Dodaj do ulubionych

Kulki rozświetlające

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 18:06
Chciałabym zamówić puder w kulkach rozświetlający Avonu, jednak żadna z moich
znajomych go nie używała, może któraś z Was ma jakąś opinie na jego temat?
Niedawno wyszły takie z Oriflaim, do tej pory były tylko brązujące, nie wiem
czy są lepsze od Avonu. Wiem, że meteory są najlepsze ale cena....:(
Obserwuj wątek
    • ywonka Re: Kulki rozświetlające 04.02.02, 21:22
      Kulki rozświetlające Avonu są super można je stosować jako róż lub jako sam
      puder, twarz jest wtedy ożywiona. Z tego co wiem to te kulki też wyszły juz
      zkatalogu i do dzisiaj była możliwość zamówienia ich w ofercie specjalnej.
      Wprawdzie konsultantki zamawiające przez internet mają czas do jutra więc może
      jeszcze zdążysz.
    • Gość: anet1 Re: Kulki rozświetlające IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 20:16
      Dzięki Ywonka za sugestje, choć zauważyłam, że jesteś konsultantką Avonu, i mam
      nadzieję, że Twoja opinia jest obiektywna. Kulki już zamówiłam jak przetestuję
      to napisze jak się sprawdziły, chociaż nie będe miała żadnego punktu
      odniesienia, bo to pierwszy mój kosmetyk tego typu.
    • Gość: ywonka Re: Kulki rozświetlające IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 05.02.02, 22:47
      Sama używam tych kulek i jestem zadowolona ale rzeczywiście mogę nie być
      obiektywna nie dlatego, że jestem konultantką Avonu ale dlatego, że są to moje
      pierwsze kulki rozświetlające w życiu. Ja zdecydowałam się je zamówić po tym
      jak na kursie makijażu zostałam nimi "przypudrowna", efekt był świetny. Może
      nie równają się one podobnym nie wiem Diora czy innych drogich firm ale jak na
      tak niską cenę myślę, że są ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka