engteacherka 19.10.10, 16:14 ,,Przejęłam'' klasę na kilka miesięcy, wcześniej nie korzystałam z tego podręcznika, może ktoś ma testy? engteacherka@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniarad1 Re: testy do new inspiration 2 23.10.10, 14:11 trezba poprosic o to przedstawiciela Macmillan - nie powinno byc problemów Odpowiedz Link
chinwag Re: testy do new inspiration 2 23.10.10, 21:34 Weź się dziołcha do roboty, a nie kombinuj. Umiejętności językowe naprawdę Ci się w życiu przydadzą. Odpowiedz Link
engteacherka Re: testy do new inspiration 2 24.10.10, 12:29 ??? Wziąłeś mnie za gimnazjalistkę? Nawet poczułam się młodziej :) Skontaktowałam się z wydawnictwem, testy przyślą, ale pierwszy test niestety muszę wymyślić sama :( Odpowiedz Link
chinwag Re: testy do new inspiration 2 24.10.10, 13:55 Oczywiście, że tak :)) Szukać testów po internecie zamiast od razu je zdobyć od poprzedniego nauczyciela, kolegów po fachu, czy wydawnictwa? Na 100 próśb internetowych, 90 to uczniowie;) Odpowiedz Link