no-m-ore 24.07.09, 17:13 K-57 i leda psychopatka to admini gw! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-m-ore Re: Wywalili wątek! 24.07.09, 17:29 Szkoda, że psychopaci, czy szkoda, ze admini?:) Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wywalili wątek! 24.07.09, 18:03 sankanda napisała: > szkoda, ze skasowali watek :))) Ale który wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Wywalili wątek! 24.07.09, 18:25 oh, leda, byl taki watek na twoja czesc, ale twoj przyjaciel zrobil na nim kupe i chyba dlatego skasowali. (mysle, ze podswiadomie zazdrosci ci popularnosci...). Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Wywalili w?tek! 25.07.09, 01:15 sankanda napisa?a: > oh, leda, byl taki watek na twoja czesc, ale twoj przyjaciel zrobil na nim kupe > i chyba dlatego skasowali. (mysle, ze podswiadomie zazdrosci ci popularnosci... > ). Xxxcxxxxxxxxxx Nie zazdroszcze. Ciesze sie ze jest ktos taki jak Leda I czytam Jej wszystkie wypowiedzi. To przyjemnosc czytac Ja. Wiedza, forma wypowiedzi, slownictwo.Kiedys pisywala tu pewna osoba ktora zachwycalem sie. Poswiecilem sporo czasu by zgromadzic Jego wypowiedzi. Mam to w formie ksiazki. Oprawionej nawet. Leda blyszczy. I wcale nie na tle zardzewialej manki czy twoim koltunie. Poprostu ma osobowosc,wiedze. Jest takie madre powiedzenie, lepiej rownac do najlepszych niz byc krolem wsrod glupcow. Coz, chcialbym miec wiedze Ledy I nie chcialbym byc, nawet postradawszy zmysly tak durny jak ty idiotko zdewociala Wyobraz sobie ze rozchodzisz sie wsrod moich znajomych jak smrod po rajtuzach ze swoim watkiem o adoptowanej wietnamce. Ostatnio nie mam do zaserwowania lepszego dowcipu od twojego wybzdzenia. Pomysl senkundo gdyby 50 procent bylo tak porypanych jak ty glupia bodziucho. Jestes cieniuska idiotko. Tymi ostatnimi wpisami potwierdzilas jak jestes pusta pokrako w ciapki Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Wywalili w?tek! 25.07.09, 10:08 oh, k-57, czy moj watek o adoptowanym wietnamskim dziecku wart jest az takiej fatygi ? roznosisz go po dresiarzach i innych prymitywach, ok, zawsze to jakies otwarcie na swiat dla tepych kolesi. nawet ty cos na tym skorzystales choc nie zdajesz sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Wywalili w?tek! 25.07.09, 12:13 sankanda napisa?a: > oh, k-57, czy moj watek o adoptowanym wietnamskim dziecku wart jest az takiej > fatygi ? roznosisz go po dresiarzach i innych prymitywach, ok, zawsze to jakie > s > otwarcie na swiat dla tepych kolesi. Xxxxxxxxxxxxxx Jestes paszkwilem. Poczytaj swoje bzdziny. Wydnij cos nowego. Potrzebnas. Znajomi pytaja o ciebie. Masz buzki od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wywalili w?tek! 25.07.09, 20:31 k-57 napisał: Ciesze sie ze jest ktos taki jak Leda I czytam Jej wszystkie w > ypowiedzi. To przyjemnosc czytac Ja No i mam Rycerza z mieczem i szpadą satyry, niczym Danuśka z powieści Sienkiewicza. Też blondynką jestem, chociaż farbioną. A wy drżyjcie jaszczurcze plemię! Odpowiedz Link Zgłoś
c2h5ohhh Re: Wywalili wątek! 24.07.09, 17:35 pozwólcie,że w tym miejscu złożę najserdeczniejsze gratulacje osobom moderującym to forum. aż się wzruszyłem waszą postawą, waszym postrzeganiem imponderabiliów. nie mogę mówić, łzy ściskają gardło. dziękuję,że stanęliście w obronie uciśnionego k-57 i ledy16. dziękuję hlip,hlip Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Wywalili wątek! 24.07.09, 18:05 zalozmy, ze staneli w obronie zwyklych, malych ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Wywalili w?tek! 24.07.09, 21:55 sankanda napisa?a: > zalozmy, ze staneli w obronie zwyklych, malych ludzi :) Xxxxxxxxx Zdecydowanie. Karaluchy gora Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 ojejciu 24.07.09, 19:26 Mam nakaz Adasia by was krotko trzymac. Wiec uzdy w papaje I na sluzewiec Odpowiedz Link Zgłoś
c2h5ohhh Re: ojejciu 24.07.09, 19:48 z przyjemnością. oprowadzisz mnie? to zdaje się twój teren ;D buźka słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
anbale Re: Wywalili wątek! 24.07.09, 19:40 Właściwie- to ciekawe czemu? Nic tam tam obraźliwego nie było, oprócz monotonnie standardowych bluzgów k57... Odpowiedz Link Zgłoś
lentila20 Re: Wywalili wątek! 24.07.09, 20:49 Czy to byl moj watek o tych psycholach? sluchajcie o co tu wlasciwie chodzi? dlaczego oni sa bezkarni? Odpowiedz Link Zgłoś
lentila20 Re: Wywalili wątek! 24.07.09, 20:50 czy to byl moj watek o tych psycholach? Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Wywalili w?tek! 24.07.09, 21:06 lentila20 napisa?a: > czy to byl moj watek o tych psycholach? Xxxxxxxx Tak twoj kobylo w. Zad zapinana Odpowiedz Link Zgłoś
lentila20 Re: Wywalili w?tek! 25.07.09, 10:04 Juz niedlugo cie tu nie bedzie:) wytepimy zaraze:D Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Wywalili w?tek! 24.07.09, 21:08 lentila20 napisa?a: > czy to byl moj watek o tych psycholach? Odpowiedz Link Zgłoś
c2h5ohhh Re: Wywalili w?tek! 24.07.09, 21:31 ja ciebie kocham. wiem,że lubisz brunetów :D buźka słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Wywalili w?tek! 24.07.09, 22:05 c2h5ohhh napisa?: > ja ciebie kocham. wiem,?e lubisz brunetów :D bu?ka s?oneczko -xxxxxxxxxxxx Bedziesz moim kundlem. Juz ci pisalem o tym. Zaczynasz mi sie kitek podobac. 2 zony traktowaly cie jak jamnika wiec obiecuje ci ze potraktuje cie godnie. Chyba ze lubisz byc zapinany. Tez cie zapne w papaja Odpowiedz Link Zgłoś
c2h5ohhh Re: Wywalili w?tek! 24.07.09, 22:07 błąd słoneczko. miałem jedną żonę,ale ty możesz być drugą :D to jak, zgadzasz się słoneczko? :D buźka Odpowiedz Link Zgłoś
no-m-ore Re: K-57, ty psycholu! Pamiętasz to?! 25.07.09, 21:33 www.youtube.com/watch?v=aj9R6ABlk6M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
no-m-ore Re: Trafiony,. zatopiony! 25.07.09, 22:38 Jak dalej będziesz tu podskakiwał złamasie, to ci pojadę po nazwisku! Odpowiedz Link Zgłoś