Dodaj do ulubionych

Ada Biedrzyńska

IP: *.neonet.slask.pl 13.01.04, 21:16
Co o niej myślicie?
Ja nigdy za nią nie przepadałam, a po ostatniej aferze upewniłam się, że nie
jest osobą, z którą bym się zaprzyjaźniła, albo której bym zaufała.
Dzisiaj przeczytałam w onecie, że znowu spotyka się z mężem i czuję jakiś
niesmak.
Co sądzicie na jej temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: Ada Biedrzyńska IP: *.chello.pl 13.01.04, 21:29
      Zawsze ją lubiłam jako aktorkę.Podobała mi się w filmie Pajęczarki,gdzie grała
      z M.Pakulnis.Ta cała afera jakoś podwarzyła moje zaufanie do niej.
      Niby próbowała się tłumaczyć,ale tak nieudolnie,nie była
      wiarygodna,przynajmniej dla mnie.
      Wydaje mi się,że ona jest już skończona,wątpie aby udało jej się odbudować
      swoją karierę i odzyskać zaufanie ludzi.Ona raczej już nie powróci do
      łask,wątpie by jakis reżyser powierzył jej rolę.Polska to nie Ameryka,gdzie
      wybacza się aktorom złodziejstwo,łamanie prawa.
      • brzoskwinka22 Re: Ada Biedrzyńska 13.01.04, 21:36
        Ja też ją ceniłam jako aktorkę i bardzo chciałabym ją zobaczyć w jeszcze jakims
        filmie. Ale wedlug mnie ta afera pogrzebala jej szanse na dalsza kariere. Chyba
        ze znajdzie sie jakis rezyser ktory wezmie pod uwage jej talent aktorski a nie
        zycie osobiste:)
        • Gość: aśka Re: Ada Biedrzyńska IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 13.01.04, 21:41
          Ale czy to jest naprawdę talent?
          Nie jestem pewna, czy rola w Pajęczarkach była aż tak skomplikowana...
          • Gość: Pani ze Słubic Re: Ada Biedrzyńska IP: *.crowley.pl 13.01.04, 21:45
            A dajciez spokój, brzydkie toto, stare, grube i na dodatek wystawiała frajerów
            złodziejowi.
            • Gość: Julita30 Re: Ada Biedrzyńska IP: *.acn.pl 13.01.04, 21:54
              A mnie się tej facet podoba !!!!PRZYSTOJNY JEST MĘSKI MA PIEKNE SAMOCHODY,
              chciałabym mieć takiego, co z tego że oszukuje... tylko co on widzi w TEJ
              STAREJ BIEDRZYŃSKIEJ ????
          • Gość: Lenka Re: Ada Biedrzyńska IP: *.chello.pl 13.01.04, 21:55
            Asiu, fakt jej rola w Pajęczarkach nie była tak złożona i skomplikowana.
            Ale czasami te proste z pozoru role też mogą sprawiać problem.
          • Gość: gocha221 Re: Ada Biedrzyńska IP: *.icpnet.pl 14.01.04, 12:19
            ja sie zgadzam ze p. Biedrzynska to nie zaden wielki talent..
            wykorzystywala naturalne warunki( tzn."mala, chuda") i w kazdym filmie byla taka
            rozkrzyczana, zanadto dynamiczna, chodzacy dynamit itd.
            ja ją najlepiej pamietam z teatrzyku dla dzieci, gdzie grala nieszczesliwa kurke!!
            to przebranie idealnie do niej pasowalo
            ot, jedna z wielu, przez moment byla na nia moda, a teraz ma meza aferzyste,
            wiec znowu glosno....
    • Gość: marios12 Re: Ada Biedrzyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:21
      Jaka afera? Nic nie wiem, a skręca mnie z ciekawości...
      • staua Re: Ada Biedrzyńska 13.01.04, 23:26
        O co chodzi?
    • Gość: JJJ Link do strony z wyjaśnieniem IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 08:15
      A ja jej nigdy nie lubiłam. Zawsze wydawała mi się rozwydrzoną bez gustu osobą.
      Podobno w środowisku mówiono na nią "dresiara", bo potrafiła założyć brylanty
      do dresu. Zły gust w każdym calu. A jej zachowanie po ujawnieniu przez media
      całej tej nieprzyjemniej sprawy tylko ów "gust" potwierdza.

Dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi:
      www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=167454
      • setorika Re: bezguście 14.01.04, 12:04
        Podpisuje sie pod opinia na temat jej wygladu: ta grzywka postrzepiona ala
        Schazza, zaczynajaca się na tyle głowy i ten tapir. Obwieszona złotem i mało
        gustowna biżuterią, skóry se saciagaczem do pada i czarna krecha na małych
        oczkach plus karminkowe usteczka: cinkciara z bazaru.
        Ale szkoda mi jej, ze sie tak wpakowała, chyba że udaje, ze o niczym nie
        wiedziała. Mnie by interesowało mimo wszystko, skad mój facet bierze forsę na
        drogie prezenty i drogie życie.
    • Gość: S. Re: Ada Biedrzyńska IP: *.widzew.net / *.widzew.net 14.01.04, 11:19
      Dzisiaj przeczytałam w jednej z gazet wywiad z nią i mówiła,że mąż przychodzi
      do córki,nie może ona zabronić jej kontaktu z nim.Na pytanie czy skończyły się
      luksusy, do których była przyzwyczajona odpowiedziała,że nigdy nie była
      wymagajaca,w domu ma nie antyki tylko starocie ,zawsze używane samochody
      itd.Teraz jest jej ciężko,nie może prowadzić samochodu,bo bierze leki
      psychotropowe dzięki którym jak sama powiedziała żyje.
    • Gość: S. Re: Ada Biedrzyńska IP: *.widzew.net / *.widzew.net 14.01.04, 11:19
      Dzisiaj przeczytałam w jednej z gazet wywiad z nią i mówiła,że mąż przychodzi
      do córki,nie może ona zabronić jej kontaktu z nim.Na pytanie czy skończyły się
      luksusy, do których była przyzwyczajona odpowiedziała,że nigdy nie była
      wymagajaca,w domu ma nie antyki tylko starocie ,zawsze używane samochody
      itd.Teraz jest jej ciężko,nie może prowadzić samochodu,bo bierze leki
      psychotropowe dzięki którym jak sama powiedziała żyje.
      • Gość: S. Re: Ada Biedrzyńska IP: *.widzew.net / *.widzew.net 14.01.04, 11:23
        Sorry przez pomyłkę nacisnęłam za dużo :) Całej prawdy i tak chyba do końca
        się nie dowiemy.We mnie jakoś litości ona nie wzbudziła.Pozdrawiam
    • Gość: Turmerik Re: Ada Biedrzyńska IP: *.necik.pl 14.01.04, 11:30
      Dla mnie jest osobą pozbawioną honoru, po tym wszystkim ma odwagę i czelność
      pokazywać się w telewizji i udawać skrzywdzone, biedne niewiniątko, którego
      nikt nie chce znać. Wcale mi jej nie żal, bo zasłużyła sobie na takie
      traktowanie i mam nadzieję, że całe środowisko aktorskie odwróci się od niej!
      Bo w jej niewinność nie wierzę za grosz!
    • Gość: dorota_z Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:57
      Bardzo prosta i prymitywna osoba. Swój lekcewazący stosunek do przyjaciół,
      fanów i całego świata pokazała to wielokrotnie: od słynnego wystąpienia w
      programie Krzysztofa Ibisza zaczynając, a na tej aferze kończąc. Miejmy tylko
      nadzieje, ze to juz ostatni jej występ...
      W bajeczki o tym, ze nie wiedziala o występkach swojego meża jakoś nie moge
      uwierzyc - w koncu robił on "interesy" z osobami jej doskonale znanymi, tak
      wiec NIE MOGŁA nie wiedziec o kwotach, które te osoby mu powierzały. Co
      najwyzej było to milczące przyzwolenie, ktore w żaden sposób nie zwalnia jej z
      odpowiedzialności. Moim zdaniem jej rozstanie z mezem jest z gory ukartowane,
      ale wg. mnie nawet jezeli rozstaliby sie naprawde to to ZUPEŁNIE NIC NIE
      ZMIENIA! Przyczynila się (mniej lub bardziej swiadomie) do wyłudzenia dużych
      sum pieniedzy od swoich przyjaciół, głupio licząc ze sprawa nie wyjdzie nigdy
      na jaw. To sie nazywa WSPÓŁUZDZIAŁ. I mam nadzieje, ze poszkodowanym starczy
      uporu by doprowadzić sprawe do konca, a wobec sprawców wyciągnąć odpowiednie
      konsekwencje prawne.
      • Gość: dorota_z Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:09
        Chciałam dodac, ze swoją opinie opieram na faktach przedstawionych w
        materialach opublikowanych przez Super Express i opublikowanych wypowiedziach
        osób poszkodowanych. Nie mam powodów by nie wierzyć prasie, zwlaszcza, ze
        tłumaczenia p. Adrianny B są.. hmm... mało przekonujące. Jezeli natomiast
        zostanie podjete jakies postepowanie w sprawie tych wyłudzen i pokaze ono brak
        zwiazku tej pani z całą sprawą, to wtedy zmienie zdanie na temat jej
        uczciwosci. ALe dopiero gdy udowodni ona swoją niewinność, na co nic obecnie
        nie wskazuje...
        • setorika Re: pytanko 14.01.04, 14:22
          A co było u Ibisza, bo nie ogladałam?????????
    • Gość: echa Re: Ada Biedrzyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 17:12
      Hałaśliwe, pewne siebie babsko. Kiedyś (ze 2,3 lata temu) oglądałam jakiś
      program z jej udziałem, i zrobiła na mnie fatalne wrażenie. Kicz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka