dzikoozka 05.10.09, 11:48 - czy ktos stosował i widzi efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaviatoorka Re: Radiofrekwencja 05.10.09, 20:37 za pierwszym razem -NIC, za drugim (połączonym z laserem), COŚ JAKBY LEPIEJ ,podobno efektów nie widac od razu, trzeba wziąść serie zabiegów i dopiero liczyc na poprawe cery Odpowiedz Link Zgłoś
fiosnalato Re: Radiofrekwencja 05.10.09, 22:42 a ja sobie robiłam uda, przód i tył i efekt był po 1 razie ale po 3 różnica była kolosalna. Drogi zabieg, ale jak dla mnie rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarigeiko Re: Radiofrekwencja 06.10.09, 09:25 też interesowałam się falami radiowymi i to co mnie zaniepokoiło to fakt, że nigdzie nie jest dokładnie podane na jaką głębokość te fale wnikają w czlowieka. Efekty podobno są super, ale wolę nie ryzykować swoim zdrowiem. Ja chodzę na mezoterapię BDR. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Radiofrekwencja 13.10.09, 15:36 Podbija, może ktoś miał juz parę zabiegów (chodzi mi o twarz) i mógłby napisać parę słów o skuteczności? Odpowiedz Link Zgłoś
mariunia1973 Re: Radiofrekwencja 10.12.09, 14:24 Witajcie, Witaj. Ja sobie robiłam i jestem wciąż w trakcie zabiegów. Mam też paru znajomych którzy skorzystali. Uważam że zabieg jest REWELACJA!!! Jak chcecie więcej informacji to ja chodze w Krakowie do NZOZ Perfect Centrum medycyny estetycznej. Mam telefon. 12/34 62 102. Ja robię sobie twarz i dekolt. Najbardziej zależy mi na tym drugim, ponieważ po nocy mam straszne bruzdy od leżenia na boku!!! Na twarzy po pierwszym zabiegu rzeczywiście nie widać było znacznych różnic, ale Pani doktor która jest w tym centrum powiedziała, że mam bardzo ładną skórę na buzi ( od latchodzę ma maski, kwasy, itp.)więc dlatego nie widać. Teraz mogę powiedzieć, że na pewno po 3-4 zabiegu również na twarzy widze efekty!!! Natomiast na dekolcie - OD RAZU SUPER!!! Nawet po spaniu bruzdy są mniejsze!!! Teraz po 8 zabiegu w zasadzie rano są prawie niewidoczne, a trochę poczytałam i są opinie, że najbardziej efekty zabiegów widać po 5 tygodniach od ostatniego zabiegu, więc wszystko jeszcze przede mną!!! ZDECYDOWANIE POLECAM!!! Jak ktoś chce zdjęcia to prześlę na maila. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Radiofrekwencja 03.03.10, 09:59 Podbijam :) Może w ciągu ost. kilku miesiecy widac lepsze efekty? Piszcie dziewczyny swoje doswiadczenia, i wdzieczna byłabym za info - gdzie i ile kosztowało? Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: Radiofrekwencja 03.03.10, 12:58 ceny: od 250 do 350, zależy gdzie i czym. Ja po seriach zabiegów w ciągu pół roku widzę znaczną redukcję "chomików", lepiej napiętą skórę na twarzy i szyi. Na zdjęciach sprzed radio. wyglądam na zmęczoną i starszą niż teraz na pewno będę nadal chodzić raz w mies, aby podtrzymać efekty no i od 8 mies. się nie opalałam, często nakładam maski algowe Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Radiofrekwencja 03.03.10, 13:54 dzieki :)) Klaviatoorko a mogłabys udostępnić mi zdjecie przed/po? Wiem, ze prosze o duzo :) jak nie chcesz to zrozumiem Odpowiedz Link Zgłoś