Gość: aiszka4 IP: 217.8.186.* 15.01.04, 15:14 Gdzie w Poznaniu, lub najbliższej okolicy, kupię "Szybki nawilżacz pod krem" z INTER-FRAGRANCES? Pomóżcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha221 Re: do Poznanianek!!! IP: *.icpnet.pl 15.01.04, 15:20 ja Inter Fragrance widzialm w Piotrze i Pawle przy rondzie staroleka, ale czy jest nawilzacz to nie wiem... byla pianka Q10 i kilka innych produktow, moze dostaniesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: do Poznanianek!!! IP: *.almainternet.pl 15.01.04, 16:46 Podciągam, bo też nie mogę nigdzie w Poznaniu kupić "nawilżacza". Parę razy pytałam w drogeriach i takich budach przy przystankach, gdzie sprzedają IF... i nic! panie robią wielkie oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: do Poznanianek!!! IP: *.icpnet.pl 15.01.04, 19:33 a moze bedzie w tej perfumerii na I pietrze w Kupcu.... tam maja dosc dobry i szeroki wybor kremow... Odpowiedz Link Zgłoś
garbatowska Re: do Poznanianek!!! 15.01.04, 22:15 ja właśnie na gwiazdkę dostalam cała serie z I-F ale wiem że mąż miał problemy ze znalezieniem wszystkiego w Poznaniu i napisał maila do jakieś kobiety od marketingu w I-F oni mają siedzibę w Przeźmierowie i przygotowała dla niego specjalnie paczkę naprawdę bardzo miło ale nie o tym miało na stronie www.i-f.com.pl są podane adresy sklepow zaopatrzonych w ich produkty zajrzyj może ci to troszkę ułatwi poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka4 Re: do Poznanianek!!! IP: 217.8.186.* 16.01.04, 09:58 Dzięki bardzo, zwłaszcza za adres stronki. Jak ja pytam o ten nawilżacz, to panie w drogeriach też patrzą na mnie, jakbym z Marsa była ;-) Odpowiedz Link Zgłoś