Dodaj do ulubionych

wspomagacze odchudzania

IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 12:37
Co sądzicie na temat tzw. wspomagaczy odchudzania. Czy te srodki są
skuteczne? Podobno zioła O.Klimuszki dają jakiś efekt. Czy któraś z Was je
stosowała?
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: wspomagacze odchudzania IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 17:21
      Moja koleżanka to stosowała ale jej nie pomogło. Osobiście też nie wierze w te
      specyfiki.
    • Gość: bb Re: wspomagacze odchudzania IP: *.rene.com.pl 10.01.04, 18:32
      Stosowałam już wiele przeróżnych diet. Uważam, że wszystkie wspomagacze mają
      na celu zdyscyplinowanie własnej diety. Jeśli pamiętasz o tych ziołach, czy
      pigułkach, kontrolujesz też to, co jesz i ile jesz. Niestety, żadne
      wspomagacze nie zmniejszają apetytu. W diecie jest bezwzględnie potrzebna
      samokontrola i determinacja w dążeniu do celu. To jedyne skuteczne wspomagacze.
      • Gość: Kiki Re: wspomagacze odchudzania IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 18:42
        Wiecie co moje Panie,ja nie jadlam duzo,pilnowalam sie ze slodkosciami,pijalam
        herbatki-cud,do dzis pijam ale zielona bo oczyszcza org.z toksyn oraz "linie"na
        polepszenie przemiany materii,ale musze stwierdzic ze nic tak nie pomoze jak
        ruch,ruch i jeszzcze raz ruch-spacer-byle codziennie 20 min.Cwiczylam po 30
        min.dziennie i to mi duzo dalo-NAPRAWDE-do tego chodzilam 2-3 razy w tygodniu
        na basen i efekt byl juz po 1 mies.widoczny
        Wiec najlepszy "wspomagacz odchudzania -ruch,cwiczenia a nawet duzo sexu w
        roznych pozycjach-najlepiej abysmy my byly aktywne bardziej w tym cwiczonku.Od
        jutra zaczynam cwiczenia po 20-30 min dziennie i basen przynajmniej 2 razy w
        tygodniu i dotego woda mineralna 2 litry dziennie i herbate zielona-polecam o
        cytrusowym smaku.
        Pozdrawiam odchudzajace kobitki-Aneta!!!
        • setorika Re: wspomagacze odchudzania 13.01.04, 14:53
          O najbardziej podobają mi sie te ćwiczenia z serii SEX ;))) ale tak na poważnie
          to ja tez piję herbatkę czerwoną, ale traktuję ją jako oczyszczacz toksyn. A
          jeśli chodzi o wspomagacze, to po błonniku mam zaparcia, mimo picia dużej
          ilości mineralnej, Cefamadar tabletki ułatwiajace odchudzanie nie dały prawie
          zadnego efektu, dalej miałam apetyt, a herbatki z senesem i kruszyną działały 2
          tygodnie, potem organizm ptrzyzwyczaił sie do nich. Najlepiej sprawdza się:
          kilka małych posiłków dietetycznych + ruch + maslanka.
          Pozdrawiam
    • Gość: justa Re: wspomagacze odchudzania IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 11:22
      mnie pomogło picie czerwonej herbaty, Pu-erh i nie tylko, z firmy Bio-Active.
      można je dostać wysyłkowo lub w sklepach zielarskich, hipermarketach itp. w
      sklepach zielarskich możesz tez pytać o zioła diety funkcjonalnej Lecha
      Tkaczyka. są to mieszanki ziołowe na różne dolegliwości, jest też specjalna na
      odchudzanie, ale one wszystkie świetnie regulują przemianę materii i powodują
      utratę masy ciała. sprzedają też wysyłkowo, może znajdziesz w Internecie. a
      zioła ojca Klimuszki piłam krótko, bo ich smak przyprawiał mnie o mdłości -
      więc jeśli w ten sposób chcesz się powstrzymywać od jedzenia... ;)
      • k.j Re: wspomagacze odchudzania 13.01.04, 14:59
        w jakiej cenie sa te ziola Tkaczyka? orientacyjnie tak?
      • Gość: justa Re: wspomagacze odchudzania IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 15:41
        po 7 zł paczuszka, dodaje się je do każdego posiłku (posypujesz jedzenie) i
        herbatkę z nich parzy 2 razy w tygodniu, ja mam jedną paczuszkę już od ponad 2
        miesięcy, więc starczają na b. długo. tu masz linki:
        kalorie.net/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=13
        zdrowezywienie.w.interia.pl/diety.htm#funkcjonalna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka