zrobię tego na GW. Ot, polityka tu wkracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hihi :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 21.12.03, 02:23 podłóż skórkę od banana w lewej kieszeni to każda obecna polityka poślizgnie się Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Niestety, musisz... 21.12.03, 01:14 Forum jest teraz, chciałoby się powiedzieć: nareszcie, godne swej nazwy. Psychologia! Teraz mówimy tylko o sobie. Kogo lubimy, a kogo nie. Kto ma klasę, kto ma kasę, a kto tylko rude włosy. Zatem, Cosso, w obozie czy nie, głoszenie własnych sympatii, antypatii (a być może i psychopatii) jest teraz obowiązkiem. Tak nam dopomóż ... (wpisz to, w co wierzysz). Pozdrawiam, mk. (psychopata-amator) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Niestety, musisz... 21.12.03, 01:27 jak o sobie i o klasie to mam klas 8 skonczonych :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Klasowa 21.12.03, 01:39 sześć klas skończyłem a przecież rozpocząłem o wiele więcej Co do obozów zaś - załóż ruch nicków niezaangażowanych. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
krra.krra Re: Czy musze? 21.12.03, 01:18 a fuj, ja jej nie lubię wcale czytać, jak można, toż to masochizm w najczystszej postaci, brrrr, wrona jedna co innego Ty Cossa łopatkami sobie do głowach walą i sypią piaskiem do oczu, a wtedy zawieje czasem łagodnie taką Zefirocossą i piasek zamiast koledze sypiącemu do oka wpadowywuje Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Czy musze? 21.12.03, 01:22 jak rozne moga byc intencje i te pod i te nad .. nie-do-wiary pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf teraz serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 01:27 Cossa, rozumiem, ze napisałas mniej wiecej serio, tak? Jakie widzisz "obozy"?? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: teraz serio 21.12.03, 01:34 skladow wymieniac nie bede ;) wydaje mi sie, ze w pewnym momencie dyskusja przybrala kierunek: "zobaczcie jaka (jaki) on (ona) gupi" i co teraz? ;) Ta_ mi mowi, bym uszy odblokowala Ty wskasujesz brak klasy kolejnej foremki to za duzo jak na jeden wieczor:) brakiem klasy jest cala ta przepychanka piekne Panie i mosci Panowie ;) pozdr.cossa Gość portalu: gf napisał(a): > Cossa, rozumiem, ze napisałas mniej wiecej serio, tak? > Jakie widzisz "obozy"?? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Serio 21.12.03, 01:47 cossa napisała: > brakiem klasy jest cala ta przepychanka > piekne Panie i mosci Panowie ;) Czasem trzeba cielaka na sznurku do płota podprowadzić. Koszta w postaci umorusanej gęby i podartych gaci. Koniec. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: teraz serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 01:59 a nie pomyl skutku z przyczyną :) ja tylko wykazuję (sukcesywnie) brak klasy tych, którzy zarzucaja go innym. wot wsjo. i bawi mnie, że podkładają się jak muchi ;) a Ryb ma radość pewnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf gwoli uzupełnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 02:04 Nie interesują Cię relacje maska/rzeczywistość u foremek? Dla mnie to fascynujące - i to chciałam wyżej powiedzieć ;) - kiedy w ferworze emocji taka ta (niech już z nicka strzelę) robi taki ruch z sygnaturką i pokazuje się niemal nago :)) W necie łatwiej się ukryć, w realu szybciej da się rozpoznać to, co pod maską. Uważam, że to cenne widzieć rzeczy takimi, jakie są, a nie takimi, jakimi ktoś usiłuje nam je pokazać. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: gwoli uzupełnienia 21.12.03, 02:16 jak najbardziej mnie interesuja ;) rozumiem Cie, niemniej osobiscie nie widze sensu w obnazaniu w ten wlasnie sposob bo wydaje mi sie, ze szybko wymyka sie spod kontroli i przyczyna moze i wlasciwa ale skutek moze byc rozny :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gwoli uzupełnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 02:20 a jaki może być zły? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: gwoli uzupełnienia 21.12.03, 02:30 chyba moj umysl juz nie tak lotny... ;) @ - zajrzyj prosze ;) pozdr.cossa pozdr.cossa Gość portalu: gf napisał(a): > a jaki może być zły? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: gwoli uzupełnienia 21.12.03, 02:58 gdziez bym smiala ;) pozdr.cossa ta napisała: > A ja listu nie dostanę ;) ? > > Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: gwoli uzupełnienia 21.12.03, 10:49 cossa napisała: > gdziez bym smiala ;) No co też ty? Będzie mi miło. Skrzynka otwarta. Dla wszystkich. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: teraz serio 21.12.03, 10:57 cossa napisała: > Ta_ mi mowi, bym uszy odblokowala Zwróć proszę uwagę, że tylko tyle. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WITOLD JA NIE MUSZE - WIDZISZ ZADAJESZ PYTANIE IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 21.12.03, 03:50 Ja nie naleze i NIGDY nie nalezalem do zadnego obozu, ani tu na forum ani nigdy w zyciu. Po co. Zastanow sie nad swoim pytaniem ! Potem przemys to o czym ja pisze, ja nie musze i nie potzrbuje wdawac sie w dyskusje, jak robi tu 99% ludzi. Mam cos do powiedznia to pisze o tym co wiem. Jak sie ktos dobrze zastanowi naf tym co pisze, to po pewnym czasie bedzie w stanie znalesc odpowiedz na swoje wazne pytania w samym sobie i nie bedzie musial sie pytac innych ludzi a przedewszyskim tych tu na forum. Tu nie ma o czym dyskutowac sama zauwazylas ze sa grupy !!!!!!!! Dla mnie wszechwiedzacych. Kiedys sie zastanawialem czy jest to grupa ludzi ktora dopiero co przstala sikac w piluchy czy starzy ktorym sie w glowach poprzewracalo. Zeby zrozumiec to o czym ja pisze to trzeba byc otwartym na informacje ktore podaje. Trzeba miec wewnetrzna wiedze i madrosc. Mnie nikt nie namawial zeby poznac i nauczyc sie tego o czym pisze. W wieku 20 lat nie mialem o tym pojecia. Teraz wiem nie tylko teoretycznie, ale przedewszyskim praktycznie. Nie tylko ja, ale moja cudowan zona Rosa i moje dzieci. A najmlodzy ktory przyglada sie roznym rzeczom od malego wie najwiecej. Stan Alfa ktory jest okresleniem na poziom rozluznienia w czasie medytacji jest zarazem dokadna liczba okrora da sie zmierzyc. Jest to 10 hz. Na tym poziomie pracuje nasza prawa polkuka mozgu. A przdewszyskim dzieci do 14 roku zycia sa na tym poziome przez dlugi okres czasu kazdego dnia. W szkole ucza sie jak byc LOGICZNYM W ZYCIU. Ale zeby poslugiwac sie calym naszym umyslem musimy nauczyc sie utzymywac rownowage miedzy intuicja a logika. Ale to dlugi temat. Natomiast twoja intucja cossa powina ci podpowiedzic co masz robic. Chyba ze to bylo specjalnie i ci sie po prostu nudzi. Przemysl sobie to co napisalem. Nie analizuj mnie prosze tylko raczej to co dotyczty ciebie. ODPOWIEDZ ZNAJDZIESZ W SOBIE. Witold Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: JA NIE MUSZE - WIDZISZ ZADAJESZ PYTANIE 21.12.03, 11:02 Witoldzie, wiem, że to literówka, ale jakże zabawna :) Nie mogę się powstrzymać , by jej tu nie powtórzyć: "prawa polkuka mozgu" ku ku Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: JA NIE MUSZE - WIDZISZ ZADAJESZ PYTANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 16:50 Nie ma dla Ciebie ratunku, Witold. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: JA NIE MUSZE - WIDZISZ ZADAJESZ PYTANIE 21.12.03, 16:54 Ktory to Vitus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: JA NIE MUSZE - WIDZISZ ZADAJESZ PYTANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 17:11 Ten, co stawia sobie w necie ołtarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: JA NIE MUSZE - WIDZISZ ZADAJESZ PYTANIE 21.12.03, 17:14 Gość portalu: gf napisał(a): > Ten, co stawia sobie w necie ołtarze ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a ten przyglup!!!!!!!!!!I tak do piekla na same dno. ale,moze nie! glupcy maja byc zbawieni.Witus zaliczy tylko czysciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: JA NIE MUSZE - WIDZISZ ZADAJESZ PYTANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 17:25 Za to zostanie w nim na zawsze, coś mi się widzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Co było 21.12.03, 11:22 takiego nieszczególnego, cossa, w jednopostowym wątku girlfriend z dzisiejszej nocy, że został szybciutko zdjęty ? Czyżby admina nie zadowalał sposób autokreacji autorki? Admin przekracza swoje uprawnienia i ma zatkane uszy, oba. A fe ! -- „W takim razie jesteś qrvą, ta :)” girlfriend 20.12.2003 18.47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethlinn Re: Czy musze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 13:33 I tak trzymać;-) > nalezec do ktoregos z obozow? > bo ja nie chce > lubie jednych > innych mniej > ale nie oznacza to, ze chce > afiszowac sie > z checia, niechecia > > jeden tylko plakacik: > szalenie polubilam czytanie RR ;) > > pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: hihi :) 21.12.03, 17:07 o właśnie, Komku, wygoń to to bo mnie denerwuje dynda mi przed nosem nickiem, i nie daje mi okazji wepchnięcia kija w oko za anonimowość Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: hihi :) 21.12.03, 17:10 Wlazenie wyrywkowe na foruma daje takiego efekta.Nic nie pojmuje.A tych dyndadel jest duzo.Ktory to.......? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: hihi :) 21.12.03, 17:21 wyrywkowe daje niepojęcie? a ciągłe daje jeszcze większe niepojęcie, bo nie wiadomo dlaczego się ma mętlik w głowie gdy 99% postów się przeczytało a dynda Az ;) znaczy Azor Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zyciepl to zalezy od tego czy ci na tym zalezy bo sa.. 29.12.03, 03:55 ludzie ktorzy nie musza sie identyfikowac z grupami innych ludzi. nie potrzebuja tego, sa ludzmi samodzelnymi. samo zycie cossa napisała: > nalezec do ktoregos z obozow? > bo ja nie chce > lubie jednych > innych mniej > ale nie oznacza to, ze chce > afiszowac sie > z checia, niechecia > > jeden tylko plakacik: > szalenie polubilam czytanie RR ;) > > pozdr.cossa > Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Czy musze? 29.12.03, 15:30 jak to dobrze, że Witka podniósł wątek jeszcze raz ten mjut od Cossy mm, palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
alfika wróciłam... 29.12.03, 20:22 ...uciekłam im. Uciekałam cały dzień autobuskiem. Dwoma autobuskami. Spawdzam, czy jeszcze jestem alfiką i do którego obozu się zapisałam. I kurczę, nie pamiętam, a przecież wiem, no na pewno jestem w tym obozie, co lubi wszystko, co dobre ;P No, chyba, że mi się współbiesiadnicy obozowi rozwiązali i chodzą teraz tacy rozwiąźli... Hmmmm.... Eeeetam, zaraz tam obozy, Cossa. Żałuj, że nie widziałaś takiej jednej dyskusji o rodzaj kostki na chodniczek ;) To nie był miód, ale poszerzał te, no... skalę porównawczą poszerzał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf uff... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:23 no nareszcie :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś