Dodaj do ulubionych

Kosmetyki na celulit?

19.10.09, 23:26

Same kosmetyki tego nie załatwią. Ale pomogą. Ważne żeby nie zawierały
kofeiny. Do tego dobry masaż. Wszelkie porady znajdziecie na www.atw-wiwetia.pl
Obserwuj wątek
    • gunia197414 Re: Kosmetyki na celulit? 09.12.09, 09:17
      Ja znalazłam preparat apteczny. Jest organiczny i bez kofeiny. Dodatkowo jest
      koncentratem i świetnie działa zarwno na cellulit wodny jak i tłuszczowy. Ma
      efekt drenujący i spalający tłuszcz. To Koncentrat na cellulit firmy Plante
      System Bio. Trochę drogawy ale skuteczny i wydajny! Polecam
      • solight Re: Kosmetyki na celulit? 28.12.09, 18:58
        Moim zdaniem - najlepsze w walce z cellulitem są kosmetyki Eveline z linii Slim,
        ruch w połączeniu z odpowiednią dietą. To mi pomogło.
    • flying_citron Re: Kosmetyki na celulit? 30.12.09, 16:14
      A ja słyszałam, że kofeina pomaga w walce z cellulitem. O ile się jej nie pije,
      jako składnik kosmetyków;) Ale tak, zgadzam się, że same kosmetyki tego nie
      załatwią.
    • new_kalina Re: Kosmetyki na celulit? 08.01.10, 12:48
      jest teżfajna stronka www.antycellulit.com.pl tam jest fajna metoda
      Lyapko. pozdrawiam
    • xandra07 Re: Kosmetyki na celulit? 14.03.10, 18:16
      Witam,
      polecam kosmetyki z tlenem z serii o pur celelit firmy oxy-time. rewelacyjny
      produkt z kofeiną i aktywnym tlenem, który pomaga pozbyć sie w widiczny sposób
      cellulitu!! polecam Sandra
    • gosia.1.k Re: Kosmetyki na celulit? 06.05.10, 23:02
      Ja używałam żel przeciw cellulitowi i rozstępom z firmy ATW i
      zapisałam się na roll-masaż. Wygładziły mi sie uda i różnicę było
      widać, w obwodach też trochę mi ubyło. Zabiegów na rolkach wzięłam
      tylko 10 ale sądzę gdybym wzięła więcej byłyby lepsze efekty, chodź
      na obecne nie narzekam. Gdybyś była zainteresowana zkupem tego żelu
      to z przyjemnością zrealizuję twoje zamówienie. Na tej stronie jest
      aktualny katalog oraz promocje, poczytaj o tym żelu.: www.grupa-
      kali74.com.pl

• annakrakow26 Re: Kosmetyki na celulit? 27.06.10, 21:03
      A ja na cellulit polecam mojego Colwaya i serum wyszczuplające. Nie wierzyłam
      dopóki nie wypróbowałam, choć ciężko było mi zaakceptować np. cenę. A teraz sama
      sprzedaję.

Zapraszam na www.colway-sklep.com.pl . A w razie pytań służę pomocą.
    • czarny.chochlik Re: Kosmetyki na celulit? 25.02.14, 16:02
      Mam serum antycellulitowe wyszczuplające z perfecty - wsmarowuję jednocześnie robiąc masaż i jednocześnie stosuję też kurację od wewnątrz - tabletkami detocellu które łykam.
      • je-ff Re: Kosmetyki na celulit? 27.02.14, 14:58
        oo, ja też łykam detocell :)
        ale balsamów to nie używam
        • czarny.chochlik Re: Kosmetyki na celulit? 27.02.14, 19:24
          je-ff napisał(a):

> oo, ja też łykam detocell :)

A który masz i łykasz ?
          • je-ff Re: Kosmetyki na celulit? 28.02.14, 18:30
            tą wersję aqua, bo mam typ wodny cellulitu raczej
            A ty?
            widziałam teraz promocja jest, ale na ten dwufazowy
    • meredith Re: Kosmetyki na celulit? 27.02.14, 11:42
      W trakcie masażu sprawdzą się naturalne olejki antycellulitowe Ikarov cyprysowy lub jałowcowy
      www.martiniqa.pl/do-masazu/1489-olejek-do-masazu-jalowiec-ikarov.html
    • malinka911 Re: Kosmetyki na celulit? 25.05.14, 16:07
      Właśnie też przymierzam się do wypróbowania tej pomarańczowej skórki, juz pozbyłam się cellulitu ale chce dodatkowo ujędrnić ciało... A słyszałam też że peeling kawowy pomaga na nawilżenie i ujędrnienie, to prawda?
    • wariola78 Re: Kosmetyki na celulit? 08.07.14, 11:06
      Próbowałam wielu kosmetyków na cellulit, ale zadowalające efekty dał mi dopiero ten krem forum.gazeta.pl/forum/w,22970,133159227,135581482,Re_Dobre_i_niedrogie_kosmetyki_naturalne_.html?t=1404372635566
    • vinylowska Re: Kosmetyki na celulit? 22.07.14, 13:02
      sport najlepszy:) kosmetyki niestety w większość przypadków tylko maskują problem.
    • crawly89 Re: Kosmetyki na celulit? 18.08.14, 18:00
      Cellulit nie znosi ruchu a szczególnie biegania. Polecam dobry masaż żeby dotlenić skórę, peeling i balsam nawilżający, ja używam z Neutrogeny.
    • aisikkka Re: Kosmetyki na celulit? 11.09.14, 10:09
      Wiadomo, że cellulit nie wyparuje z dnia na dzień, ale mi się sprawdziła droga dwutorowa: z jednej strony peelingi (ja robiła sama : fusy z kawy i żel pod prysznic i gotowe). Z drugiej działanie od środka. Babka w moim kochanym sklepie zielarskim zaproponowała mi młody jęczmień. Trochę się wahałam, bo wiadomo...cena, ale zadziałało! na wiosnę zrzuciłam 5 kilo. I czułam się wyraźnie lepiej. Skóra przestała być ziemista i cellulit się zmniejszył. Oni chyba mają sklep internetowy.... zielona torba czy torebka. I z tego co tam zaglądałam ostatnio spory wybór tych jęczmieni.
    • kasia.trawinska Re: Kosmetyki na celulit? 01.06.15, 13:19
      A czemu nie mogą zawierać kofeiny? Może ktoś mi wytłumaczy? Wcześniej słyszałam, że wlasnie na cellulit dobre są kosmetyki z kofeiną... Nic nie rozumiem z tego...
    • paulinaa_j Re: Kosmetyki na celulit? 08.11.16, 11:32
      u mnie dużo pomógł domowy peeling kawowy :)
    • pitertech1 Re: Kosmetyki na celulit? 14.01.17, 09:39
      Mi zawsze kosmetyki albo pomagały tylko odrobinę albo wogole. Jedyne co naprawdę mi pomogło na dłuższą metę to ruch, duże ilości wody, chlorella i spirulina oraz witamina C, od kiedy biorę ten zestaw powoli cellulit znika. Po różnych doświadczeniach wiem że magicznych sposobów na cellulit nie ma do tego potrzeba pracy, zdrowego odzywiania i odpowiednich suplementów dla danego organizmu bo każdy jest inny.
    • amallinka Re: Kosmetyki na celulit? 09.04.19, 22:00
      Jak dla mnie to nie jest taka prosta sprawa, bo uniwersalnej metody jeszcze nie ma i najlepiej połączyć jak najwięcej rzeczy razem. Czyli ćwiczenia, dieta, masaże i kosmetyki mają największą szansę zadziałać razem. Jak chodzi o kremy to ja bym się nie bawiła w testowanie wszystkiego po taniości tylko raczej coś z dużą ilością składników. Mi pasuje sinial ale on chyba nie jest jakoś specjalnie popularny.
      • kosmetologonline Re: Kosmetyki na celulit? 17.05.19, 16:14
        Tak, to prawda. Najlepsze efekty przynosi wszystko razem. I ma to duże znaczenie, skóra nie tylko będzie dobrze wyglądać, ale i w dobrym zdrowiu będzie cały organizm. Ważne są też prysznice ciepło zimno podczas jednej aplikacji. I aplikacji kremów najlepiej szczotką drewnianą z wypustkami. Do tego krem ma drugorzędne znaczenie, ale ważne jest by miał dużo składników aktywnych. Z tańszych Eveline, z droższych Sesderma.
        • amallinka Re: Kosmetyki na celulit? 23.05.19, 11:30
          Oj, jak organizm ma być w dobrym zdrowiu to w eveline bym się na pewno nie bawiła, składy delikatnie mówiąc wątpliwe :p Rozumiem, że chodzi Ci o szczotkowanie ciała na sucho, a potem nakładanie balsamów? Działa spoko, w zasadzie szczotkę można podmienić nawet na gąbkę, większej różnicy to nie robi byleby skórę trochę rozgrzać i pobudzić krążenie.
          Sesdermę znam i lubię, ale bardziej kosmetyki z kwasami na twarz mnie oczarowały, jeśli chodzi o cellulit to w czołówce nadal Sinial, podejrzewam, że któreś połączenie składników mi szczególnie służy tylko że trudno stwierdzić dokładnie które.
      • kchmiel93 Re: Kosmetyki na celulit? 26.07.19, 13:10
        Święta prawda! Ja od siebie mogę natomiast polecić świetny domowy wspomagacz :) Mianowicie bardzo prosty napój cytrynowy. Wyciskamy całą cytrynę do szklanki, resztę zalewamy wodą i dodajemy szczyptę pieprzu cayenne. Taki napój pijemy 2-3 razy dziennie. Powinien przyśpieszyć walkę z cellulitem ;)
    • meka_panienska Re: Kosmetyki na celulit? 17.05.19, 13:40
      nie wiem dokładnie jak z kosmetykami, ale w sumie z tego co czytałam to na cellulit dobra jest kofeina, ruszczyk kolczasty, bluszcz pospolity i chyba żen-szeń :)
    • asiakracja Re: Kosmetyki na celulit? 21.05.19, 10:17
      Ja bym raczej postawiłam na ćwiczenia. Ewentualnie szczotkowanie na sucho powinno pomóc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka