Dodaj do ulubionych

Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział?

IP: *.chello.pl 05.01.04, 23:16
Ktoś oglądał wczoraj program Wojewódzkiego?Jakie wrażenia?
Była Jaga razem z Tomasem.
W sumie to się potwierdziło to co dziewczyny na którymś z wątków pisały o
niej-mało przebojowa,cicha taka,próbuje dorobić ideologie do głupiego cięcia
włosów.
Wojewódzki starał się troche pociągnąc ją za język-ile kosztuje u niej
cięcie,czy zwykli zjadacze chleba też do niej przychodzą,kogo znanego
obcinała,ale się sprytnie wykręcała od odpowiedzi albo gadała głupoty.
Jakiejś ochotniczce z widowni próbował zmnienić fryzurę Tomas.Dopiął jej coś
różowego do włosów.No nie wiem,ale za to co on zrobił nie dałabym kilkuset
złotych(bo zdaje sie tak u nich kształtują się ceny).
Tak w ogóle to ja bym sie bała oddać im pod opiekę.Wolę swoją osiedlową
panią Małgosię.
Pozdrowionka :)
Obserwuj wątek
    • brzoskwinka22 Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 05.01.04, 23:19
      Według mnie więcej u Jagi płaci się za jej nazwisko i za renomę zakładu
      fryzjerskiego. Przyznam szczerze że ja nie jestem taka odważna i nie oddałabym
      swoich włosków w opiekę Jagi-nie mam nic przeciwko jej twórczości ale z tego co
      wiem jej fryzurki są ekstrawaganckie a ja nie należę do takich osób...A moja
      ulubiona fryzjerka-Pani Sylwia obcina rewelacyjnie i obcięcie kosztuje 17
      zł:)))))))
    • Gość: zuzia Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.04, 23:22
      ja oglądałam, potwierdzam że w tym wszystkim jest więcej ideologii niż to
      warte, ok fryzury są ciekawe, oryginalne, super kosmetyki (chociaż..)ale nie za
      taką kasę, ja nie zamierzam płacić za "otoczkę" za stworzenie tak naprawdę
      super wizerunku , bo tak naprawdę to jedynie wizerunek, wykreowanie siebie
      itp.itd.
      też mam super fryzjerkę i nie zamienie jej na nikogo
      pozdrawiam
    • Gość: pola Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.icpnet.pl 06.01.04, 00:16
      nigdy w życiu nie oddalabym moich kasztanowych wlosow pod "opiekę" pani Jagi...
      no i ta koszmarna grzywka !!!
    • Gość: go Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: 195.205.251.* 06.01.04, 08:07
      mnie przeraża w tym wszystkim jedna rzecz-jak można pójśc do fryzjera, który
      szczyci się tym, ze klient nie ma prawa mieć wizji swojej fryzury i nie może
      powiedzieć, jak chce zostać obcięty??? wg pani Jagi SZTUKA polega na tym, aby
      fryzjer miał możliwość przeprowadzenia eksperymentu na głowie biednego
      klienta...
      ja tam nie zamierzam być ofiarą i chodzić po mieście z fryzurą ala czupiradło,
      bo pani Jaga miałą taką wizję.
      nigdy u niej nie byłam i prawdę mówiąc nie powinnam się wypowiadac na temat jej
      talentu, ale po takich tekstach jakie ona wygadywała w tym programie odeszła
      mnie ochota na wizytę w jej salonie.
      • lahliq Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 06.01.04, 11:31
        A w ogóle miałas ochotę na wizytę? ;) Masz gwarantowane, że jakiś rok temu
        wyszłabyś z słynną grzywką a obecnie potargana a'la ta dziewczyna z widowni czy
        Natalia Kukulska. ;) Oto cała sztuka u JH: wymyślić coś raz na 5 lat i stosować
        u wszystkich. ;)
      • honeytea inwencja wlasna fryzjerow ; 06.01.04, 22:40
    • lahliq Więcej 06.01.04, 12:50
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=9990045&v=2&s=0
    • Gość: ewa Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 20:05
      nie poszlabym do niej na strzyzenie/farbowanie/itp.,mam swojego fryzjera i
      jestem zadowolona.podobno ceny u jagi ksztaltuja sie od 1000 zl. ta dziewczyna
      z widowni to moja kolezanka magda,fryzure ma niewiele zmieniona,w zasadzie
      obcial jej bardzo malo wlosow,jedynie je "rozczochral" i dopial rozowe
      pasemko...
      • Gość: 5th Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 06.01.04, 20:11
        gdzie mozna obejrzec zdjecia tych fryzurek ?
        pozd.
    • kasiulek10 Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 07.01.04, 11:43
      Ja bym nie skorzystała z jej usług. Mam fryzjera, który ma bardzo twórcze
      podejście do włosów, zawsze sprawdza najpierw typ włosa, uwzględnia życzenia i
      świetnie doradza, nie tylko fryzurę ale i kolor, makijaż, okulary, henne np.
      na brwi (jaka ma byc itd. itd.)...u mnie zlikwidował grzywkę i dodał mojej
      fryzurze charakteru, tnie wieloma technikami, dzięki temu włosy nie są obcięte
      na tępo. Jak poszłam do niego z mamą to natychmiast doradził jej farbę do
      włosów, bo stwierdził, że ma problemy z pękającymi naczynkami na twarzy(choć
      to trudnno zauważyć). Wyszła supermegazadowolona choć zawsze twierdziła, że
      jej włosy się do niczego nie nadają. On potrafi z nich wyczarować cuda i mama
      wreszcie zmienia zdanie o woich włosach.
      Jest najlepszy jakiego dotąd miałam, prawdziwy mistrz a nie rzemieślnik. No i
      ceny są o wiele niżśze niż u słynnej Jagi!!! Przeciętny zjadacz chleba może
      sobie na nie pozwolić.
      • Gość: felicity Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: 81.15.246.* 07.01.04, 12:11
        Ksiulek10 mozesz podac adres swojego fryzjera i przyblizony cennik? Bo po tym,
        co opowiedzialas, to musi byc jakis naprawde sensowny:) Pozdraviam!
        • kasiulek10 Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 07.01.04, 13:43
          On przyjmuje w Łodzi, za strzyżenie z czesaniem bierze 50 PLN. Przyjmuje u
          siebie w domku, włosy myje się samemu (daje szampon i ręcznik). Jeśli chcesz
          komórkę, chętnie podam na priv.
          • lahliq Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 07.01.04, 14:24
            50 zł???????? To ja chyba do niego z Poznania pojadę. ;) A może on by do mnie
            przyjechał. ;)
            • Gość: nikt Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.chello.pl 04.05.04, 10:32
              na pewno! już leci! i jeszcze Ci zapłaci, że mógł Cię obciąć
          • Gość: gocha221 Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.icpnet.pl 07.01.04, 19:55
            ja tez mieszkam w Poznaniu i po przeczytaniu tego posta tez pomyslama, ze Lodz
            przeciez nie tak daleko!!!!!!
            za 50zl, jesli ma rzeczywiscie takie podejscie to taniocha
            w Kupcu na pieterku trzeba zaplacic 30 zl i patrzec na obrazone miny tych panienek
            raz tam bylam i wystarczy...
            Lahlig! to moze razem do tej Lodzi pojedziemy:-)
            • lahliq Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 08.01.04, 09:40
              Trzeba będzie pomyśleć... :) A swoją drogą może warto by poszukac jakichś
              fryzjerek w Poznaniu, które albo w domu przyjmują albo same do naszego domu
              przyjadą. Pamiętam, że przed ślubem wpadło mi w ręcę jakieś specjalistyczne
              pismo, gdzie właśnie ogłaszały się i fryzjerki, i wizażystki i makijażystki,
              które z warsztatem pracy przyjeżdżały do klientek. Sama skorzystałam z
              makijażystki i był to świetny pomysł - była rewelacyjna. Jak sądzisz, niezły
              pomysł? Odchodzą koszty utrzymania gabinetu, najwyżej zapłacisz za dojazd a
              bodajże nie były to aż takie wysokie koszty, szczególnie w granicach miasta.
            • garbatowska Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 15.01.04, 00:17
              współczuje wizyty gocha221 w laurencie na Ipietrze moja koleżanka omało nie
              pobiła tam fryzjereczki bo panienka kwalifikacji nie miala pewnie zadnych i
              pokazała to na głowie biednej kasi
              za to polecam z czystym sercem dziewczyny na parterze tez w laurencie tylko to
              salon nastawiny na pielęgnację i regenerację włosów specjalistycznymi
              kosmetykami ale ceny chyba takie same jak na gorze ja od roku chodzę do Kasi
              odratowała moje popalone baleyagem włosy strzygla mnie już też Ola i Marcin
              więc ta trójka jest sprawdzona przez wszystkich moich znajomych jeszcze nie
              słyszałam słowa krytyki
              ps.swoja drogą mam nadzieję że kasia zajrzy na to forum bo jeżeli tylko
              pojawia sie watek fryzjera w p-niu robie jej reklamę ale sama wiem jaki to
              problem znaleść kogoś odpowiedzialnego :))
              • Gość: gocha221 fryzjerzy w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 16.01.04, 10:57
                ja fatalne opinie o I pietrze poznalam juz po fakcie.....
                bylam tam w niedziele rano, bylo ich chyba z 7-8 osob i doslownie wypychali sie
                kto ma mnie obciac, bo pili kawke i nikomu sie ruszyc tylka nie chcialo..
                teraz ide do fryzjerki mojego chlopaka, ktora jego obcina b. fajnie i ma dyplomy
                za obcinanie, bo w tym sie specjalizuje..
                mam nadzieje, ze sie sprawdzi a jak nie to ide na parter do Twojej Kasi...
                aha! swego czasu w salonie w M1 pracowal blondyn-Krzysztof, bylam u niego tylko
                raz, tak mnie obcial, ze nic nie musialm z wlosami robic, umylam, same wyschly i
                bylo super.
                niestety juz tam nie pracuje, odszedl i nie wiem gdzie jest teraz:-(
      • Gość: Maja fryzjer Idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 12:21
        Ja tez bym raz zaryzyowala, w koncu wlaosy odrastaja,ale
        mam ochote zlokalizowac stylistow Idola, ten fryzjer ma swoj zaklad,
        czy ktos wie gdzie jest zaklad fryzjerki goscia ktory obcina ludzi w idolu?
        • agunia38 Re: fryzjer Idola 07.01.04, 12:34
          to leszek czajk, tu masz namiary
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=8113014&a=8118966
          do samego czajki czeka sie wiele miesięcy na wizyte, odkad został "gwiazdą";)
          atmosfera w zakładzie nieprzyjemna
          również polecam sebastiana, miły i twórczy
          :)
          • Gość: ziuta Re: fryzjer Idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:29
            to forumowiczki przpięły mu łatke gwiazdy, jest normalnym kolesiem, chyba
            ciężko byłoby mu przyjąć wszystkie klientki, które zapisują się do niego ,
            byłby w salonie 24h- zrozumcie go, a z szacunku do ludzi przyjmuje wszystkich
            ale odsyła do swoich uczennic, sam zajmuje się osobami znanymi- takie jest
            życie- nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie. Pracujcie na swoje znane
            nazwiska WARTO nie tylko dlatego że fryzjer cie przyjmie, nie bądzcie zawistne
            i najeżone, a jak wam nie pasuje to idzcie to pani gieni na osiedlu i tez
            bedzie dobrze, dlaczego pchacie sie wszystkie do Czajki-powiem wam -BO MA ZNANE
            NAZWISKO. Potem stękacie że za drogo, że krzywo, że nie miło itd. Ja chodze do
            niego i zawsze jestem zadowolona .Pozdarwiam
            • martaa2 Re: fryzjer Idola 07.01.04, 22:04
              Gość portalu: ziuta napisał(a):

> to forumowiczki przpięły mu łatke gwiazdy, jest normalnym kolesiem, chyba
              > ciężko byłoby mu przyjąć wszystkie klientki, które zapisują się do niego ,
              > byłby w salonie 24h- zrozumcie go, a z szacunku do ludzi przyjmuje wszystkich
              > ale odsyła do swoich uczennic, sam zajmuje się osobami znanymi- takie jest
              > życie- nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie. Pracujcie na swoje znane
              > nazwiska WARTO nie tylko dlatego że fryzjer cie przyjmie, nie bądzcie
              zawistne
              > i najeżone, a jak wam nie pasuje to idzcie to pani gieni na osiedlu i tez
              > bedzie dobrze, dlaczego pchacie sie wszystkie do Czajki-powiem wam -BO MA
              ZNANE
              >
              > NAZWISKO. Potem stękacie że za drogo, że krzywo, że nie miło itd. Ja chodze
              do
              > niego i zawsze jestem zadowolona .Pozdarwiam
              ------------------
              Ciekawa jestem bardzo jakie Ty masz znane nazwisko,że tak radzisz innym żeby
              pracowały na swoje imię ? Na przyszłość zastanów się co piszesz, bo takiego
              steku bzdur w zyciu nie czytałam , to czy ktos sie chce strzyc u słynnego
              Leszka czy u pani Gieni za rogiem jest to jego indywidualna sprawa i potrzeba,
              a Tobie nic do tego. To czy ktoś wychodzi od Leszka zadowolony czy nie to też
              są jego odczucia.
              Natomiast wytykanie komuś,że nie jest gwiazdą a pcha się do "gwiazdorskiego"
              salonu jest chamstwem i prostactwem.
              Zresztą co to za gwiazdy tam bywają- Holtz czy Markowska, haha faktycznie
              elita !
              • cukiereczek6 Re: fryzjer Idola 07.01.04, 22:11
                Pewnie ta pierdolona Ziuta to własnie jakaś niedowartościowana aktoreczka
                jednej roli czy piosenkarka z bozej łaski, takie gówna zyciowe to sa najgorsze-
                nic nie znaczą,a upajają się tym ze je fryzjer przyjmie bez kolejki, buhehehe!
                Dawno się tak nie usmiałem z tej kretynki !
          • Gość: ewa Re: fryzjer Idola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 21:09
            tez chodze do leszka czajki,jest swietny,mozna sie z nim umowic w warszawie w
            atelier na wilczej,ale na ogol trzeba troche poczekac.przy idolu pracowala tez
            wizazystka/stylistka ewa gil,kiedys mialam na nia namiary,jak jestes
            zainteresowana to moge pozukac...
    • ula_s Re: fryzjer Idola 07.01.04, 13:07
      A Czajka jest tez odpowiedzialny za fryzure polskiej reprezentantki na
      miedzynarodowym Idolu?
      • agunia38 Re: fryzjer Idola 07.01.04, 14:09
        nie:)
      • honeytea Re: fryzjer Idola 07.01.04, 16:53
        ktokolwiek jest za to odpowiedzialny mam nadzieje ze zostal nalezycie ukarany..
        zrobil masakryczne czupiradlo!
      • Gość: ziuta Re: fryzjer Idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:22
        to był wymysł samej Ali, leszek nie miał z tym nic wspólnego, to nie jego
        fryzura
    • Gość: Kajsa Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 14:02
      Ogladalam i szczerze mowiac troche sie przestraszylam... O co tej kobiecie
      biega?? To mi trąci jakims nawiedzeniem albo sekciarstwem. Ja rozumiem, ze
      fryzjerstwo moze byc sztuka, ale zeby zaraz dorabiac do tego filozofie/
      ideologie etc. to lekka przesada... Za zadne skarby bym do niej niej nie
      poszla. Nie chodzi nawet o te kilkaset zl, bo zaplacilabym tyle kasy za
      superdobra fryzure, ale na pewno nie za pie*** glupot!
      • Gość: felicity Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: 81.15.246.* 07.01.04, 15:19
        Kasiulku mozesz mi przeslac ten numer na maila? guciunia@poczta.fm Z gory
        dziekuje:)
        • Gość: g Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 07.01.04, 16:20
          i mi tez poprosze. moja tesciowa mieszka w Łodzi, wiec chetnie połaczyłabym
          wyjazd z pojsciem do dobrego fryzjera. dziekuje z gory.
          dziga@gazeta.pl
          • rennt.lola.rennt Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 07.01.04, 17:51
            i mnie przeslij prosze!
            na gazetowy, po prostu kliknij w moj nick w tym poscie
            • miss_paradox Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 07.01.04, 18:06
              ja tez poprosze namiary na pana fryzjera z lodzi:)
              • Gość: li A Ewa Gil??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 21:40
                Macie namiary? bo ja bym z chęcią do niej uderzyła...
    • Gość: Alla Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.a2000.nl 07.01.04, 22:50
      To Jaga wymyslila absolutnie koszmarna idiotyczna grzywke dla skadinad ladnej
      Natalii Kukulskiej, ktora ta nosila jakies pare lat temu. Na szczescie juz nie
      nosi.
      Ludzie, co za badziewie.
    • Gość: Bromba Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 03:27
      A mówiła może o tym że ma na imię Janina, Jaśka po prostu? Haha Jaga - chyba
      Babajaga!
      • Gość: kicia Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.polarnet.gliwice.pl 08.01.04, 11:21
        Ja w ogole sie dziwie ludziom, ktorzy chodza do tej kobiety:przeciez latwo
        zauwazyc, ze prawie wszystkich obcina tak samo( patrz: grzywka na debila )jst
        nieprzyjemna, nadeta i bierze za strzyzenie po kilkaset zlotych. Czego to
        ludzie ze snobizmu nie robia! Wyda taka tysiac zlotych, ale powie, ze byla
        u "wielkiej" Jagi...Smieszne poprostu!
        • Gość: Żaba75 Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: 212.185.43.* 08.01.04, 12:39
          A właśnie,że Jaga świetnie strzyże, znam ją jeszcze z czasów gdy prowadziła
          zakład w swojej rodzinnej miejscowości. Jest świetna, od kiedy jest w Warszawie
          nie strzyżę się u niej, ale żaden inny fryzjer nigdy nie dorównał Jadze w
          jakości strzyżenia, tylko ona potrafiła dobrać mi właściwą fryzurę, która nawet
          gdy włosy odrastały zachowywała formę. Jaga jest skromną, wspaniałą dziewczyna,
          pełną ciepła i wrażliwości. a wy wszyscy jesteście po prostu zawistni, bo
          dziewczynie się udało. Życzę Wam, żebyście tez pracowali z taką pasją jak ona.
          • Gość: Lenka Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.chello.pl 08.01.04, 12:53
            Może poprostu woda sodowa uderzyła jej do głowy.To się niestety zdarza.
            Była ciepła i serdeczna jak nie była jeszcze nikomu znana.
            Teraz już nie musi sie wysilać bo i tak klienci do niej przyjdą.
            Zaczęła się wymądrzać i tworzyć ideologie do zwykłego cięcia włosów.

• goossia Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 03.05.04, 21:49
            poszlam do niej, bo chcialam, zeby ktos dobral mi fryzure do twarzy i sylwetki.
            I co? Okazalo sie, ze pasuje do mnie grzywka a la garnek. Poniewaz bylo
            wczesnie rano, bylam jedyna klientka, ale jak wychodzilam, pojawily sie inne, i
            co ciekawe - wszystkim najlepiej bylo w grzywce a la garnek! Pomimo tego, ze
            roznilysmy sie rodzajem wlosow i owalem twarzy, wszystkim bylo nam dobrze w tej
            samej fryzurze. Wedlug wielkiej Pani Jagi H! Moja noga wiecej tam nie
            postanie!!!
    • martaa2 Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 08.01.04, 12:56
      Haha, a czy nosisz słynną grzyweczkę pod garnek na 1 cm długości ?
      Bo " świetność" Jagi polega na tym,że ona robi ją wszystkim bez względu na to
      czy pasuje czy nie .
      Grzyweczka to już normalnie logo Jagi, spytaj się jej kiedy wymysli coś innego.
      • bari_88 dobry fryzjer w 3miescie?? 14.01.04, 22:23
        a mzoe ktos zna jakiegos cudotworce w 3miescie ktory dobierze fryzurke i
        ostrzyze za umiarkowana cene? bede wdzieczna za jakiekolwiek namiary.
        pozdrawaim:)))
        • Gość: bubu Re: dobry fryzjer w 3miescie?? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 15.01.04, 20:33
          Byl tu juz polecany Maciek z Moreny - poszukaj watku "dobry fryzjer w
          Gdansku" - bylam u niego i tez goraco polecam, naprawde widac, ze lubi to co
          robi i dobierze Ci cos ladnego :-)
          • dorotafuhren Re: dobry fryzjer w 3miescie?? 03.05.04, 11:23
            Dzien dobry bubu,

czy moglabys podac mi namiary na Macka (fryzjera z Moreny), niestety w archiwum
            nic nie znalazlam. Czy robilas tez u niego pasemka?

Pozdrawiam serdecznie

Dorota
    • Gość: alma osiedlowe górą:-) IP: *.acn.waw.pl 14.01.04, 22:55
      ja tez lenko wolę moją osiedlową, zawsze jak jej wytłumaczę dobrze, robi mi
      brzytwą cuda na głowie za 30 zeta:-)
      • Gość: sisou jaga IP: *.acn.waw.pl 15.01.04, 00:05
        a mnie ciekawi zupelnie co innego, wydaje mi się ,że pani jaga to kobieta na
        poziomie, inteligentna, jednakze po zawodówce fryz. i moze innych tytułach
        typu starszy fryzjer, mistrz czy nie wiem jakie jeszcze mozna zdobyc
        kwalifikacje, no i oczywiscie wraz z kaską wyjazdy do miast gdzie fryzjerstwo
        jest na wysokim poziomie, szkolenia, pokazy itd. co jeszcze pani jaga sobą
        reprezentuje, pytam z ciekawości a nie ze złośliwości, bo naprawdę wyczuwam w
        niej ciekawą kobietę. Może wie coś ta forumowiczka ,ktora strzygla się jeszcze
        u niej w jej rodzinnym miescie????dzieki za odp.
        • lahliq Re: jaga 15.01.04, 11:28
          To po jakiej ona jest szkole, to znaczenia nie ma. Najważniejszy jest talent i
          naprawdę nie musi prowadzić z klientkami rozmów o najnowszych trendach w
          literaturze kantońskiej. ;) W programie Kuby W. jakoś tak blado wypadła, nie
          potrafiła mnie przekonać do siebie a poza tym nie od dziś na forum dziewczyny
          narzekały na to, że potrafi strzyc wszystkich wg jednego schematu. Ja
          chciałabym zobaczyć jak Jaga dostaje 10 różnych dziewczyn i co z nimi zrobi.
          Wtedy widać czy potrafi mieć wizję, czy ma talent. To co jej mąż zrobił na
          głowie dziewczyny z widowni było dla mnie okropne, ale to nawet nie o to
          chodzi - to przede wszystkim było oklepane! Kolejny schemat. Co druga
          prezenterka w tv ma coś takiego na głowie.
          W programie też nie pokazała co sobą reprezentuje, bo wciąż niemal powtarzała
          jakieś wykute na pamięć formułki.
          • Gość: Lenka Re: jaga IP: *.chello.pl 15.01.04, 13:31
            Podzielam twoje zdanie Lahlig.Przecież ona nie musi prowadzic intelektualnych
            rozmów.Ja jak chodzę do mojej fryzjerki to zawsze miło spędzam czas,gada się o
            wszystkim, nawet o duperelach.Ale przynajmniej jest miło i przyjemnie,czas
            szybko mi upływa.
            Natomiast z tego co widziałam w programie nawiązanie kotaktów z Jagą nie jest
            łatwe bo to raczej mało komunikatywna osoba,zamknięta w sobie.
            • Gość: Gosia Re: jaga IP: 195.94.218.* 16.01.04, 10:46
              czy moglabym prosic jakies namiary na stylistke z idola? ktos wczesniej
              wspominal, ze je posiada.
              • Gość: g Re: jaga IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 16.01.04, 12:18
                na szczescie mamy juz tanie linie lotnicze. za cene wizyty u pani Jagi mozna
                poleciec do Londynu, pojsc do renomowanego fryzjera, wrocic i jeszcze na obiad
                wystarczy.
      • dorotafuhren Re: osiedlowe górą:-) 03.05.04, 11:21
        Dzien dobry Almo,

czy moglabys podac mi namiary na Twoja osiedlowa fryzjerke. Czy robilas u niej
        pasemka?

Pozdrawiam serdecznie

Dorota
    • umaa Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? 03.05.04, 14:34
      heh :) naprawde zabawne sa niektore posty,szczegolnie te o cenach u Jagi :)
      ceny wcale nie a tak masakryczne jak mowicie, a jezeli strzyze Cie uczen to
      eychodzi taniej
      co do Jagi to musze powiedziec Wam ze to bardzo mila i ciepla osoba :) brakuje
      jej nadecia i gwiazdorstwa o ktorym piszecie ale skoro znacie ja tak dobrze....
      • Gość: nikt Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.chello.pl 04.05.04, 10:57
        z tego co wiem to Jaga dostała ze dwa lata temu tytuł europejskiej osobowości
        roku, przyznawany we Francji, myślę,że było to czymś podyktowane...
        poznałem ją kiedyś przy pracy i wiem że jest b. miła, ciepła i profesjonalnie
        podchodzi do tematu włosów. to co robiła z włosami to rzeczywiście sztuka,
        niestety zarezerwowana nie dla panienek, które strzygą się u osiedlowych
        fryzjerów. Skoro tak cudownie te fryzjerki Was strzygą, to czemu temat Jagi
        poruszony został aż w 50 postach? czegoś tu nie rozumiem. a może chodzi o
        przeświadczenie, że niektóre z Was nigdy nie będzie stać na wizytę u Jagi i
        jakoś zą wiedzą trzeba sobie poradzić? np. jadąc po Jadze jak po Łysej Kobyle...
        poza tym nie każdy stworzony jest do występów w tv, nie każdemu może to
        odpowiadać, nie każdy jest szołmenką i Jaga nie musi nią być. za dużo
        naoglądałyście się Baru i Idola i innych syfów pokazujących tandetę,taniochę i
        głupotę.
        I jeszcze jedno: moja koleżanka, która miała fryzurę jak picz biurowa, poszła
        do Jagi na obcięcie po tym jak pewien francuski wizażysta Guerlain zwrócił jej
        uwagę ze wygląda jak taka picz.
        yo co jej zrobili z włosami było nieprawdopodobne. wyglądała tak zajebiście
        super, tak inaczej i tak z klasą. Widać francuzi wiedzieki co robili,
        przyznając jej wspomniana nagrodę.
        moja koleżanka niestety zle się czuła w tej fryzurze i dzisiaj znowu wygląda
        jak picz, ale to jej sprawa, ja będę jalubić nawet w grzywce od Jagi, fryzura
        nie ma az tak wielkiego znaczenia
    • Gość: milena Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.hstl5.put.poznan.pl 03.05.04, 22:34
      w poznaiu w kadusie na szkolnej sa najlepsze fryzjerki!polecam!
      • Gość: BleBle Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 14:08
        co to jest picz? hmmm
        • Gość: Barbara Re: Jaga u Wojewódzkiego-ktoś widział? IP: *.ext.eurgw.xerox.com 04.05.04, 14:17
          nikt nie wie;)tylko Francuzi i wypowiadajaca sie `kulturalnie` panienka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka