Gość: zainteresowany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 19:38 ile tam płacą tym sprzedawcom i czy mają do tego fure i co jeszcze jakies premie prowizje i tego typu akcje czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adek Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 23:45 z tego co wiem koło 2500 podstawa jakas premia astra,golf III pzdr skad Wacpan? jakie wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.net.autocom.pl 30.11.03, 00:15 HILTI ma baze jak sa roboty budowlane i zleceniodawcy a jak widze Inwestorow brak. Ja HILTI pod reka mialam przez trzy lata dopoki roboty byly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 19:03 Jestem z Wawy kończe studia znam angielski i troche sie na tym znam 2500 brutto to nie za wiele, a jakies a perspektywy? czy po kilku latach daja jakąś podwyżke? a te premie to co z nich wynika ja jakoś nie wierze w te kokosy że jak ileś tam sprzedaż to ileś tam dostaniesz? Czy taki obrotny sprzedawca 4000 na łape wycąga????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.net.autocom.pl 30.11.03, 19:11 Kilka lat to Ty tam nie popracujesz jak myślę. Jeśli rynek będzie nadal tak wyglądał. Zawieszenia potrzebne są jak coś się buduje. Sory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJ Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 15:06 no tak...oj ile bym dał zeby mieć taką pracę........marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 20:34 czyli co generalnie firma kuleje czy jak to jest? warto sie nią zainteresować czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.net.autocom.pl 06.12.03, 10:16 Branza kuleje jak cholera. Nie ma Inwestorów i niewiele się buduje. Jeśli Ci to coś mówi. Zmień branże jak ja próbuje to zrobić. Bo jeśli nie, będziesz w tych wszystkich firmach tylko na troche.. albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte hristo Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 21:05 to jak to w końcu wygląda warto dla nich tyrać czy nie????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte hristo Re: HILTI- przedstawiciel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 18:16 beza daj mi do siebie maila na priva to do Ciebie napisze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś