wenisia 15.01.04, 13:46 Sama rozjaśniałam sobie włosy i teraz bardzo tego załuję... Włosy po umyciu są jakby gumowe - szorstkie i takie "ciągnące" Po wysuszeniu wszystko wraca do normy. Ratunku - co mam teraz zrobić i o czym to świadczy ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vasylisa Włosy są spalone... 15.01.04, 14:35 Niedobrze... Te obiawy o których piszesz świadczą, że włosy są spalone - zbyt mocno rozjaśnione (a rojaśnianie to wytrawniaie włosa, wytrącanie z niego pigmentów) Teraz będą się łamać i matowieć. Koniecznie trzeba regenerować i to dobrymi kosmetykami!!! jAK NIE TO PO 2 MIESIĄCACH BĘDZIESZ MIAŁA SIANKO NA GŁOWIE :( Uwaga! Gdyby Ci przyszło do głowy teraz przyciemnić to odradzam, farby nie będą się ładnie trzymać na takich włosach ponieważ włosy są porowate i farba będzie się z nich wypłukiwać. pozdro Vasylisa Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: HELP !!! Gumowe włosy ... 17.01.04, 22:44 Witam Jeżeli włosy po wysuszeniu powracają do normy, to wydaje się, że ... nie ma problemu. Radzę jednak odwiedzić chociażby fryzjera, który oceni czy zabieg rozjaśniania udał się i czy wszystko jest w porządku. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
wenisia Re: HELP !!! Gumowe włosy ... 19.01.04, 10:18 Rzeczywiście - włosy sa gumowate tylko kiedy sa mokre. Kiedy wyschną wydają się dobrze nawilżone, są gładkie , błyszczące i świetnie się układają ! Kolor jest jednolity, bez żółtego any zielonkawego odcienia - taki jak chciałam (popielaty). Końcówki się nie rozdwajają, a wedłu domowego testu włosów wszystko jest jak powinno... Dziekuję za odpowiedź - uspokoiła mnie Pani !! Dodam tylko, że pielęgnuję włosy używając złotej linii Pantene - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
emi201 Re: HELP !!! Gumowe włosy ... 30.01.04, 16:00 Najlepszym sposobem jest preparat seboravit to odżywka do włosów polecem cena do 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś