samo_zyciepl 28.12.03, 11:37 Ilu jest tutaj prawdziwych specjalistow ? a reszta przypadkowych czytelnikow samo zycie PL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: samo zycie a psychologowie 28.12.03, 11:51 a ilu jest tutaj nieprawdziwych specjalistów, a ilu nieprzypadkowych czytelników zresztą gdyby byli sami specjaliści to komu udzielali by porad? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: samo zycie a psychologowie 28.12.03, 12:09 Richelieu*:))) Przecież z Tobą nie będzie dyskutował - jesteś anonimowa:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: samo zycie a psychologowie 28.12.03, 12:20 staram się jak mogę by na mnie spojrzał, nawet barwy wojenne namalowałam farbą odblaskową żebym nie była anonimowa. A on nie chce na mnie spojrzeć, na me krzywe zęby i tłuste włosy i wyłupiaste oczy. Buu, och ja nieszczęśliwa. Idę się powiesić na podpiłowanej gałęzi, świat z zapałek mi się zawalił na lewe oko i lewy przedsionek mi krwawi wodą farbniętą na purpurowo samo życie? chrzanić i octować takie życie. Jesteś jeszcze Ty i ten i ta i tamta, no, przede wszystkim Ty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zyciepl czemu te docinki ? 28.12.03, 17:53 m.malone napisał: > Richelieu*:))) > Przecież z Tobą nie będzie dyskutował - jesteś anonimowa:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
yagootek bez sarkazmu 28.12.03, 12:50 kazdy jest najwiekszym ekspertem-specjalista jezeli chodzi o samego siebie:) z innymi mozesz tylko konsultowac... Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zyciepl a czy jestes obiektywny wobec siebie ? 28.12.03, 17:52 yagootek napisała: > kazdy jest najwiekszym ekspertem-specjalista jezeli chodzi o samego siebie:) > z innymi mozesz tylko konsultowac... Odpowiedz Link Zgłoś
yagootek Re: a czy jestes obiektywny wobec siebie ? 28.12.03, 20:01 a obca osoba bedzie obiektywna? wszystko jest zawsze przepuszczane przez filtr wlasnego ja. czy osoby uczestniczace w terapii szukaja obiektywizmu? szukaja siebie, wsparcia, pomocy...itp... ale chyba nie obiektywizmu;) Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zyciepl ciekawe 28.12.03, 17:57 a co to znaczy - mistrzu ? czemu tak piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf ważne, ze jest prawdziwy specjalista Witold :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 15:12 specjalista od ataków z krzaków i plucia na odległość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zyciepl o ty lubisz Witolda i ................... 28.12.03, 18:02 i jestes jego wierna czytelniczka ! a co ty wiesz o zyciu ??????? Gość portalu: gf napisał(a): > specjalista od ataków z krzaków i plucia na odległość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: o ty lubisz Witolda i ................... 28.12.03, 20:11 nic z tego, Witka, nic z tego wiadomym jest, że kogo się GF nie chwyci to zaraz ten ktoś ma reklamę swojej działalności ale są też antyreklamy co do atakowania z krzaków, jesteś partyzant czy ekschibicjonista? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: o ty lubisz Witolda i ................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 01:21 tak Witold, bo chociaż Ty nie lubisz nas, to my lubimy Ciebie :) Istnieją 2 gatunki ludzi widocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold o ???? i ty mnie tez lubisz ????? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 29.12.03, 03:48 ale nie wysilaj sie ja nie pisze dla ciebie ty juz wszystko wiesz !!!!!!!! pisze do ludzi ktorzy szukaja pomocy !!!! widzisz kimkolwiek jestes to nie da sie zrobic tego co chinczyzcy nazywaja napelnaniem kielicha jezeli jest on juz pelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: o ???? i ty mnie tez lubisz ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 16:18 > pisze do ludzi ktorzy szukaja pomocy !!!! obawiam się, pierwszysm, który jej potrzebuje jesteś Ty - z całą sympatią :) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: samo zycie a psychologowie 28.12.03, 15:55 ja jestem przypadkowym specjalistą, a zarazem prawdziwynm czytelnikiem - czyż to nie komplikuje sprawy do poziomu wręcz nieznośnego? samo życie GmbH Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zyciepl co to jest 28.12.03, 17:59 < ja jestem przypadkowym specjalistą > fnoll napisał: > ja jestem przypadkowym specjalistą, a zarazem prawdziwynm czytelnikiem - czyż > to nie komplikuje sprawy do poziomu wręcz nieznośnego? > > samo życie GmbH Odpowiedz Link Zgłoś
yagootek Re: samo zycie a psychologowie 28.12.03, 20:02 chcesz o tym pogadac?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: samo zycie a psychologowie 28.12.03, 23:25 zalezy jakich specjalistow ;) no i z tym czytaniem i przypadkowoscia tez chyba bywa roznie ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
jmx specjaliści samego życia 29.12.03, 02:41 O, specjalistów tu co niemiara: inżynierowie, lekarze, chemicy, fotograficy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: specjaliści samego życia 29.12.03, 16:12 r.richelieu napisała: > i babcie klozetowe > ;) Wiedziałam, że wreszcie mnie ktoś rozszyfruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: specjaliści samego życia 29.12.03, 16:20 nie Ciebie podqwka, o sobie pisałam, nie dam sobie zabrać mojego stanowiska pracy tak łatwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: specjaliści samego życia 29.12.03, 18:31 A bo to jedne kible w kraju ?;) Nawet nie mogę liczyć na awans, bo mam samodzielne stanowisko. Jedyne na co mogę liczyć po nowym roku to nowy talerzyk. Odpowiedz Link Zgłoś