Dodaj do ulubionych

witam drugą Oleńkę z neostrady

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 12:41
która wulgarnie potraktowała Kvinkę.

to się nazywa strzał z biodra, i "charakterologicznie" pasuje do tej lub
kwieta - bo mokka jest raczej nie dość na to bystra - jeśli to nie oni, niech
się czują przeproszeni.

:)

gf
Obserwuj wątek
    • Gość: Oleńka/gf [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 12:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Oleńka w czymś Ci może pomóc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 12:45
        cięższe przypadki tu bywały :)
        • Gość: Oleńka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 12:49
          • l.af Re: w czymś Ci może pomóc? 05.01.04, 12:51
            nie chcę :)
          • Gość: Oleńka Re: w czymś Ci może pomóc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 13:15
            no jak, nie będzie dalszego ciągu?
            jestem rozczarowana :)
            buuu....
            • Gość: Oleńka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 13:19
              • Gość: Oleńka Pseudooleńko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 13:23
                któż ci taką krzywdę uczynił?

swoją szosą, wydaje mi się, ze jak na tą popełniasz poważne błędy - ta
                prawdopodobnie umiałaby przewidzieć brak prawdopodobieństwa takiego re jak wyżej

ale może nie :)
                • Gość: Oleńka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 13:28
                  • l.af nie watpię ;) 05.01.04, 13:40
                    no dobra, to chyba lafem gem, set, mecz, nie? :)))))))))))
    • Gość: Ethlinn Re: witam drugą Oleńkę z neostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 14:08
      No i chyba się doigrałaś...
      no comment
      • Gość: Richelieu* Re: witam drugą Oleńkę z neostrady IP: *.localdomain / 213.77.25.* 05.01.04, 14:12
        Ethlin, to nie jest śmieszne. MNie też kiedyś podrabiano na co zaczęłam się
        logować, a mam tym lepiej, że takiego IP jak ja nie ma na tym forum chyba nikt
        ;)
        • Gość: Ethlinn Re: witam drugą Oleńkę z neostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 14:20
          Tez nie uważam żeby to było śmieszne (mnie nikt nie podrabiał, ale na poczatku
          podpisywałam sie jako annie i okazało się że nie był to zbyt oryginalny nick;-)
          Jednak też nie zawsze sie loguję, ale to z lenistwa;-)

O co innego chodziło mi wpisując się tutaj niż tylko o to że jednak warto sie
          logować. Czasem nie warto źle traktować ludzi, bo samemu można potem zostać tak
          potraktowanym. Ale może nie rozwijajmy tego tematu...
          • Gość: Oleńka annie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 14:34
            nie sądzisz ze to strzał z biodra?
            postawienie znaku róności jest fenomenalnym źródłem wiedzy o TOBIE annie :)

ale nie o tym chciałam,
            czy wy nie czujecie tego, ze to ekstra szansa na oddzielenie mądrych (tych co
            poczuja podróbę) od głupich?

żałuję tylko, ze diabeł nmnie podkusił (i litość dla Kvi) co by z miejsca
            pseudooleńkę podkablować :))
            • Gość: Richelieu* Re: annie???? IP: *.localdomain / 213.77.25.* 05.01.04, 14:40
              ale dlaczego mądrzy to ci którzy znają się na nickach, a głupi ci, co się nie
              znają. Ja, od czasów kurde.bemola jestem obrażona na wszystkich podrabiaczy bo
              za chiny ludowe nie potrafię się w tym rozeznać ;(
              • Gość: Oleńka ależ RR, chodzi o coś przeciwnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 15:17
                widać, nie jest trudno się rozmnożyć :)

sztuką jest podrobić kogoś już istniejacego
            • Gość: Ethlinn Re: annie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 14:51
              > nie sądzisz ze to strzał z biodra?
              > postawienie znaku róności jest fenomenalnym źródłem wiedzy o TOBIE annie :)

Ano sądzę (jak już tutaj napisałam ) że to niezbyt ładnie (ale głównie ze
              wzgledu na podszywanie się pod kogoś...)

To chyba oczywiste że źródłem wiedzy o mnie jestem ja;-) Przyjmij jednak do
              wiadomości że mnie naprawdę nie obchodzi co ty o mnie myślisz. A myśl sobie co
              chcesz...

> czy wy nie czujecie tego, ze to ekstra szansa na oddzielenie mądrych (tych co
              > poczuja podróbę) od głupich?

Nie czuję takiej potrzeby, i myślę że nie mnie i nie tobie to czynić.

Cudownie jest
              Powietrze jest!
              Dwie ręce mam,
              Dwie nogi mam!
              • Gość: az Re: annie???? IP: *.magtel.net.pl 05.01.04, 15:00
                > Cudownie jest
                > Powietrze jest!
                > Dwie ręce mam,
                > Dwie nogi mam!

Jestem szczęśliwy Twoim szczęściem :-)
                Fiu fiu, ależ kolorowo się zrobiło!
                Dziękuję.
                • Gość: Ethlinn Re: annie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 15:05
                  Cieszę się razem z Tobą ;-)
                  • Gość: az Re: annie???? IP: *.magtel.net.pl 05.01.04, 15:22
                    Gucio ;-)
                    Trzymaj się...

...łopaty ;-)

Z ciekawości:
                    Godzisz sie być dla innych "malutką etlinką"? Taką od "racyjek".
                    • ethlin Re: annie???? 05.01.04, 15:28
                      > Z ciekawości:
                      > Godzisz sie być dla innych "malutką etlinką"? Taką od "racyjek".

No a co ja poradzę na to ze alfika tak myśli;-) Wolałabym żeby tak nie pisała,
                      ale skoro ona czuje taką potrzebę, to niech sobie bazgroli.

Ps. Małe jest piękne;-P
                      • alfika Re: annie???? 06.01.04, 09:46
                        "inni" czasem odpisują ;)))))))))))

a czasem bazgrolą, choć póki da się rozczytać - to nie jest źle

jak przestaniesz sie szarpać z tymi, co to śmieli nie kiwać główką przy
                        racyjkach, to "inni" zmienią chętnie zdanie

słowo zucha

;)))

ps. pozwolisz azowi dyktować Ci, na jakie posty masz odpisywać??? No, Aniu :)))
                        • Gość: Ethlinn Re: annie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 10:24
                          Z nikim się nie szarpię - oświadczam ci to uroczyście. Chcesz - przyjmij to do
                          wiadomości. Nie chcesz - to już twój problem, nie mój;-)

Nie zależy mi na tym co sobie o mnie myślisz, jeśli nie są to myśli pozytywne -
                          to ty sie z nimi męczysz - nie ja;-)

Widzę że ogólnie masz tendencje do zdrobnień, więc tak ci tylko napiszę (jeśli
                          o tym nie wiesz) że czasami zdrobnienia brzmią szyderczo...

Jeszcze raz przeczytałam poprzedni twój post i reakcje nań AZ. Hm, no cóż myślę
                          że próbujesz mnie podpuścić, ale niech tam... Nie uważam by AZ mi cokolwiek
                          podyktował, najwyżej zwrócił na coś uwagę (moim zdaniem zupełnie słusznie
                          zresztą;-)
                          No cóż - gdybyś napisała poprzedni post w innej tonacji pewnie nie byłoby
                          sprawy;-) Mam nadzieję, że chociaż ty poczułaś się po nim lepiej;-)

• alfika Re: a ja jakoś nie mam problemu z Tobą :)))) (nt) 06.01.04, 11:53

• Gość: Ethlinn tak myślisz?;-)))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 11:58
                              • alfika Re: nie, Etlinko, jestem tego nawet pewna :))) 08.01.04, 13:15
                                i możesz mi życzyć udanego urlopu :)))
                                • Gość: Ethlinn Udanego urlopu więc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:34
                                  Podobno w życiu niczego nie można być pewnym, ale skoro ty jesteś, to nic,
                                  tylko bić pokłony;-P

Ps. A z ciekawosci - dokąd na urlop?
                        • Gość: az Re: annie???? IP: *.magtel.net.pl 06.01.04, 22:34
                          > ps. pozwolisz azowi dyktować Ci, na jakie posty masz odpisywać??? No,
                          Aniu :)))

Trzeba mieć złą wolę Alfiko, by moją uwagę do Ethlinn określić jako dyktowanie.
                          • alfika Re: ojej :))))) 08.01.04, 13:18
                            odkryłeś nareszcie moje PRAWDZIWE oblicze, łoooomatko i córko!
                            i co ja teraz pocznę, nieszczęsna?!

:))))
                            • Gość: az Re: ojej :))))) IP: *.magtel.net.pl 08.01.04, 20:15
                              Niczego nie odkryłem.
                              Sama się objawiasz w swoich słowach.
                          • alfika Re: Azie 08.01.04, 13:23
                            przyjrzyj się i podumaj nad swoimi intencjami
                            bo chyba belka Ci zalega niechybnie na oku

a znasz słówko "parafraza"?
                            to też pomyśl, biorąc pod uwagę swoją wypowiedź o moich słowach do etlinki i
                            później moją o Twoich :)
                            • Gość: Ethlinn Pozwólcie że sie wtrącę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:32
                              "ps. pozwolisz azowi dyktować Ci, na jakie posty masz odpisywać??? No,
                              Aniu :)))"

Czy możesz alfiko powiedzieć o swojej wypowiedzi, ze nie była złośliwa, i że
                              wypłynęła z dobrej woli? Jeśli tak, to zwyczajnie odwracasz kota ogonem.
                            • Gość: az Re: Azie IP: *.magtel.net.pl 08.01.04, 20:17
                              > przyjrzyj się i podumaj nad swoimi intencjami
                              > bo chyba belka Ci zalega niechybnie na oku

Przyjrzałem się, podumałem.
                              Belki brak.
              • Gość: Oleńka Re: annie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 15:22
                > To chyba oczywiste że źródłem wiedzy o mnie jestem ja;-)

hihi - Twoje czyny, reakcje i decyzje,a nie to co o sobie mówisz :)))

> Przyjmij jednak do
                > wiadomości że mnie naprawdę nie obchodzi co ty o mnie myślisz.

Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć...Podejrzenie, jakobym sądziła ze cię to
                obchodzi jest wesołe :))) w świetle tego, co Ci wcoraj podlinkowałam :DDDDD

> > czy wy nie czujecie tego, ze to ekstra szansa na oddzielenie mądrych (tych
                > co
                > > poczuja podróbę) od głupich?
                >
                > Nie czuję takiej potrzeby, i myślę że nie mnie i nie tobie to czynić.

A komu? ;)
                Oczywiście ze mamy prawo do sądów o bliźnich - twoja sprawa jeśli z niego
                rezygnujesz.

• alfika Re: witam drugą Oleńkę z neostrady 05.01.04, 14:22
          ale etlinka musi mieć rację i nie przepusci okazji, żeby nie pozaczepiać Girl

malutka etlinka, której nie przyznano kiedyś racyjki, bu bu bu
          • Gość: Ethlinn Re: witam drugą Oleńkę z neostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 14:31
            Skąd wiesz że jestem malutka?;-)))

Nie jestem ani pamiętliwa ani zawistna (czasem tylko troszenieńkę złośliwa;-)
            więc nie wiem czemuś tak się uczepiła myśli (i tamtego watku) że chcę aby mi
            wyłącznie przyklaskiwano. Możesz mi to wytłumaczyć?
            • walonek_komandosa Re: witam drugą Oleńkę z neostrady 06.01.04, 10:02
              Gość portalu: Ethlinn napisał(a):

> Skąd wiesz że jestem malutka?;-)))
              >
              > Nie jestem ani pamiętliwa ani zawistna (czasem tylko troszenieńkę złośliwa;-
              )
              > więc nie wiem czemuś tak się uczepiła myśli (i tamtego watku) że chcę aby mi
              > wyłącznie przyklaskiwano. Możesz mi to wytłumaczyć?

Ot, sprawa prosta - mokka siem juz nie udZiela to trzeba sobie jakiegos wroga
              przypisac. Ty etlinko mialas pare niezaleznych/ nie podlizywalskich
              odpowiedzi, jestes swietnym materialem na "wroga" co to waznosci obu paniom
              dodaje. Nic tak bosiem nie podnosi image w swiecie medialnym jak
              kontrowersja , szeroko rozumiana

Miej sie na bacznosci - jestes na muszce, bo nie slodzisz...
              • alfika Re: witam drugą Oleńkę z neostrady 06.01.04, 10:12
                walonku, jak się odważysz logować swoim starym nikiem, to może z tobą podejmę
                rozmowę, o ile będzie rzeczowa

na razie jesteś kolejnym krzykaczem
                więc debaty nie będzie
                • walonek_komandosa Re: witam drugą Oleńkę z neostrady 06.01.04, 10:46
                  alfika napisała:

> walonku, jak się odważysz logować swoim starym nikiem, to może z tobą
                  podejmę
                  > rozmowę, o ile będzie rzeczowa

nie przyponminam sobie, bym zwracal sie do ciebie,alfiko, jakem walonek...

Skad ci wiec przyszlo do glowy, ze zalezy mi na dyskusji z toba???

List byl do eitlin (z ktora mamy wspolne upodobania, choc ona o tym nie wie ,
                  dotczace czerwonego wina w nadmiernych czasami ilosciach. Ale ...po lekturze
                  tego forum kazde kolegium/sad nas uniewinni.

A zatem - jesli zejdziesz z tego wysokiego konia alfiko to moze podejme z Toba
                  dyskusje (jesli ci tak na niej zalezy - ja tam se moge odpuscic)
                  >
                  > na razie jesteś kolejnym krzykaczem
                  > więc debaty nie będzie

Jak wyzej - nikt cie nie prosil o debate...

a tak poza tym, to popatrz na twoj post poprzedni moze wtedy zrozumiesz moj
                  komentaerz (skierowany do eitlin) na temat kreowania sobie wrogow w
                  celu "umedialnienia"

Buzka, cipciu
                  >
                  • alfika Re: wciąż : jak wyżej :))) (nt) 06.01.04, 11:57

• walonek_komandosa Az taka posucha..?? (nt) 06.01.04, 12:06
                      alfika napisała:

>
              • Gość: Ethlinn Re: witam drugą Oleńkę z neostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 11:30
                Najgorsze jest to, że ja wszem i wobec głoszę pokój!;-) Wroga miałam raz w
                życiu - jak byłam w 8 klasie (przyjaciółka odbiła mi chłopaka;-))) A potem to
                już tylko peace & flower;-P Hehe...
                Przeraża mnie (i zadziwia) ile tutaj zaciętości i hipokryzji, i jak łatwo w to
                wsiąknąć.
                Nie rozumiem gf (mam swoją teorię już dlaczego), nie potrafię nawiązać kontaktu
                z alfiką, przeraża mnie agresja w stosunku do nowo pojawiających się tu ludzi.

A mojemu potencjalnemu wrogowi mam do powiedzenia tylko tyle, że jego matka
                jest chomikiem, a ojciec śmierdzi skisłymi jagodami;-P

• walonek_komandosa Re: witam drugą Oleńkę z neostrady 06.01.04, 12:09
                  Gość portalu: Ethlinn napisał(a):

>
                  > A mojemu potencjalnemu wrogowi mam do powiedzenia tylko tyle, że jego matka
                  > jest chomikiem, a ojciec śmierdzi skisłymi jagodami;-P
                  >

Ja zwykle mowie:

God bless you my son/dauther, maybe your father will marry your mother one day!
                  • Gość: Oleńka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 14:12
                    • Gość: Oleńka cos ci sie pomerdało pseudooleńko ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 22:44
                      Hiba jednak ja byłam pierwsza :))))))
              • Gość: Oleńka walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 21:39
                Weszła baba z targu do pubu i pluje na gości. Wstaje klient i mówi "baba pluje
                na gości". Walonek na to "baba jest niezależna a klient sobie znalazł wroga".

hihihi :)

Gwoli wyjaśnień, bo nowyś.
                Annie opowiadała bzdury o egoizmie szwagierki, która odnajmuje swoje mieszkanie
                zamiast za darmo użyczać go bratu, którego stać jak najbardziej na wynajem, ale
                woli oszczędzać i mieszka u mamy. Stąd z niej kpimy :)
                • procesor Re: walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) 08.01.04, 22:15
                  Gość portalu: Oleńka napisał(a):
                  > Gwoli wyjaśnień, bo nowyś.
                  > Annie opowiadała bzdury o egoizmie szwagierki, która odnajmuje swoje
                  > mieszkanie zamiast za darmo użyczać go bratu, którego stać jak najbardziej na
                  > wynajem, ale woli oszczędzać i mieszka u mamy. Stąd z niej kpimy :)

Kpicie wy, Oleńko, ech ten pluralis maiestatis czy pluralis modestiae..?
                  • Gość: Oleńka Re: walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 22:19
                    patrz trzeci wers walonka re

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=9989530&a=10006694
                    to jak procesor, Twoja propozycja sprzed kilku minut zakończenia wycieczek
                    osobistych , jest juz nieaktualna czy też oznaczała, że ja mam je zakończyć a
                    ty przy nich pozostaniesz?
                    • Gość: Ethlinn Re: walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 22:34
                      Na początku myslałam żeś Olu po prostu wulgarna i złośliwa. Teraz uważam, że
                      jesteś chora i nieszczęśliwa.
                      • Gość: Oleńka Re: walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 22:57
                        Na początku myślałam, żeś wulgarnie egotyczna, teraz myślę, że Twoja obsesja na
                        własnym punkcie się rozwija i martwi mnie to, bo dobrze zyczę Twojej
                        rodzinie :))))
                    • procesor Re: walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) 08.01.04, 22:48
                      > to jak procesor, Twoja propozycja sprzed kilku minut zakończenia wycieczek
                      > osobistych , jest juz nieaktualna czy też oznaczała, że ja mam je zakończyć a
                      > ty przy nich pozostaniesz?

A czemu tamten cytat mi podsuwasz?
                      To ja mam byc teraz zastępczynia moc_ci??

W to że ty zakończysz wycieczki osobiste na tym forum - nie uwierze. Jak nie do
                      mnie - to do innych. Taki masz styl pisania. Takich używasz porównań. Takie
                      masz dowcipy(?).

Czasem trudno sie faktycznie powstrzymac od komentarza. :) Samo sie na palce
                      cisnie i na klawiaturze gra..

Jak mnie tu przez 2 tygodnie nie było to nie miałam problemu z powstrzymaniem
                      sie od komentarzy. Więc jak znowu sie od sieci odetne - to masz 100% że nic do
                      ciebie nie napisze. :)
                      • Gość: Oleńka unbelivable... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 23:01
                        Podsunęłam Ci ten link i wskazałam na wers, zebyś mogła przeczytać, że walunek
                        postawił zarzut NAM to i o NAS do niego napisałam, co Twoja tezę o
                        absolutyzowaniu mojego stanowiska stawia w niekorzystnym świetle :))))

Nie oczekuję nie pisania do mnie - nie wiem, skąd Ci to przyszło do głowy i
                        jaki to ma zwiazek z tym, co do Ciebie napisałam?
                        • procesor Re: unbelivable... 08.01.04, 23:09
                          > Podsunęłam Ci ten link i wskazałam na wers, zebyś mogła przeczytać, że
                          > walunek postawił zarzut NAM to i o NAS do niego napisałam, co Twoja tezę o
                          > absolutyzowaniu mojego stanowiska stawia w niekorzystnym świetle :))))

Czyli jednak wypowiadasz sie za innych.. Za siebie i za Alfike. E - ona ma tak
                          samo. No i piszecie ostatnio na jedna nute wiec własciwie - tak, masz racje w
                          tym przypadku wypowiadanie za nia ma sens.
                          :)
                          • Gość: Oleńka LITOŚCI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 00:13
                            Panie, za jakie grzechy skazałeś mnie na tą galerę procesor? ;DDD

To, ze nie wypowiadam się za innych, oznacza, ze nie absolutyzuję mojego
                            stanowiska.
                            Czyli, ze jak mówię "procesor nie ma 3 z 5 klepek" to owa teza nie pretenduje
                            do miana prawdy obiektywnej.

uff...uff...uff...
                            • procesor Re: LITOŚCI... 09.01.04, 10:59
                              > Panie, za jakie grzechy skazałeś mnie na tą galerę procesor? ;DDD

Biorąc pod uwage żeś niewierząca - do kogo sie zwracasz? I skąd u niewierzącej
                              taka wiara w kare za grzechy.. :D

> To, ze nie wypowiadam się za innych, oznacza, ze nie absolutyzuję mojego
                              > stanowiska.
                              > Czyli, ze jak mówię "procesor nie ma 3 z 5 klepek" to owa teza nie pretenduje
                              > do miana prawdy obiektywnej.

Nie, to tylko kolejny przykład twojego stosunku do rozmówców.
                              Juz pisałam że nic nowego girl nie piszesz od dłuższego czasu - powielasz tylko
                              samą siebie. Nudne sie to robi. Nie - juz jest nudne.

Pozwól że ja nie skomentuje stanu twojego "parkietu" pod sufiten..
                              Kto rozumny sam go ocenia na podstawie tego co piszesz do innych.
                              • Gość: Oleńka Re: LITOŚCI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:17
                                > > Panie, za jakie grzechy skazałeś mnie na tą galerę procesor? ;DDD
                                >
                                > Biorąc pod uwage żeś niewierząca - do kogo sie zwracasz? I skąd u
                                niewierzącej
                                > taka wiara w kare za grzechy.. :D

Wiesz co to licentia poetica? :DDD
                                Należy szukać w słowniku wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych, ze pozwolę
                                sobie ułatwić Ci życie ;)

A grzech jest seksowną koncepcją filozoficzną ;))))

>
                                > > To, ze nie wypowiadam się za innych, oznacza, ze nie absolutyzuję mojego
                                > > stanowiska.
                                > > Czyli, ze jak mówię "procesor nie ma 3 z 5 klepek" to owa teza nie pretend
                                > uje
                                > > do miana prawdy obiektywnej.
                                >
                                > Nie, to tylko kolejny przykład twojego stosunku do rozmówców.
                                > Juz pisałam że nic nowego girl nie piszesz od dłuższego czasu - powielasz
                                tylko
                                >
                                > samą siebie. Nudne sie to robi. Nie - juz jest nudne.

Po co więc czytasz?

>
                                > Pozwól że ja nie skomentuje stanu twojego "parkietu" pod sufiten..
                                > Kto rozumny sam go ocenia na podstawie tego co piszesz do innych.

Fakt. Każdy sądzi podług swoich możliwości. Świętą prawdę rzekłaś, hihi ;)
                                • procesor Re: LITOŚCI... 09.01.04, 13:46
                                  > > samą siebie. Nudne sie to robi. Nie - juz jest nudne.
                                  >
                                  > Po co więc czytasz?

Nie mam wyjścia.
                                  Gdzie się na forum człowiek nie obróci - wszędzie ty..
                                  • Gość: Oleńka Re: LITOŚCI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:13
                                    Wystarczy zainteresować się tymi, którzy proszą o pomoc. Za trudne? Za nudne?
                                    Beznadziejna jesteś, procesor, b e z n a d z i e j n a.
                • Gość: Sisi Re: walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) IP: 80.50.236.* 08.01.04, 23:30
                  Jaki jest cel tych waszych kpin?
                  • Gość: Oleńka ona mają nie cel, ale przyczynę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 23:34
                    Kpię z walunka, poniewaz wykazał sie głupotą, a co do motywacji innych nie
                    wypowiadam się :)
                    • walonek_komandosa Re: ona mają nie cel, ale przyczynę :) 09.01.04, 05:22

> Kpię z walunka, poniewaz wykazał sie głupotą, a co do motywacji innych nie
                      > wypowiadam się :)

to Twoja opinia, masz do niej prawo...

Odpowiadac nie bede, bo za duzo przyszloby tu cytowac

i jak zwykle, wszystko zalezy od punktu widzenia i sposobu postrzegania
                      innych - ty jestes niezwykle ortodoksyjna i, z zapalem nawroconego wszystkich
                      szufladkujesz /oceniasz wg twojej nowej poprzeczki

Jest 1200 sposobow mowienia Dzien Dobry, moja droga

I tysiac sposobow na dochodzenie do wlasnej prawdy...
                      i ... niektorzy robia to wczesniej inni pozniej
                      niektorzy z rozbuchaniem podsumowuja caly swiat bo im sie wydaje ze Pana boga
                      za nogi..
                      inni... trzymaja to dla siebie i szanuja innych na tyle by dac im szanse na
                      popelnianie bledow, poszukiwanie drog, bladzenie bez obrazania ich za to...

Ale za wczesnie bys ty to zrozumiala
                      • Gość: Oleńka Re: ona mają nie cel, ale przyczynę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:09
                        > Odpowiadac nie bede, bo za duzo przyszloby tu cytowac

Siur. Wcale nie odpowiedziałeś.

:D
                • walonek_komandosa Re: walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) 09.01.04, 05:14

> Weszła baba z targu do pubu i pluje na gości. Wstaje klient i mówi "baba
                  pluje
                  > na gości". Walonek na to "baba jest niezależna a klient sobie znalazł wroga".
                  >
                  > hihihi :)
                  >

Czy ty nigdy nic glupiego nie powiedzialas???

Moze to moje pierwsze wpisy, ale nie pierwsze czytanie, wiec nie uswiadamiaj
                  mnie, bo czytalam co sie dzieje i mam jasny oglad sytuacji...

a to zes nazwala mnie durnym - no w swietle Twojego pisania tutaj, za
                  komplement to przyjme, dzieki Bogu nie znalazlam sie w kregu tych, ktorych
                  podziwiasz...
                  > Gwoli wyjaśnień, bo nowyś.
                  > Annie opowiadała bzdury o egoizmie szwagierki, która odnajmuje swoje
                  mieszkanie
                  >
                  > zamiast za darmo użyczać go bratu, którego stać jak najbardziej na wynajem,
                  ale
                  >
                  > woli oszczędzać i mieszka u mamy. Stąd z niej kpimy :)
                  • Gość: Oleńka Re: walunku, durnyś jak wojskowy but :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:13
                    Owszem - nie raz powiedziałam rzecz głupią. Ostatnio wczoraj. I co z tego?

Nigdy natomiast nie przyszłoby mi do głowy zaczynać występów gdzieś od krytyki
                    tych, których tam zastaję. Źle to oceniam i mam podejrzenia co do nieładnej
                    motywacji. I przy tej ocenie pozostanę. Tyle.
                    • procesor juhuuuuuuu! dziekuję ci girl!! 09.01.04, 13:54
                      > Nigdy natomiast nie przyszłoby mi do głowy zaczynać występów gdzieś od
                      > krytyki tych, których tam zastaję. Źle to oceniam i mam podejrzenia co do
                      > nieładnej motywacji. I przy tej ocenie pozostanę. Tyle.

No nie moge alem sie uśmiała!!
                      Girl jednak jeszcze potrafisz mnie rozbawić a nie tylko zanudzić!
                      :D

Jak to było z ta belką i słomka w oku..?? ;))
                      • Gość: Oleńka obawiam się, że nie zroumiałaś :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:11
                        Zaczyna to być męczące, ale w takim razie tłumaczę miłosiernie jeszcze raz:

Przez "krytyke tych, których tam zastaję" rozumiem nie dostosowanie się do
                        panujących gdzieś zwyczajów. Nie na przykład na FŚwiat tekstów anty- czy
                        filosemickich. Rozumiem niekrytykowanie tych zwyczajów. Mam - pozostając przy
                        przykładzie z FŚ - zdecydowane zdanie na ten temat, ale będąc tam gościem,
                        uważam, ze nie mam prawa zakładać wątków analogicznych jak tea "opamiętajcie
                        się, nie obrzucajcie się rasistowskim błotem". Uważam, że każdy ma tam prawo
                        pisac, co chce. Po prostu nie wdaję się w takie dyskusje i pisze swoje. Co
                        zresztą ma tam ograniczona liczbę zwolenników, bo tez i mało kto jest tam
                        zainteresowany składem parlamenty w jakimś peryferyjnym kraju.

Kiedy tu przyszłam, pierwszą rzeczą która rzuciła mi się w oczy był
                        pseudointelektualny bełkot i bufonada wielu forumowiczów - nota bene
                        skoncentrowanych w ogromnym stopniu na samych sobie, olewających posty
                        przypadkowych przechodniów, równiez takich, którzy na końcu dodają "chcę
                        pogadać". Nie skomentowałam tego ani 1 zdaniem...

Drugą rzeczą, która rzuciła mi się w oczy, było to, że zwracaja uwage właśnie
                        ci, którzy wykazuja się poczuciem humoru, lekkoscią, często błyskotliwoscią, i
                        jakims takim ogólnym altruizmem. Pozwolisz że z nicka nie wymienię, to raczej
                        jasne.

Brak krytyki zastawanych dotyczy więc de facto prezentowanych przez nich
                        obyczajów i zainteresowań.

Raczej jaśniej sie nie da - łapiesz lub nie, Twoja rzecz.

• Gość: s Re: juhuuuuuuu! dziekuję ci girl!! IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 09.01.04, 14:15
                        czytam to forum od lat paru i taki np kwieto znanym jest mi od zawsze, takoz
                        niejaka processor ( wczesniej chyba "pro")

Ty przyszlas pare miesiecy temy i "dalas wszystkim zastalym do wiwatu"
                        wyzywajac ich od idiotow i stosujac wiele innych metod pomniejszania i
                        ublizania im w imie tzw. prawdy w oczy

Wiec nie rozsmieszaj girl...
                        mowiac

cytuje: > > Nigdy natomiast nie przyszłoby mi do głowy zaczynać występów
                        gdzieś od
                        > > krytyki tych, których tam zastaję

ha, ha
                        • Gość: Oleńka senin? hihihihi ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:32
                          tak, różnię się od wielu.
                          idiotę nazywam idiotą - mądrego i dobrego mądrym i dobrym.
                          zawsze tak będzie, więc przygotuj sie na dłuższą frustrację :)

a teaz prosimy o zabranie głosu onnanohito i inne ciotki ;D
                          • Gość: s Re: senin? hihihihi ;) IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 09.01.04, 15:15
                            -------------------------------------------------------------------------------
                            -
                            tak, różnię się od wielu.
                            idiotę nazywam idiotą - mądrego i dobrego mądrym i dobrym.
                            zawsze tak będzie, więc przygotuj sie na dłuższą frustrację :)

a teaz prosimy o zabranie głosu onnanohito i inne ciotki ;D

---------------

kazdy rozni sie od wielu

jesli uwazasz to za wyroznik to znaczy ze mloda i baaardzo glupia jestes

dla mnie ty jestes

tylko niedoswiadzczona arogancka panienka !

Zadufana w sobie, bo przeczytala pare ksiazeczek i znalazla sie w odpowiednim
                            towarzystwie (jak podejrzewam0, ktore nobilituje... )Mam racje, czy nie

zraeszta niewazne

wazne jest to iz umnniejszasz ludzi i chocbys "najmadzrzejsza"
                            byla a oni tylko glupkami to nie zmienia to faktu iz to TY UMNIEJSZASZ!!!

nie krytykujesz , z krytyka mozna dyskutowac - ty umniejszasz

Ty stawiasz sie w pozycji PONAD, WIEDZACEJ LEPIEJ

a szkodz, bo wlasciwie zgadzam sie ze WSZYSTKIM (WSZYSTKIM niemal) co co
                            piszesz

Przykro jednak ze takie sensowne spojrzenie na zycie laczy sie z takim
                            brzydkim traktowaniem innych

Traktowaniem INNYCH powtarzam - nie ich pogladow

Nie widze niczego zlego w w krytykowaniu pogladow, ba nawet ich wysmiewaniu

Wysmiewanie ludzi... to zupelnie inna sprawa

Mysle jednak z jest to owa tajemna sprawa klasy

mialam wrazeznie ze roscisz sobie do owej "klasy" pretensja, ale jak widzisz -
                            obrazanie ludzi ich pomniejszanie, bo nie zgadzamy sie z ich pogladami jest
                            PROSTACKIE zgola, a zatem....

mysle ze byla to nasza ostatnia "rozmowa"
                            • Gość: Oleńka Re: senin? hihihihi ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:49
                              jedno mnie w tej kałuży zainteresowało - co to jest "towarzystwo, które
                              nobilituje"?

myślę, że mnie UMNIEJSZASZ, hihihi ;))))))))))
                          • Gość: az Znów mówię wprost IP: *.magtel.net.pl 09.01.04, 20:31
                            Przed świętami napisałem kilka słow do Ciebie o moim widzeniu Twego postowania:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=9720945&a=9779875
                            Jest tam m.in. fragment:
                            "2. Nie podoba mi się jak wali po łbie od pierwszego wejrzenia słowami dla mnie
                            zbyt mocnymi."
                            Od tamtego czasu zdanie moje o Twym postępowaniu zmieniło się na gorsze. Kłócą
                            się dla mnie Twoje gromkie oznajmienia o wolności człowieka, jego godności,
                            szacunku dla każdego, z tym jak postępujesz z wieloma forumowiczami. Tylu obelg
                            i szyderstw wobec współrozmówców nie umiem pomieścić w osobie uznającej się za
                            szanującej innych ludzi.
                            Natomiast bez zmian pozostają moje inne opinie na Twój temat w linkowanym
                            poście.
                            • Gość: Oleńka Re: Znów mówię wprost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 20:49
                              Moje zdanie na Twój temat jest równmież coraz gorsze - poczynając od wątku z
                              demokracją, poprzez słynny post o tym, że nie zrobiłbyś nic, gdyby za ścianą
                              katowane było dziecko. Powtórzę może - uważam Cię po tamtym poście za potwora.

Także mamy jak najbardziej równowagę, o ktorej prawdopodobnie nie ma sensu
                              dyskutować, ponieważ, jak zapewne przewidujesz, ani mi się śni do Ciebie
                              upodabniać :)

• Gość: az Re: Znów mówię wprost IP: *.magtel.net.pl 09.01.04, 21:01
                                Zgoda.
                                Nie ma sensu dyskutować równowagi(?) pomiędzy teoriami jednej osoby, a jawnymi
                                poczynaniami drugiej.
                                • Gość: Oleńka moze inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:17
                                  Pomiedzy deklaracjami jednej osoby, co do tej osoby czynów i owej osoby oceną
                                  poczynań innej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka